Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Vasario » 5

Gydytojai liudija, kad COVID-19 vakcinos žmonėms sukelia vėžį ir AIDS

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę.

Vis daugiau asmenų, visiškai paskiepytų nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19), suserga vėžiu ir net AIDS. Taip teigia žinomi gydytojai daktaras Ryanas Cole'as (Ryan Cole) ir daktaras Vladimiras "Zev" Zelenko (Vladimir “Zev” Zelenko).

Cole'as, sertifikuotas patologas ir diagnostikos laboratorijos Aidaho valstijoje savininkas, buvo pakviestas dalyvauti Viskonsino senatoriaus Rono Džonsono (Ron Johnson) Senato komisijoje, pavadintoje "COVID-19: COVID COVID: "Antroji nuomonė".

Šioje diskusijų grupėje dalyvavo pasaulinio garso gydytojai ir medicinos ekspertai, kuriems buvo suteikta galimybė pateikti alternatyvią nuomonę dėl eksperimentinių ir pavojingų COVID-19 vakcinų.

Cole'as, kuris iš pradžių buvo pakviestas papasakoti apie ankstyvąjį COVID-19 gydymą namuose, taip pat pateikė savo liudijimą.

Pasak Cole'o, jis, kaip patologas, per metus atlieka apie 40 000 biopsijų ir pastebėjo, kad daugiau vėžio atvejų atsiranda žmonėms, kurie paprastai nebūtų linkę sirgti tokio pobūdžio vėžiu, kokį jis pastebėjo. Vienintelis visų šių žmonių panašumas yra tas, kad jie visi buvo skiepyti.

Cole'as surinko visus savo duomenis ir bandė susisiekti su kitomis laboratorijomis, kad surinktų didesnį duomenų rinkinį. Už tai, kad nurodė tai, ką pastebėjo, Cole'as teigė, jog buvo išjuoktas ir apšmeižtas.

"Onkologai, radiologijos onkologai [man] sakė: "Aš matau vėžio atvejų pagausėjimą", "Aš matau, kaip po skiepų kaip gaisras įsiplieskia šie keisto pobūdžio stabilūs vėžio atvejai", - sakė Cole'as. "Tai vyksta. Mums reikia federalinio finansavimo. NIH [Nacionalinis sveikatos institutas] į tai nekreipia dėmesio. Gauti dotaciją bet kokiems su vakcinomis susijusiems tyrimams beveik neįmanoma."

Tai ne pirmas kartas, kai Cole'as kalba apie tai, kad tarp paskiepytųjų nuo COVID-19 padaugėjo vėžio atvejų. 2021 m. rugsėjį Cole'as tapo virusiniu, kai buvo paviešintas vaizdo įrašas, kuriame jis kalba apie tai, kad tarp visiškai paskiepytų asmenų padaugėjo vėžio ir autoimuninių ligų.

"Nuo [2021 m.] sausio 1 d. laboratorijoje matau 20 kartų didesnį endometriumo vėžio atvejų skaičių, nei matau kasmet", - vaizdo įraše sakė Cole'as. "Visiškai neperdedu, nes į savo skaičius žiūriu kasmet. Galvoju: "Dieve, dar niekada nemačiau tiek daug endometriumo vėžio atvejų".

Vakcinos imunitetą naikinančios savybės sukelia imuniteto nepakankamumo problemų visiškai paskiepytiems asmenims

Sausio 11 d. su ukrainiečių kilmės amerikiečių šeimos gydytoju Zelenko kalbėjosi Brighteon.TV laidos "Thrive Time Show" vedėjas Klėjus Klarkas (Clay Clark) ir papasakojo apie tai, kad visiškai paskiepytiems pacientams, kuriuos jis stebi, kyla imuniteto nepakankamumo problemų.

"Jie serga AIDS. Tačiau tai nėra ŽIV sukelta AIDS, - sakė Zelenko. "ŽIV pažeidžia jūsų T ląsteles žudikes ir susilpnina imuninę sistemą. Taigi tas sindromas vadinamas AIDS. Tačiau yra ir kitų dalykų, kurie pažeidžia jūsų imuninę sistemą".

"Vartojant injekciją, kuri pažeidžia jūsų natūralias T ląsteles žudikes, pažeidžia jūsų navikų slopinamuosius genus, įvyksta tai, kad jūsų įgimta imuninė sistema yra sušaudoma, - tęsė jis.

V. Zelenko paaiškino, kad šis "vakcinomis įgyto imunodeficito sindromas" yra priežastis, dėl kurios jis ir daugelis kitų gydytojų pastebėjo didžiulį alinančių ligų, tokių kaip vėžys, autoimuninės ligos ir kitos "oportunistinės infekcijos", ir tokių būklių kaip širdies priepuoliai, insultai ir persileidimai, augimą.

Žurnalistas Benas Armstrongas (Ben Armstrong), dirbantis "New American", savo laidoje "The Ben Armstrong Show" pabrėžė, kad visa ši informacija griauna visą pasakojimą, kuriuo žmonės buvo maitinami apie COVID-19 vakcinas. Jis tikisi, kad tokia informacija bus transliuojama visame pasaulyje, kad ją pamatytų daugiau žmonių.

"Bet, žinoma, to niekada neįvyks. Tai neįgyvendinama svajonė", - sakė jis. "Taigi, turėsime ją skleisti iš apačios, kaip visą laiką darėme su tiesa. Tai visada vyksta per paprastus žmones, [per] tokius žmones kaip jūs, kurie skleidžia tokią informaciją."

Žiūrėkite sausio 25 d. laidos "The Ben Armstrong Show" epizodą, kuriame išsamiai pasakojama, kaip COVID-19 vakcinos didina žmonių jautrumą vėžiui ir AIDS.

Šis vaizdo įrašas yra iš kanalo TruthChannel, esančio Brighteon.com.

Sužinokite daugiau apie COVID-19 vakcinas ir tai, kaip jos sukelia sekinančias ligas, svetainėje Vaccines.news.

Tarp šaltinių yra ir šie:

Brighteon.com 1

RonJohnson.Senate.gov

LifeSiteNews.com

Brighteon.com 2

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.07.2019 laikas 19:19 Receptai – Patiekalai Mėsos tefteliai su padažu

Mėsos teftelių receptas. Mėsos teftelius užpilame padažu ir troškiname ant silpnos ugnies 25-30 minučių. Skanaus!

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 06:42 Receptai – Patiekalai Aguoniniai lietiniai blynai su įdaru

Išplakite kiaušinius ir 4 šaukštus cukraus, sumaišykite su grietine, aguonomis, cinamonu, pienu ir miltais (kad nebūtų gumuliukų). Iškepkite lietinius kaip paprastai, palaukite, kol truputį atvės ir suminkštės. Tuo tarpu pasida...

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:28 Receptai – Patiekalai Tradiciniai virti varškėtukai
Pasigaminkime skanius varškėtukus. Skanių varškėtukų receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau