Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2021 » Gruodžio » 26

Belgijoje suimtas vyras, bandęs kitų vardu gauti 9-ąją COVID-19 vakciną

(Paranormal) Sekmadienį Belgijoje suimtas vyras, kuris, kaip praneša vietos žiniasklaida, kitų vardu bandė gauti devintąją COVID-19 vakciną.

Neįvardytas 33 metų vyras buvo suimtas Fosses-la-Ville, netoli Namiūro, po to, kai vakcinacijos centro darbuotojai pranešė pareigūnams, pranešė "The Brussels Times".
 
Įtariama, kad 100-150 eurų (113-169 JAV dolerių) jam mokėjo asmenys, kurie nenorėjo skiepytis nuo CCP (Kinijos komunistų partijos) viruso ir atvykdavo į centrus su savo asmens tapatybės kortelėmis, kad gautų "Covid Safe Ticket" (CST), patys nesiskiepydami.

Pasak "De Standaard", kelių Namūro ir Šarlerua miestuose esančių skiepijimo centrų darbuotojai įspėjo policiją, pastebėję, kad vyras per trumpą laiką sugrįžo pasiskiepyti dar kartą.

Pranešama, kad jį sulaikė slapti policijos pareigūnai.

Namiūro prokuratūra nurodė atlikti šio incidento tyrimą ir pažymėjo, kad jau nustatyti keli asmenys, kurie vyrui buvo davę savo asmens tapatybės korteles, kad šis jų vardu paskiepytų. Jei jie bus pripažinti kaltais, jiems gresia iki penkerių metų laisvės atėmimo bausmė ir iki 800 000 eurų (906 000 JAV dolerių) bauda už klastojimą ir sukčiavimą naudojant informacines technologijas.
 
JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) rekomenduoja gauti dvi "Pfizer-BioNTech" vakcinos dozes trijų savaičių (21 dienos) intervalu, dvi "Moderna" vakcinos dozes keturių savaičių (28 dienų) intervalu arba vieną "Johnson & Johnson" vakcinos dozę.

Asmenys, gaunantys vakciną, kuriai reikia dviejų dozių, antrąją vakciną turėtų gauti kuo arčiau rekomenduojamo intervalo ir ne anksčiau, kaip rekomenduojamas intervalas, kaip nurodo CDC.

"Mažai tikėtina, kad vyro sveikatai grėsė pavojus dėl per didelio skiepų skaičiaus", - "The Brussels Times" sakė virusologas Stevenas van Guchtas (Steven van Gucht).

"Tačiau jis taip pat nebūtinai yra geriau apsaugotas nuo viruso. Jūs negalite be galo stimuliuoti savo imuninės sistemos".

Pagal šiuo metu Belgijoje galiojančias taisykles į barus, restoranus ir sporto centrus, taip pat į susibūrimus ar renginius, kuriuose dalyvauja daugiau kaip 50 žmonių patalpose arba 100 žmonių lauke, gali patekti tik tie, kurie yra paskiepyti ir gali pateikti saugų Covid bilietą.

Pirmoje linijoje dirbantys asmenys, pavyzdžiui, ugniagesiai ir slaugos personalas, taip pat turi būti paskiepyti iki 2022 m. sausio 1 d., o jei iki to laiko nebus visiškai paskiepyti, 2022 m. balandžio 1 d. jiems gresia atleidimas iš darbo.

Šio mėnesio pradžioje Naujosios Zelandijos valdžios institucijos pranešė, kad tiria vyro, kuris, kaip įtariama, per vieną dieną kitų žmonių vardu gavo net 10 skiepų COVID-19 vakcina.

Naujosios Zelandijos naujienų svetainė Stuff.co.nz pranešė, kad nenustatytos tapatybės vyras apsilankė keliose skiepijimo vietose ir gavo užmokestį už skiepus kitų asmenų vardu, prisiimdamas jų tapatybę.
 
Astrid Koornneef, šalies COVID-19 vakcinų ir imunizacijos programos vadovė, patvirtino, kad Naujosios Zelandijos sveikatos apsaugos ministerija žino apie įtariamą incidentą ir vyksta tyrimas.

"Esame labai susirūpinę dėl šios situacijos ir bendradarbiaujame su atitinkamomis agentūromis", - sakė ji laikraščiui "New Zealand Herald".

Ministerija nepatikslino, kur įvyko įtariamas incidentas, o kitų detalių pareigūnai nepateikė.

"Perimti kito asmens tapatybę ir gauti medicininę pagalbą yra pavojinga. Tai kelia pavojų asmeniui, kuris skiepijasi naudodamasis prisiimta tapatybe, ir asmeniui, kurio sveikatos istorijoje bus nurodyta, kad jis buvo skiepytas, nors taip nebuvo", - sakė Koornneef. "Tai gali turėti įtakos jų sveikatos priežiūrai ateityje".

Autorius: Katabella Roberts per "The Epoch Times",

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.11.2017 laikas 13:25 Receptai – Patiekalai Svogūnas nuo kosulio
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: svogūnas, pienas.

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:08 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis
Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis. Svogūną pjaustome labai smulkiai, morką tarkuojame smulkia tarka. Šviežias petražoles arba krapus taip pat smulkiname. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.07.2019 laikas 11:08 Receptai – Patiekalai Prikėlė legendinio varškės pyrago receptą: sugrįšite atgal į vaikystę

Jei mama nekepdavo ko nors skanaus namuose, tuomet parnešdavo iš parduotuvės pyrago “Draugystė“. Ir tikrai, šis pyragas iki dabar yra idealus desertas prie kavos ar arbatos. Ne per drėgnas, ir ne per sausas, ne per ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau