Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 12

Švedijos gydytojai nori uždrausti "Pfizer" kovidų skiepą po to, kai buvo atskleistas subrangovų sukčiavimas

(Paranormal) Pfizer subrangovas kaltinamas duomenų klastojimu, pacientų neapakinimu, netinkamai apmokytų vakcinuotojų samdymu ir nepageidaujamų reiškinių nekontroliavimu atliekant kompanijos Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinos" klinikinius tyrimus.

Žurnale "British Medical Journal" (BMJ) paskelbtame straipsnyje atskleidžiama, kad bendrovė, pavadinimu "Ventavia Research Group", 2020 m. rudenį, likus keliems mėnesiams iki to, kai D. Trumpo administracija "karštligišku greičiu" skubiai pradėjo ją gaminti ir platinti, smarkiai manipuliavo "Pfizer" Kinijos viruso injekcijos III fazės tyrimu.

Įmonės informatorius pateikė šiuos atskleidimus, kurie paskatino 16 Švedijos gydytojų ir mokslininkų grupę išplatinti peticiją, raginančią "Pfizer" injekciją nebetaikyti Šiaurės Europos šalyje.

"Pranešama, kad kokybės patikrinimus atlikę darbuotojai buvo priblokšti aptiktų problemų kiekio", - pranešė "Sputnik News". "BMJ" (tyrimas) padarė išvadą, kad tyrimas kelia klausimų dėl duomenų vientisumo ir reguliavimo priežiūros".

Šešiolika peticiją pasirašiusių asmenų šiuos atskleistus faktus pavadino "itin rimtais" ir pridūrė, kad šalutinis poveikis, susijęs su "Pfizer" injekcijomis, yra "milžiniškas".

"Pavyzdžiui, vien Švedijoje per dešimt mėnesių, kai vyko vakcinacija, pranešta apie visiškai 83 744 įtariamus šalutinius poveikius - tai daugiau nei dešimt kartų daugiau nei visi šalutiniai poveikiai, apie kuriuos pranešta apie visus vaistus ir vakcinas per metus iš karto ankstesniais metais, iš viso apie 25 000 medžiagų, pabrėžė autoriai", - aiškino "Sputnik".

"Pfizer" daro, ką nori, nes FDA jai leidžia

Pfizer injekcijos ne tik kelia rimtą pavojų plačiajai visuomenei, bet ir atskleisti faktai pakerta visuomenės pasitikėjimą bendrovės siūlomais vaistais. Kiek kitų vaistų ir vakcinų tyrimų buvo panašiai manipuliuojama?

16 pasirašiusiųjų teigia, kad dabar jau aišku, jog "Pfizer" III fazės klinikinis tyrimas "nebuvo atliktas moksliškai priimtinu būdu". Tai taip pat reiškia, kad jo rezultatai "negali būti laikomi patikimais":

"... kartu su dideliu pranešimų apie įtariamas nepageidaujamas reakcijas po skiepijimo, įskaitant daugelį sunkių, skaičiumi verčia mus, gydytojus, mokslininkus ir imunologus, labai susirūpinti, ypač dėl vaikų, kuriems gresia itin maža rizika susirgti rimta COVID-19 liga, tačiau kuriems gresia rimtas šalutinis poveikis", - pridūrė pasirašiusieji.

Kol nebus atlikta tinkama "Pfizer" injekcijos rizikos ir naudos analizė, pasirašiusieji ragina nedelsiant paskelbti šio vaisto moratoriumą visoms amžiaus grupėms.

Pranešėja Brook Jackson buvo atleista iš "Ventavia", įsikūrusios Teksase, regioninės direktorės pareigų. Pranešama, kad B. Džekson (Brook Jackson) atleista beveik iš karto po to, kai ji pateikė skundą JAV Maisto ir vaistų administracijai (FDA) dėl susidariusios situacijos.

Džekson pateikė BMJ dešimtis bendrovės vidaus dokumentų, nuotraukų, garso įrašų ir elektroninių laiškų, kurie pagrindžia jos teiginius. Tačiau FDA nenorėjo apie tai nė girdėti.

Bendrovė "Pfizer" taip pat ignoruoja Džekson susirūpinimą, nes siekia 2021 m. padidinti gaminamų injekcijų dozių skaičių nuo 2,5 mlrd. iki trijų milijardų. Kitais metais "Pfizer" taip pat planuoja pagaminti keturis milijardus savo injekcijų dozių, t. y. daugiau nei planuojama pagaminti tris milijardus dozių.

"Šios injekcijos yra tik dar vienas masinio naikinimo ginklas", - rašė vienas "Sputnik" komentatorius.

"Jau seniai laikas nutraukti šias eksperimentinės genų terapijos injekcijas "mirtis buteliuke", kurios, kaip įrodyta, neveikia", - rašė kitas.

"Ventavia" yra tipiškas Amerikos korporacijų korupcijos pavyzdys", - rašė dar vienas. "Švedai turėtų pasidomėti, kaip naudoti saugias vakcinas, pavyzdžiui, "Sputnik", ir atsisakyti savo trijų šalutinį poveikį sukeliančių, neveiksmingų "Pfizer", "Moderna" ir "AstraZeneca" injekcijų."

Kitas pažymėjo, kad jau seniai laikas surengti antrąjį Niurnbergo proceso etapą, kad būtų sprendžiama ši įsisenėjusi įmonių korupcijos problema.

Daugiau susijusių naujienų apie kinų viruso injekcijų keliamą pavojų ir neveiksmingumą galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

SputnikNews.com

Planet-today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2018 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant radikulito skausmams gydymui

Radikulitas liaudies medicinoje, Radikulitas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo radikulito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

19.06.2019 laikas 21:37 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:14 Receptai – Patiekalai Grikių košė su kepintomis morkomis

Gaminame. Grikių košė su kepintomis morkomis Grikius nuplauname. Puode užviriname 2 stiklines sultinio (arba vandens) ir suberiame grikių kruopas. Puodą uždengiame dangčiu ir kaitiname ant labai mažos ugnies apie 15-20 minučių,...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau