Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paslapčių ir Žinių Pasaulis » Medicina » 2022 » Vasario » 5

Kaip apsaugoti savo kraujo kokybę nuo mikrokraujo krešulių ir užblokuoti baltymą "spike"?

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Gydytojai ir mokslininkai dabar patvirtina, kad beveik visi neigiami šalutiniai poveikiai ir mirtys nuo kovidinių vakcinų yra kraujo krešulių pasekmė. Daugelis šių krešulių yra labai maži ir jų neįmanoma lengvai aptikti standartine medicinine vaizdavimo įranga. Šie krešuliai, vadinamieji "mikrokrešuliai", gali nutraukti mažų smegenų sričių, organų ir audinių kraujotaką visame kūne.

Dėl to išnykusios vietinės ląstelės gali pasireikšti kūno dilgčiojimu, tirpimu, jutimų aštrumo praradimu, organų nepakankamumu, pažintinių funkcijų praradimu ir net pastebimais asmenybės pokyčiais, nes žmonės praranda aukštesnes smegenų funkcijas.

"Atrodo, kad mikrokraujo krešuliai yra tikėtina milijonų COVID infekcijos, taip pat COVID vakcinų sukeltų padarinių sveikatai ir mirčių priežastis ir net milijonų ilgai COVID aukų, kenčiančių nuo įvairių sveikatos sutrikimų, kuriems nėra jokio akivaizdaus medicininio sprendimo", - praneša "LifeSiteNews". Toje istorijoje cituojamas dr. Peteris McColloughas (Peter McCollough):

...pats "Spike" baltymas sukėlė krešėjimą arba kraujo krešėjimą.  Ir unikalią krešėjimo rūšį. Jis sukėlė raudonųjų kraujo kūnelių sulipimą. Kartu sulipo ir trombocitai. Taigi tai labai skirtingas kraujo krešėjimo tipas, kurį matome esant dideliems kraujo krešuliams arterijose ir venose.  Pavyzdžiui, kraujo krešuliai, susidarantys ištikus insultui ir širdies priepuoliui.  Kraujo krešuliai, susidarę pagrindinėse kojų kraujagyslėse. Tai buvo kitokio tipo krešuliai ir iš tiesų italai drąsiai atliko keletą autopsijų ir rado mikro kraujo krešulių plaučiuose. Taigi, galiausiai supratome, kad plaučių nepakankamumo priežastis yra ne virusas. Taip yra dėl to, kad ten yra mikrokraujo krešulių. Kai žmonės negali kvėpuoti, problema yra mikro kraujo krešuliai plaučiuose. Pats viruso kamuoliukas ant kamuoliuko pažeidžia kraujagysles, kurios sukelia kraujo krešėjimą.

Straipsnyje taip pat cituojamas daktaras Charlesas Hoffe'as (Charles Hoffe):

Čarlzas Hofas (Dr. Charles Hoffe) viešai paskelbė savo išvadas apie COVID skiepytus pacientus. Naudodamas kraujo d-dimerų tyrimą, jis nustatė, kad 62 % iš šimtų jo paskiepytų pacientų buvo nustatyti dideli skaičiai, rodantys, kad yra mikro kraujo krešulių... Jis teigė, kad mRNA vakcinų naudojimas "daugumą žmonių pražudys dėl širdies nepakankamumo".

O kitoje citatoje cituojamas Loma Lindos universiteto paskelbtas tyrimas:

Loma Lindos universiteto Sveikatos apsaugos mokslininkai nustatė, kad sunkiai sergantys COVID-19 pacientai greičiausiai miršta dėl plaučiuose susidariusių mikro krešulių, kurie išplinta ir mirtinai pažeidžia viso kūno organus. Ši išvada skyrėsi nuo dabartinio požiūrio, kad COVID-19 virusas nukeliauja į kūno organus ir pažeidžia tų organų kraujagyslių gleivinę.

Remiantis šiuo tyrimu, prasidėjus krešėjimo procesui, organizmas kovoja nebe su virusu, o daugiausia su krešėjimo procesu.

Norint apsisaugoti nuo smailiojo baltymo nanodalelių (gaminamų vakcinomis), reikia kasdien rinktis gyvenimo būdą, kad pagerintumėte savo kraujo kokybę.

Šiandienos "Situation Update" podkaste nagrinėju, kaip išvengti spyglių baltymų žalos kraujui galima apsaugoti savo kraujo kokybę. O tai daugiausia lemia tai, ką valgote.

Iš dalies hidrogenizuoti augaliniai aliejai, iš kurių gaminamas augalinis glaistas, kavos grietinėlė ir tūkstančiai kitų įprastų maisto produktų, yra ypač toksiški kraujui, nes skatina uždegimus ir krešėjimą.

Rapsų aliejus - dar vienas abejotinas aliejus, kurio reikėtų vengti bet kokia kaina. Pakeiskite jį tikru alyvuogių arba avokadų aliejumi, tačiau supraskite, kad didžioji dauguma maisto prekių parduotuvėse parduodamų aliejų yra falsifikuoti, todėl turite iš tiesų atlikti namų darbus ir išsiaiškinti, iš kur gaunate maistinius aliejus.

Kepto maisto vartojimas taip pat prisideda prie "kraujo dumblo" - raudonųjų kraujo kūnelių krešėjimo. Keptuose angliavandeniuose esantys akrilamidai smarkiai pažeidžia kraujagyslių ląstelių gleivinę.

Homogenizuoto, pasterizuoto pieno vartojimas taip pat kenkia kraujagyslių sveikatai. Homogenizavimo procese dirbtinai pakeičiami pieno riebalai, kad jie išliktų suspensijoje. Dėl to jie taip pat skatina uždegimą, sąstingį ir net kai kurių žmonių vidurių užkietėjimą. Jei mėgstate gerti karvių pieną, įsigykite žalio, šviežio pieno, kuris nebuvo homogenizuotas.

Sužinokite daugiau šiandienos itin informatyviame podkaste:
 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
2019-06-26 laikas 18:33 Receptai Grikių ir pievagrybių sriuba

Puode užviriname sultinį, dedame bulves, beriame nuplautus grikius ir verdame apie 10 minučiu. Į puodą sukrečiame keptuvės turinį ir dar verdame 7-8 minutes. Prieš baigiant virti sriubą paskaniname druska, pipirais ir suberiame...

Skaityti daugiau

2020-11-24 laikas 11:44 Receptai Minkštas ir drėgnas torto biskvitas, skirtas pertepti kremu
Tai toks torto biskvitas, kuris yra skirtas pertepti mėgstamu kremu. Jis gaunasi minkštas ir drėgnas, o kraštai neapskruda, todėl tortą surenkant jų nereikia nupjauti. Tai sutaupo daug laiko ir nereikalauja papildomų pastangų....

Skaityti daugiau

2019-06-07 laikas 11:50 Receptai Gardžių čeburekų receptas

Gaminame. Čeburekai Kiaušinių trynius dedame į didesnį dubenį, išplakame, beriame druską, pilame šiltą vandenį ir išmaišome. Į tą patį dubenį dalimis sijojame miltus ir užminkome tešlą Ji gali atrodyti kietoka, bet aliejus turė...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
2025-09-09 laikas 18:53 Avižų nauda sveikatai: Gamtos dovana jūsų organizmui
Avižos – gamtos dovana, stiprinanti širdį, gerinanti virškinimą ir atstatanti energiją. Sužinokite, kaip jas vartoti ir kokios galimos žalos!

Skaityti daugiau

2025-09-09 laikas 18:41 Mityba ir migrena: Kaip maistas gali padėti sumažinti galvos skausmus
Mityba gali sumažinti migrenos priepuolius! Sužinokite, kokie produktai padeda, ko vengti ir kaip gyvenimo būdas veikia galvos skausmus.

Skaityti daugiau

2025-09-09 laikas 18:27 Juodųjų ridikų nauda sveikatai: stebuklinga daržovė jūsų organizmui
Juodieji ridikai – tai ne tik skani, bet ir gydomoji daržovė, padedanti valyti kepenis, stiprinti imunitetą ir mažinti uždegimus. Sužinokite, kaip juos vartoti ir kokios galimos žalos. Ar kada susimąstėte, kokia galia slypi paprastoje daržovėje, kuri...

Skaityti daugiau

2025-09-08 laikas 18:20 Miško Ramybė: 4K ASMR Paukščių Garsai ir Medžių Ošimas Meditacijai
Pasinerk į miško magiją su šiuo 4K ASMR vaizdo įrašu! Klausykis švelnaus medžių ošimo, melodingo paukščių čiulbėjimo ir natūralių miško garsų, įrašytų ankstyvą vasaros rytą. Šis 4 valandų įrašas idealiai tinka meditacijai, jogai, atsipalaidavimui ar ...

Skaityti daugiau

2025-09-08 laikas 15:08 Konservų stiklainių apvertimas: kada tai būtina ir kaip tai daryti teisingai

Šis straipsnis paaiškina, kodėl ir kada reikia apversti konservų stiklainius po sterilizavimo, kaip skirtingi dangtelių tipai veikia procesą ir kaip užtikrinti maisto saugumą. Su praktiniais pavyzdžiais ir ekspertų patarimais. Konservavimas yra ne...

Skaityti daugiau