Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 29

Dr. Ryanas Cole'as aiškina, kaip COVID vakcinos pažeidžia imuninę sistemą

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Patologas daktaras Ryanas Cole'as (Ryan Cole) paaiškino, kaip Vuchano koronaviruso (COVID-19) vakcinos pažeidžia imuninę sistemą. Aidaho valstijoje įsikūrusios bendrovės "Cole Diagnostics" generalinis direktorius ir medicinos direktorius sakė, kad skiepuose naudojamas SARS-CoV-2 smaigalys baltymas pažeidžia žmogaus ląstelių receptorius, kurie atpažįsta sveikas ląsteles nuo ligą sukeliančių.

"Jie vis dar liepia žmonėms pasiskiepyti. Tai smailių baltymas, kuris [yra] toksiškas žmogaus organizmui, sukelia tą pačią ligą kaip ir virusas ir predisponuoja žmones į autoimuninius priepuolius bei potencialiai trumpalaikę vėžio riziką", - sausio 23 d. Vašingtone vykusiame mitinge "Defeat the Mandates" ("Nugalėti įgaliojimus") sakė jis "New American" žurnalistei Veronikai Kyrylenko (Veronika Kyrylenko).

Cole'as sakė, kad iš pradžių pastebėjo, jog suaugusiesiems vystosi virusiniai odos pažeidimai, kurie paprastai būdingi vaikams. Laikui bėgant jis susidūrė su daugybe biopsijų ir pastebėjo tendenciją. Vyresnio amžiaus žmonėms padaugėjo moterų vėžio, įskaitant endometriumo ir gimdos kaklelio vėžį, atvejų.

"Po to, kai apie juos pranešiau, atsirado daugybė onkologų, kurie kreipėsi ir sakė: 'Taip, matau, kad keistos vėžio rūšys - [tos], kurias mums pavyko suvaldyti ir gydyti, - plinta kaip gaisras'. Taip yra dėl imuninės reguliacijos sutrikimų, kuriuos sukelia šie šūviai." (Susiję: Aidaho gydytojas praneša, kad tarp "paskiepytųjų" nuo kovido "20 kartų padaugėjo" vėžinių susirgimų).

Pasak Cole'o, žmogaus ląstelės turi vadinamuosius į rinkliavą panašius receptorius (TLR), kurie klasifikuoja, ar į organizmą patekęs svetimkūnis yra kenksmingas, ar ne. "Kai į organizmą patenka [COVID-19] skiepai, jie išjungia kai kuriuos iš šių [TLR]. Paprastai jie turi būti įjungti", - sakė jis.

Patologas pridūrė, kad kai vakcinos išjungia kai kuriuos iš šių TLR, dėl to sutrinka imuninės sistemos įspėjimo mechanizmas. TLR7 ir TLR8 yra atsakingi už virusų aptikimą, o TLR3 ir TLR4 - už vėžio kontrolę.

Be to, jis atkreipė dėmesį, kad SARS-CoV-2 spyglio baltymas jungiasi su P53 genu - vadinamuoju genomo sargybiniu - kuris slopina navikus. Spike baltymo S1 subvienetas taip pat jungiasi su TMPRSS-2 genu, susijusiu su vyrų prostatos vėžiu, ir BRCA genais, susijusiais su moterų krūties vėžiu.

"Mes duodame injekciją, kuri sukuria spyglio baltymą. Tai toksinas, kuris blogais būdais įjungia vėžio genus ir išjungia kitų modelių receptorius", - sakė Cole'as "New American" bendradarbiui. "Nežinome, kiek laiko po šių injekcijų slopinama imuninė sistema ir kiek laiko išjungiami šie receptoriai - nes šie tyrimai neatlikti."

Kole taip pat kritikuoja įgaliojimus ir informuoto sutikimo trūkumą.

"Mes kažką atsitiktinai darome milijardams žmonių kaip eksperimentą. Jungtinėse Valstijose nėra nė vieno patvirtinto [COVID-19] šūvio, kuris būtų prieinamas. Visi, kurie gauna injekciją, vis dar dalyvauja milžiniškame moksliniame eksperimente. 1947 m. Niurnbergo procese prisiekėme daugiau niekada to nedaryti žmonijai. Niekada daugiau neeksperimentuosime su žmonija be informuoto sutikimo", - sakė Cole'as.

"Tai beprotybė, kad mes veržiamės į priekį, kai žinome, kad vakcinos yra nesaugios. Jos nesustabdo ligos perdavimo [ir] ligos. Žmonės, kurie skiepijasi, tiesiogine prasme miršta nuo visų priežasčių dažniau nei tie, kurie nesiskiepija. Dabar mirtingumas nuo visų priežasčių yra didesnis skiepytųjų grupėje nei neskiepytųjų grupėje. Mes praradome savo kolektyvinį medicininį protą dėl pinigų".

Cole'o pastabos Kyrylenko per mitingą Vašingtone pakartojo mintis, kurias jis išsakė per 2021 m. rugpjūčio mėn. vykusį aukščiausiojo lygio susitikimą "Baltu chalatu", kurį organizavo organizacija "America's Frontline Doctors". Jis pasmerkė "beprotybę" ir paragino sustabdyti "nuodingą [gyventojų] puolimą" skiepais.

"Spyglio baltymas, nesant viruso kūne, gali sukelti tą pačią ligą kaip ir COVID-19. Tą pačią plaučių ligą, tą pačią kraujagyslių ligą, tą pačią širdies ligą, tą pačią smegenų ligą. Smaigalys yra toksinas", - tuomet įspėjo jis.

Cole'as baigė savo interviu su Kyrylenko trimis žinutėmis amerikiečiams.

"Nr. 1: nebijokite. Baimė yra tikroji pandemija. [Nr. 2]: Rūpinkitės savo imunine sveikata. Geriausias gydytojas, kokį tik turėsite, yra jūsų pačių odoje, bet tik nuo jūsų priklauso, ar pasirinksite sveikatą. [Nr. 3]: Skiepai yra pasibaigę. Neleiskite šių nuodų į savo organizmą ir, kad ir ką darytumėte, neleiskite jų į savo vaikų organizmą".

Toliau žiūrėkite Cole'o interviu su Kyrylenko vaizdo įrašą.

Šis vaizdo įrašas paimtas iš "The New American" kanalo svetainėje Brighteon.com.

Apsilankykite SpikeProtein.news ir sužinokite daugiau apie tai, kaip vakcinose esantis baltymas smaigalys kenkia imuninei sistemai.

Šaltiniai:

Brighteon.com

By-JulietBonnay.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.09.2019 laikas 15:02 Receptai – Patiekalai Nesaldūs varškėčiai su žalumynais ir sūriu. Puikūs pusryčiai, priešpiečiai ar vakarienė!
Gali valgyti juos saugiai, kas laikosi dietos! Puikūs pusryčiai, priešpiečiai ar vakarienė! Norėdami sužinoti daugiau apie pasiruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo anginos

Angina liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo anginos, angina, anginos gydymas, receptai anginai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kai...

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 09:20 Receptai – Patiekalai Arbata slopinanti karščiavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: avietės vaisiai, liepos žiedai, triskiautis lakišius, raudonėlis, raktažolė, varnalėšos šaknys, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau