Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mokslo Afiša » 2021 » Lapkričio » 14

Mokslininkai bando auginti "Covid" vakcina užpildytus špinatus, salotas, valgomuosius augalus, kad pakeistų "Covid" injekcijas

Milijonai žmonių, atsisakiusių eksperimentinės mRNA vakcinos, netrukus gali būti priversti genų terapiją vartoti maiste.

(Paranormal) Kalifornijos universiteto mokslininkams Nacionalinis mokslo fondas skyrė 500 000 JAV dolerių dotaciją kurti technologiją, pagal kurią į špinatus, salotas ir kitus valgomuosius augalus būtų įterpiamos eksperimentinės mRNA Covid-19 vakcinos.

Šiuo metu nanobiotechnologijų specialistų komanda sėkmingai dirba siekdama sėkmingai pristatyti DNR su mRNA BioNTech technologija į chloroplastus - augalų dalį, kuri nurodo savo ląstelių DNR replikuoti vakcinos medžiagą.

Tyrėjų užduotis - įrodyti, kad genetiškai modifikuoti augalai gali pagaminti pakankamai mRNA, kad pakeistų Covid injekcijas, ir į augalus įpilti reikiamą dozę, reikalingą valgyti vietoj vakcinų.

Eksperimentinės mRNA vakcinos bus valgomos, universiteto rugsėjo 16 d. paskelbtame pranešime spaudai paaiškino tyrimams vadovaujantis UCR Botanikos ir augalų mokslų katedros docentas Juan Pablo Giraldo.

"Idealiu atveju vienas augalas pagamintų pakankamai mRNA, kad būtų galima paskiepyti vieną žmogų", - sakė Giraldo. "Šį metodą bandome su špinatais ir salotomis ir turime ilgalaikių tikslų, kad žmonės augintų jį savo soduose."

"Ūkininkai ilgainiui galėtų auginti ištisus jų laukus", - pridūrė jis.

mokslas, genetika, technologijos, mRNA vakcinos, vakcinos

Norint pradėti gaminti vakcinuotą maistą, labai svarbu veiksmingai pristatyti genetinę medžiagą į augalo chloroplastą - mažus augalo ląstelių organus, kurie saulės šviesą paverčia augalo naudojama energija.

"[Chloroplastai] yra maži, saulės energija varomi fabrikai, gaminantys cukrų ir kitas molekules, kurios leidžia augalui augti", - sakė Giraldo. "Jie taip pat yra neišnaudotas šaltinis pageidaujamoms molekulėms gaminti".

Genetiškai modifikuoti valgomuosius augalus su eksperimentinėmis vakcinomis, skirtomis visuomenės vartojimui, yra svajonės kulminacija, paaiškino docentas.

"Viena iš priežasčių, kodėl pradėjau dirbti nanotechnologijų srityje, buvo ta, kad galėčiau ją pritaikyti augalams ir sukurti naujus technologinius sprendimus. Ne tik maistui, bet ir didelės vertės produktams, pavyzdžiui, vaistams", - sakė jis.

UCR Botanikos ir augalų mokslų katedros docentas Juan Pablo Giraldo

Ankstesni tyrimai parodė, kad chloroplastai negali išreikšti genų, kurie nėra natūrali to augalo dalis, tačiau Giraldo komanda siunčia genetinę medžiagą į augalų ląsteles apsauginiame apvalkale. Kad atliktų precedento neturinčią genetinę terapiją, Giraldo pasitelkė Nicole Steinmetz, Kalifornijos universiteto San Diege nanoinžinerijos profesorę.

Steinmetz bendradarbiauja su Giraldo komanda, kad būtų panaudotos nanotechnologijos, leidžiančios į augalo chloroplastą įterpti mRNA vakciną.

"Mūsų idėja - pertvarkyti natūraliai egzistuojančias nanodaleles, t. y. augalų virusus, genų perdavimui augalams", - sakė Steinmetz. "Tam tikra inžinerija padeda nanodalelėms patekti į chloroplastus ir padaryti jas neužkrečiamas augalams."

Nicole Steinmetz, Kalifornijos universiteto San Diege nanoinžinerijos

Nacionalinis mokslo fondas papildomai skyrė Giraldo ir jo kolegoms 1,6 mln. dolerių "tikslinio azoto pristatymo" technologijai, kuri naudoja nanomedžiagas azotui - trąšai - pristatyti tiesiai į chloroplastus, sukurti.

Tuo tarpu nuo COVID-19 "vakcinos" miršta daugiau žmonių nei nuo bet kurios kitos vakcinos per visą istoriją. CDC pranešimų apie nepageidaujamus vakcinų įvykius sistemos duomenimis, 2021 m. nuo skiepų mirė 18 409 žmonės, o 2020 m. nuo skiepų, atliktų iki įpareigojimo skiepyti KOVID, mirė tik 420 žmonių.

Nacionalinis mokslo fondas papildomai skyrė Giraldo ir jo kolegoms 1,6

(Alicia Powe straipsnis perspausdintas iš thegatewaypundit.com)
 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.08.2019 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Mielinės tešlos receptas keptiems pyragėliams
Jei jūs seniai susiruošėte pagaminti pyragėlius – šis straipsnis specialiai tau! Pyragėliai pagal šį receptą pavyksta visada ir visiems! Net jei jūs tik vakar pradėjote gaminti!

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 22:23 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Lengvas ir skanus kefyrinis tortukas
Kefyrinis tortukas receptas. Paruošimas: Suplakame visus komponentus. Tešla gaunasi kaip tiršta grietinė. Dalijame tešlą į 2 lygias dalis, į vieną beriame 1 arbatinį šaukštelį kakavos. Iškepame 2 papločius, atvėsiname ir perpj...

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio

Svaigulys liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau