Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Vasario » 13

Ateiviai egzistuoja ir Trumpas tai žino

"Galaktinė federacija" laukia, kol žmonės "pasieks tokį etapą, kai suprasime... kas yra kosmosas ir kosminiai laivai", sakė Chaimas Eshedas (Haim Eshed), pranešė "NBC News" (2020 metais).

Buvęs Izraelio kosmoso saugumo vadovas sukėlė į dangų šaunančius antakius sakydamas, kad žemiečiai palaiko ryšius su nežemiškomis būtybėmis iš "galaktinės federacijos".

"Neatpažinti skraidantys objektai paprašė neskelbti, kad jie yra čia, žmonija dar nepasirengusi", - Izraelio laikraščiui "Yediot Aharonot" sakė buvęs Izraelio gynybos ministerijos kosmoso direktorato vadovas Chaimas Eshedas. Interviu hebrajų kalba buvo išspausdintas penktadienį, o pagarsėjo po to, kai antradienį jo dalis anglų kalba paskelbė dienraštis "Jerusalem Post".

Gerbiamas profesorius ir į atsargą išėjęs generolas Eshedas teigė, kad ateiviai taip pat domėjosi žmonija ir siekė suprasti "visatos subtilybes".

Eshedas sakė, kad tarp rūšių buvo pasirašyti bendradarbiavimo susitarimai, įskaitant "požeminę bazę Marso gelmėse", kurioje yra amerikiečių astronautų ir ateivių atstovų.

"Tarp JAV vyriausybės ir ateivių sudarytas susitarimas. Jie pasirašė sutartį su mumis, kad čia atliksime eksperimentus, - sakė jis.

Eshedas pridūrė, kad prezidentas Donaldas Trumpas žinojo apie nežemiškų būtybių egzistavimą ir buvo "ties informacijos atskleidimo riba", tačiau buvo paprašytas to nedaryti, kad išvengtų "masinės isterijos".

"Jie iki šiol laukė, kol žmonija išsivystys ir pasieks tokį etapą, kai apskritai suprasime, kas yra kosmosas ir kosminiai laivai", - sakė Eshedas, turėdamas omenyje Galaktikos federaciją.

Baltieji rūmai ir Izraelio pareigūnai į "NBC News" prašymą pakomentuoti situaciją iš karto neatsakė. Pentagono atstovė spaudai Sue Gough atsisakė komentuoti.

NASA atstovas spaudai sakė, kad vienas iš pagrindinių agentūros tikslų yra gyvybės paieška visatoje, tačiau nežemiškos gyvybės požymių kol kas nepavyko rasti.

"Nors dar neradome nežemiškos gyvybės požymių, NASA tyrinėja Saulės sistemą ir už jos ribų, kad padėtų mums atsakyti į esminius klausimus, įskaitant tai, ar esame vieni visatoje", - sakoma atstovo pareiškime.

Išsamiau Eshedo idėjos išdėstytos lapkritį išleistoje Hagaro Yanai knygoje "Visata už horizonto - pokalbiai su profesoriumi Chaimu Eshedu".

Eshedas, kuris prižiūrėjo daugelio Izraelio palydovų paleidimą į kosmosą, teigė, kad apie tai prabilo tik dabar, nes požiūris keičiasi ir žmonės atrodo imlesni.

"Jei prieš penkerius metus būčiau išsakęs tai, ką sakau šiandien, būčiau patekęs į ligoninę", - sakė jis "Yediot". "Šiandien jie jau kalba kitaip. Aš neturiu ko prarasti. Gavau diplomus ir apdovanojimus, esu gerbiamas užsienio universitetuose".

Gegužę D. Trumpas sakė: "Kosmosas bus ateitis, tiek gynybos, tiek puolimo požiūriu... Dabar mes esame lyderiai kosmoso srityje", kai jam buvo įteikta oficiali naujai sukurtos karinės šakos - Kosmoso pajėgų - vėliava.

Jos, kartu su Kosmoso vadaviete, pagrindinis dėmesys skiriamas kosmosui kaip JAV karinei sričiai, palydovų ir ryšių išsaugojimui bei geopolitikos naujoje vietovėje akcentavimui.

Eshedo komentarai iš karto sukėlė juokų ir teorijų internete. Socialiniame tinkle "Twitter" buvo sukurta bent pusė tuzino paskyrų, teigiančių, kad jie yra "Galaktinės federacijos" atstovai Žemėje. Kiti vartotojai prašė suteikti jiems pirmenybę ir organizuoti susitikimus su nežemiška grupe.

Nickas Pope'as, anksčiau tyręs NSO Didžiosios Britanijos gynybos ministerijoje, apibūdino Eshedo pasisakymus kaip "nepaprastus".

"Arba tai kažkoks pokštas ar reklaminis triukas, kuriuo siekiama padėti parduoti jo knygą, galbūt kažkas buvo pamesta verčiant, arba kažkas iš žinančiųjų laužo gretas", - sakė jis.

Pope'as sakė, kad NSO ir sąmokslo teorijų bendruomenė yra susijaudinusi, tačiau lieka klausimų, įskaitant tai, ar Ešedas kalba remdamasis tiesioginėmis asmeninėmis žiniomis ir patirtimi, ar jis kartoja tai, kas jam buvo pasakyta.

"Vis dar trūksta kai kurių dėlionės dalių", - sakė jis.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.07.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Kepti varškėčiai tiekiami su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.12.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis svarainiais

Svarainiai liaudies medicinoje, svarainiais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina. Liaudies medicinos specialistai rekomenduoja vartoti svarainius sergant skrandžio arba žarnyno veiklos sutrikimai...

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 20:03 Receptai – Patiekalai Naminiai sausainiai ant keptuvės. Skanūs sausainiai, be problemų!
Pabandykite pasigaminti patys! Naminiai sausainiai ant keptuvės. Skanūs sausainiai, be problemų! Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau