Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 9

Štai kaip atrodo kraujo krešulys, kai skystas kraujas virsta pusiau kieta želatinine mase jūsų organizme

(Paranormal) Profesionalūs futbolininkai griūna aikštėje ir patiria širdies priepuolius todėl, kad jų kraujas virsta pusiau kieta želatinine mase dėl smailių baltymų "vakcinos" injekcijų. Dėl šios priežasties kovidų vakcinos vis dažniau vadinamos "krešulių injekcijomis".

Akivaizdu, kad kai jūsų kraujas nustoja funkcionuoti kaip skystis ir pradeda virsti kietuoju, jis nebegali tekėti kraujotakos sistema. Per kelias sekundes jūsų smegenys netenka deguonies ir jūs prarandate sąmonę. Štai kodėl tiek daug žmonių, kurie vartoja kovido "clot shot" injekcijas, miršta arba praranda sąmonę.

Taip nutinka ir naujienų laidų vedėjams (tiesioginiame eteryje), pavyzdžiui, šiam Brazilijos reporteriui, kuris, viešai pasigyręs, kad vartojo kovido vakcinos injekcijas, prarado sąmonę ir prarado sąmonę viduryje savo laidos:

Prieš prarasdamas sąmonę jis net parašė "Twitter": "Vakcinos gelbsti gyvybes" ir paragino visus pasiskiepyti. Pranešama, kad pakeliui į ligoninę jį ištiko penki širdies smūgiai.

Toliau pateiktame paveikslėlyje, padarytame 2018 m. prieš skiepijimąsi, matyti, kaip gali atrodyti didelis, nepažeistas kraujo krešulys (taip, paveikslėlis tikras):

Vakcinos, kraujo krešuliai, skiepai, COVID, mRNA, spyglių baltymas, va

Šis konkretus nepažeisto kraujo krešulio vaizdas buvo padarytas prieš kovidą, iš paciento, kuris, kaip pranešama, "iškosėjo" visiškai nepažeistą krešulį, primenantį raudonąjį koralą arba medžio šaknis. Iš NEJM:

Į intensyviosios terapijos skyrių buvo paguldytas 36 metų vyras, kuriam paūmėjo lėtinis širdies nepakankamumas. Įdėjus pagalbinį skilvelio aparatą ir pradėjus antikoaguliacinį gydymą, išsivystė hemoptiazė, ir jis atsikratė dešiniojo broncho medžio trombo.
Tai reiškia, kad jis tiesiogine to žodžio prasme iškvėpė visą vidinį plaučių oro takų liejinį, susiformavusį į didžiulį kraujo krešulį.

Pasak naujienų pranešimo, "ligoninėje dirbantys gydytojai teigė, kad vyras iškart pasijuto geriau po to, kai iškosėjo krešulį...".

Galime tik įsivaizduoti.

Nors ši konkreti nuotrauka padaryta ne nuo kovidų vakcinos nukentėjusio asmens, ji gerai atspindi tai, kas vyksta žmonių, vartojančių mRNA kovidų vakcinas, organizmuose. Vakcina veikia kraujo krešėjimo sistemą ir kai kuriems žmonėms sukelia greitą kraujo susitvenkimą net jam tekant arterijomis.

Arterinio kraujo krešuliai retai atrodo taip, kaip pirmiau parodytas didelis "koralų" krešulys, nes šis krešulys buvo paimtas iš plaučių bronchų kvėpavimo takų, kurie dėl kažkokių priežasčių prisipildė kraujo ir vėliau sutirštėjo.

Skiepytų žmonių kraujotakos sistemose iš tikrųjų susidarę kraujo krešuliai beveik visada būna daug mažesni, o daugeliui pacientų gali atsirasti plika akimi nematomi mikrokrešuliai. Šie kraujo krešuliai, patekę į plaučius, dažnai diagnozuojami kaip plaučių embolija. Jei krešuliai patenka į smegenis, jie gali sukelti insultą. Jei krešuliai patenka į širdį, jie gali sukelti širdies priepuolį. Jei krešuliai patenka į mažesnes kraujagysles, kurios aprūpina deguonimi rankas ar kojas, gali nutirpti galūnės ir prireikti jų amputacijos. Diagnozė dėl krešulių susidarymo labai priklauso nuo to, kurioje vietoje krešuliai susidaro, ir tai paaiškina, kodėl žmonės, kuriems suleidžiami skiepai nuo spyglių baltymų, patiria tiek daug įvairių sužalojimų ir mirčių. (VAERS jau pranešė apie daugiau kaip milijoną sužalojimų, o vien JAV iki šiol apskaičiuota šimtai tūkstančių mirčių...)

Šiuo metu recenzuojamuose medicinos žurnaluose paskelbta daugiau nei 1000 tyrimų, kuriuose daroma išvada, kad vakcinos yra pavojingos.

Covid vakcinos iš tiesų yra "krešulių injekcijos", sukeliančios padidėjusią kraujo krešulių riziką, dėl kurios gali kilti sunkių sužalojimų ir mirčių. Vakcinų pramonė kartu su melaginga korporacine žiniasklaida, kurią finansuoja "Big Pharma", naudoja šiuos krešulių švirkštus siekdama išnaikinti milijardus žmonių, naudodama ginkluotus biologinius ginklus, pristatomus po "vakcinų" etikete.

Trečiasis pasaulinis karas nėra branduolinis karas; tai tylus karas, vykdomas per adatas.

Vaizdo įrašas

Naujausias pasaulio naujienas skaitykite "Telegram", "paranormal.lt" kanale.
Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.06.2019 laikas 07:42 Receptai – Patiekalai Trapūs naminiai sausainiai
Kaip pasigaminti namuose skanius sausainukus. Trapių naminių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

25.06.2019 laikas 12:50 Receptai – Patiekalai Avokado užtepėlė

Avokadą nulupame, išimame kauliuką ir minkštimą sutriname šakute, dedame išspausto česnako, apšlakstome citrinos sultimis.

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 20:33 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos suktinukai
Norite kažko greitai paruošiamo ir skanaus? Manau šie suktinukai nenuvils. Bemielės sluoksniuotos tešlos suktinukų receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau