Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2021 » Lapkričio » 10

Kaip baigsis krizė Lenkijos pasienyje? Aiškiaregio Pano Jackowskio vangavimas

2021 m. lapkričio 9 d. netikėtai Minske sukelta humanitarinė krizė pasienyje su Lenkija toliau stiprėja. Pareiškimus šiuo klausimu jau padarė ir Jungtinės Valstijos, tačiau "pabėgėlių" srautai ir toliau kraunami į Damasko lėktuvus:

Atvykus į Baltarusiją juos pasitinka vietos kelionių organizatoriai ir kelionių vadovai:

Sirijos turistai elgiasi labai agresyviai:

Kadangi ekskursijos iš Sirijos žada ekstremalią patirtį, gidai persirengia "blogais, piktais lenkais" ir rengia šaudymus į turistus:

Apskritai tai cirkas ir neaišku, kuo jis baigsis. Pavyzdžiui, jei būtume pakviesti išspręsti situaciją, visus smurtaujančius keleivius nugabentume iki sienos, visus svečius nuvežtume į kokią nors patogią vietą, kur turistai turėtų visas galimybes atlyginti žalą ir surinkti pinigų bilietui namo. Viskas vyktų humaniškai, be šaudymo ir laikantis įstatymų. Be to, vokiečiai galėtų būti priversti mokėti už piliečių, kurių Vokietija nelabai nori priimti, išlaikymą. 

Visi šie veiksmai yra visiškai akivaizdūs ir juos siūlė milijonai lenkų. Dar milijonas lenkų jaunuolių su beisbolo lazdomis neabejotinai pasirengę žygiuoti prie sienos ir priversti ją uždaryti. Tačiau kažkodėl šių žmonių iniciatyvos nėra įgyvendinamos, o tai gana keista. Taigi, nežinodami, kaip viskas klostysis toliau, suteiksime žodį Krzysztofui Jackowskiui, kuris prieš metus numatė šiandieninę padėtį. Dabar jis sako, kas gali nutikti toliau:

 ...Konfliktas eskaluosis ir viskas priartės prie to, kad į mūsų šalį įžengs kariuomenė su sunkiąja ginkluote. Tai bus kariuomenė iš Europos ir už jos ribų. Kariai bus dislokuoti palei visą mūsų rytinę sieną. Nematau jokių išpuolių prieš mūsų rytines kaimynes (Baltarusiją, Ukrainą, Rusiją). Taip pat nematau jokių manevrų ir judesių. Bus sukurtas savotiškas bastionas, tylusis frontas, jei Rusija imtųsi kokių nors veiksmų.  Tokia citadelė apsups ne tik Lenkiją, bet ir visą rytinę Europos sieną. Tačiau... man atrodo, kad jei kils karas, jis kils ne iš rytų.... 

Jei grynai hipotetiškai įsivaizduotume bet kokį konfliktą Europoje, kuriame dalyvautų Lenkija, vienintelis galimas priešininkas būtų Baltarusija arba Rusija, t. y. šalys Rytuose. Todėl Lenkijos užpuolimas iš kitos pasaulio pusės yra neįsivaizduojamas. Vis dėlto apie tokią galimybę ponas Jackowskis kalba ne pirmą, o maždaug 33-ią kartą. 

Štai paskutiniame numeryje jis paskelbė, kad dėl tam tikrų įvykių Lenkija neteks dalies pietinių teritorijų, kažkur Krokuvos apylinkėse. Tai bus pralaimėjimas be jokio karo - tik dėl tam tikrų permainų Varšuva praras valdžią Krokuvos atžvilgiu.

Kai ponas Krzysztofas pirmą kartą apie tai prabilo, jis kalbėjo apie kažkokį naują marą, kuris ateis iš pietų ir išnaikins jaunimą. Gali būti, kad būtent dėl šio maro Krokuva bus izoliuota, o šį marą atneš turistai iš Damasko. Tokiu atveju visos pasaulio viltys nugalėti naująją epidemiją teks Izraeliui, kuris yra arčiau Damasko, todėl sekime įvykių raidą. 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.07.2019 laikas 18:13 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepta višta
Gaminame. Orkaitėje kepta višta. Prieš kepant vištą dedame į kepimo maišą arba rankovę ir rankovę užrišame. Kepame apie 1,5-2 valandos (priklausimai nuo dydžio), vidutinio karštumo orkaitėje. Likus pusei valandos iki kepimo pabaig...

Skaityti daugiau

05.09.2018 laikas 13:58 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai odos alergijos gydymui

Odos alergija liaudies medicinoje, Odos alergija, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo odos alergijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

04.01.2018 laikas 10:18 Receptai – Patiekalai Baltymų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Citrinų sulčių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau