Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Vasario » 5

Kaip apsaugoti savo kraujo kokybę nuo mikrokraujo krešulių ir užblokuoti baltymą "spike"?

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Gydytojai ir mokslininkai dabar patvirtina, kad beveik visi neigiami šalutiniai poveikiai ir mirtys nuo kovidinių vakcinų yra kraujo krešulių pasekmė. Daugelis šių krešulių yra labai maži ir jų neįmanoma lengvai aptikti standartine medicinine vaizdavimo įranga. Šie krešuliai, vadinamieji "mikrokrešuliai", gali nutraukti mažų smegenų sričių, organų ir audinių kraujotaką visame kūne.

Dėl to išnykusios vietinės ląstelės gali pasireikšti kūno dilgčiojimu, tirpimu, jutimų aštrumo praradimu, organų nepakankamumu, pažintinių funkcijų praradimu ir net pastebimais asmenybės pokyčiais, nes žmonės praranda aukštesnes smegenų funkcijas.

"Atrodo, kad mikrokraujo krešuliai yra tikėtina milijonų COVID infekcijos, taip pat COVID vakcinų sukeltų padarinių sveikatai ir mirčių priežastis ir net milijonų ilgai COVID aukų, kenčiančių nuo įvairių sveikatos sutrikimų, kuriems nėra jokio akivaizdaus medicininio sprendimo", - praneša "LifeSiteNews". Toje istorijoje cituojamas dr. Peteris McColloughas (Peter McCollough):

...pats "Spike" baltymas sukėlė krešėjimą arba kraujo krešėjimą.  Ir unikalią krešėjimo rūšį. Jis sukėlė raudonųjų kraujo kūnelių sulipimą. Kartu sulipo ir trombocitai. Taigi tai labai skirtingas kraujo krešėjimo tipas, kurį matome esant dideliems kraujo krešuliams arterijose ir venose.  Pavyzdžiui, kraujo krešuliai, susidarantys ištikus insultui ir širdies priepuoliui.  Kraujo krešuliai, susidarę pagrindinėse kojų kraujagyslėse. Tai buvo kitokio tipo krešuliai ir iš tiesų italai drąsiai atliko keletą autopsijų ir rado mikro kraujo krešulių plaučiuose. Taigi, galiausiai supratome, kad plaučių nepakankamumo priežastis yra ne virusas. Taip yra dėl to, kad ten yra mikrokraujo krešulių. Kai žmonės negali kvėpuoti, problema yra mikro kraujo krešuliai plaučiuose. Pats viruso kamuoliukas ant kamuoliuko pažeidžia kraujagysles, kurios sukelia kraujo krešėjimą.

Straipsnyje taip pat cituojamas daktaras Charlesas Hoffe'as (Charles Hoffe):

Čarlzas Hofas (Dr. Charles Hoffe) viešai paskelbė savo išvadas apie COVID skiepytus pacientus. Naudodamas kraujo d-dimerų tyrimą, jis nustatė, kad 62 % iš šimtų jo paskiepytų pacientų buvo nustatyti dideli skaičiai, rodantys, kad yra mikro kraujo krešulių... Jis teigė, kad mRNA vakcinų naudojimas "daugumą žmonių pražudys dėl širdies nepakankamumo".

O kitoje citatoje cituojamas Loma Lindos universiteto paskelbtas tyrimas:

Loma Lindos universiteto Sveikatos apsaugos mokslininkai nustatė, kad sunkiai sergantys COVID-19 pacientai greičiausiai miršta dėl plaučiuose susidariusių mikro krešulių, kurie išplinta ir mirtinai pažeidžia viso kūno organus. Ši išvada skyrėsi nuo dabartinio požiūrio, kad COVID-19 virusas nukeliauja į kūno organus ir pažeidžia tų organų kraujagyslių gleivinę.

Remiantis šiuo tyrimu, prasidėjus krešėjimo procesui, organizmas kovoja nebe su virusu, o daugiausia su krešėjimo procesu.

Norint apsisaugoti nuo smailiojo baltymo nanodalelių (gaminamų vakcinomis), reikia kasdien rinktis gyvenimo būdą, kad pagerintumėte savo kraujo kokybę.

Šiandienos "Situation Update" podkaste nagrinėju, kaip išvengti spyglių baltymų žalos kraujui galima apsaugoti savo kraujo kokybę. O tai daugiausia lemia tai, ką valgote.

Iš dalies hidrogenizuoti augaliniai aliejai, iš kurių gaminamas augalinis glaistas, kavos grietinėlė ir tūkstančiai kitų įprastų maisto produktų, yra ypač toksiški kraujui, nes skatina uždegimus ir krešėjimą.

Rapsų aliejus - dar vienas abejotinas aliejus, kurio reikėtų vengti bet kokia kaina. Pakeiskite jį tikru alyvuogių arba avokadų aliejumi, tačiau supraskite, kad didžioji dauguma maisto prekių parduotuvėse parduodamų aliejų yra falsifikuoti, todėl turite iš tiesų atlikti namų darbus ir išsiaiškinti, iš kur gaunate maistinius aliejus.

Kepto maisto vartojimas taip pat prisideda prie "kraujo dumblo" - raudonųjų kraujo kūnelių krešėjimo. Keptuose angliavandeniuose esantys akrilamidai smarkiai pažeidžia kraujagyslių ląstelių gleivinę.

Homogenizuoto, pasterizuoto pieno vartojimas taip pat kenkia kraujagyslių sveikatai. Homogenizavimo procese dirbtinai pakeičiami pieno riebalai, kad jie išliktų suspensijoje. Dėl to jie taip pat skatina uždegimą, sąstingį ir net kai kurių žmonių vidurių užkietėjimą. Jei mėgstate gerti karvių pieną, įsigykite žalio, šviežio pieno, kuris nebuvo homogenizuotas.

Sužinokite daugiau šiandienos itin informatyviame podkaste:
 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.01.2018 laikas 15:31 Receptai – Patiekalai Varškės kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Varškė, Alyvuogių aliejaus, Pienas , Morkų sultys.

Skaityti daugiau

06.08.2019 laikas 21:22 Receptai – Patiekalai Paplotėliai prie arbatos iš nieko per 20 minučių

Puiki alternatyva tradiciniams blynams ir blyneliams. Labai skanu ir pigiai! Gaminti tokius paplotėlius prie arbatos labai paprasta. Pabandę vieną kartą, gaminsite nuo nuolat, vietoje blynų ar blynelių.

Skaityti daugiau

12.09.2019 laikas 20:52 Receptai – Patiekalai Stulbinantis pyragas su švelniu kremo įdaru

Šio kepinio originalumas yra tame, kad į orkaitę dedama skysta tešla. Bet kepimo procese dėl ingredientų riebumo skirtumų pyragas savarankiškai išsisluoksniuos ir gausis stulbinantis pyragaitis su švelniu kremo įdaru.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau