Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2021 » Gruodžio » 15

Tapo žinoma, kur atsiras OMEGA koronos padermė

Kai pasaulinė pandemija COVID-19 pasiekė piką ir iš visų pusių ėmė plūsti pranešimai apie naujas ir bauginančias atmainas, internete pasirodė PSO nutekinta informacija, kurioje buvo nurodyti naujų pandemijų pavadinimai, todėl sąmokslo maniakai ją iš karto ėmė naudoti kaip spėjimo lentelę:

konspirologija, pranašystės, OMEGA, Paragvajus

Kaip matote, yra nemažai ir skirtingų corona veislių, tačiau plačioji visuomenė prisimena tik dvi - delta ir omikron, kas savaime yra gana keista. Kodėl, jei jau aptikta tiek daug koronos atmainų, spauda rašo tik apie dvi, o visi karantinai ir blokavimai susiję tik su dviem?

Antrasis klausimas, kuris visiems rūpi, - kuri atmaina bus pati blogiausia ir iš kur ji atsiras? Sutariama, kad blogiausia atmaina, po kurios viskas pasaulyje visiškai sustos, vadinsis OMEGA. 

Tačiau, kaip žinome iš pandemijų atvejų, pirmiausia atsiranda padermė, o tik paskui šviesūs PSO protai susirenka ir sugalvoja padermės pavadinimą. Tuomet visa spauda pradeda rašyti apie šią naują padermę, o ligoninėse ji aptinkama kas antram pacientui, todėl ši padermė pradeda dominuoti. Tik trečiajame etape šalių ir valstybių vyriausybės įveda naują su šia paderme susijusių apribojimų bangą. 

Atsižvelgiant į tai, kas išdėstyta pirmiau, svarbiausia sąmokslininkų užduotis dabar yra išsiaiškinti, kada pasirodys šis OMEGA. Jį reikės atpažinti, kol PSO nesusirinko ir nesuteikė virusui bauginančio pavadinimo. Ar įmanoma tai padaryti?

Vakar garsi Izraelio eschatologė Marina Gerškovič sugėdino visus sofos virusologus ir paprastai paaiškino, kas yra kas:

newsru.co.il: Eilate vyko tarptautinio grožio konkurso "Miss Universe 2021" finalas. Nugalėtoju paskelbta Harnaaz Sandhu (Indija).

Antrąją ir trečiąją vietas užėmė Lalela Mswane (Pietų Afrika) ir Nadia Fereira (Paragvajus).

Į finalinį dešimtuką pateko Arubos, Kolumbijos, Prancūzijos, Indijos, Paragvajaus, Filipinų, Puerto Riko, Pietų Afrikos Respublikos, Bahamų ir JAV atstovai.

Į dešimtuką nepateko izraelietė Noa Kohba, kuri finalo išvakarėse per generalinę repeticiją prarado sąmonę.

konspirologija, pranašystės, OMEGA, Paragvajus

Kadangi nė vienas save gerbiantis sąmokslo stebėtojas nežiūri grožio konkursų, o tie, kurie žiūri, daugiau dėmesio skiria plaukimo kostiumų šou, tiesa, kuri buvo visiems prieš akis, liko nepastebėta. Tuo tarpu pirmoji vieta atiteko merginai iš Indijos, t. y. DELTA padermei, antroji - merginai iš Pietų Afrikos Respublikos, t. y. OMICRON padermei, o trečioji vieta atiteko Paragvajui. akivaizdu, kad iš ten ir ateis OMEGA. 

Kiek teisingas Marinos spėjimas ir kodėl toks keistas sutapimas su delta ir omega?  Galbūt tai globalistai sveikinasi su pasauliu, o gal tai Matricos signalas - to mes nežinome. Tačiau nepamirškime, kad Pietų Amerikoje gyvena milijardai šikšnosparnių, kurie yra natūralus karūnos rezervuaras, vieta įvairioms naujoms mutacijoms. Iš kur dar galėtų atsirasti OMEGA? Tik iš Pietų Amerikos, galbūt tikrai iš Paragvajaus. Taigi, kai pasaulis išgirs, kad Paragvajuje kažkas atrasta, tai tikriausiai bus ženklas, kad OMEGA prasidėjo, todėl sekite naujienas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.10.2019 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Labai Skanūs Sausainiai Iš Varškės

Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 15:29 Receptai – Patiekalai Bemielės sluoksniuotos tešlos sūrio lazdelės
Šio sūrio lazdelės itin lengvai pagaminamos ir tikrai skanios. Sluoksniuotos tešlos lazdelės su sūriu receptas.

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 20:59 Receptai – Patiekalai Skanus Varškės Ir Uogų Vyniotinis

Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau