Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Vasario » 23

Karališkoji veidmainystė: Anglijos karalienė Elžbieta serga COVID ir, kaip pranešama, gydosi ivermektinu

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę.

Anglijos karališkoji šeima neseniai padarė didelį akibrokštą po to, kai karalienė Elžbieta, kurios testas, kaip pranešama, buvo "teigiamas" dėl Vuano koronaviruso (COVID-19), buvo pagauta vartojanti ivermektiną.

Nors plebėjams ribojama galimybė gauti ivermektino, nes jis esą yra "rizikingas" ir "pavojingas", be to, vyriausybės nepatvirtintas dėl Fauci gripo, karalienė Elžbieta buvo pastebėta žiniasklaidoje laikanti dėžutę Stromectol, kuris yra vienas iš firminių ivermektino pavadinimų.

Atrodo beveik kaip parodija, kad karalienės Elžbietos tvarkytojai leido įvykti kažkam tokiam akivaizdžiai kvailam ir akivaizdžiam, bet taip nutiko. Akivaizdu, kad programos rengėjai nepasižiūrėjo į smulkiu šriftu po "Stromectol" parašytą informaciją, kas iš tikrųjų yra šis vaistas.

"Šiandien karalienės testas dėl COVID buvo teigiamas", - paskelbė rūmai. "Jos Didenybei pasireiškia lengvi į peršalimą panašūs simptomai, tačiau ji tikisi ateinančią savaitę tęsti lengvas pareigas Vindzore".

Pasakojama, kad 95-erių metų karalienė anksčiau bendravo su savo sūnumi, Velso princu, kurio testas dėl kiniškojo gripo taip pat buvo teigiamas.

Ivermektinas yra pakankamai geras "elitui", bet netinkamas jums

Pasak "BBC News", karalienė toliau atlieka "lengvas pareigas" Vindzore, kol jai "teikiama medicininė pagalba".

Taip pat teigiama, kad karališkoji matriarchė laikosi "tinkamų rekomendacijų", o tai jai, matyt, reiškia, kad ji vartoja vaistą, kurio paprastiems žmonėms, pasak JAV Maisto ir vaistų administracijos (angl. FDA), negalima vartoti, nes jis skirtas tik arkliams.

Tiesa, žinoma, yra ta, kad FDA 1996 m. patvirtino ivermektiną naudoti žmonėms. Žmogus, atradęs šį vaistą dirvožemio mėginyje, buvo apdovanotas Nobelio premija už tai, kaip stebuklingai veiksmingai jis padeda atsikratyti virusų, parazitų ir kitų bjaurių gyvių.

Jis yra pigus, saugus ir veiksmingas, todėl ivermektinas iš esmės turėjo būti uždraustas plačiajai visuomenei. Tačiau karališkajam elitui ivermektinas, atrodo, yra vaistas, kurį renkasi Fauci gripui gydyti.

Teigiamas karalienės testo rezultatas buvo gautas likus kelioms dienoms iki to, kai Anglija paskelbė apie planus atsisakyti teisinio reikalavimo, kad kiekvienas, užsikrėtęs COVID, pats save izoliuotų. Matyt, karalienė nenorėjo to daryti, o taip pat nenorėjo būti laikoma veidmaine, nes laikosi savo specialių taisyklių.

Vis dėlto ji numetė ranka į tai, kad netyčia ekrane visam pasauliui parodė ivermektiną. Dabar visas pasaulis žino, kad valdžia ivermektiną naudoja sau, bet neleidžia jo gauti jums ir jūsų šeimai.

"Visi gauna ivermektiną, išskyrus "mažuosius žmones", - taip pasakė vienas komentatorius.

"Ivermektino kūrėjai 2015 m. buvo apdovanoti Nobelio premija už jo vaidmenį mažinant žmonių kančias", - rašė kitas.

"Kaip nukentėjo žmonės, jei tai yra arklių dehelmintikas? Tiesa ta, kad jis naikino žmonių parazitus, taip pat bakterines, grybelines ir virusines infekcijas. Federalinė vyriausybė kasmet juo aprūpina šimtus tūkstančių žmonių, imigruojančių į JAV. Juo labai nebrangiai gydoma daugybė infekcijų".

Kitas asmuo nurodė, kad ivermektinas yra plataus spektro virusų, įskaitant gripo virusus, naikintojas.

"Turiu ūkį ir didžiąją savo gyvenimo dalį vartojau ivermektiną kiekvieną kartą, kai tik susirgdavome peršalimo ligomis ar gripu", - sakė kažkas kitas. "Jis išnaikina greičiau nei bet kas kitas. Tai vidinė paslaptis tarp ūkininkų, kurie kasdien susiduria su šiais dalykais".

Naujausias žinias apie plandemiją galite rasti svetainėje Pandemic.news.

Šaltiniai:

CitizenFreePress.com

BBC.com

Planet-Today.com

PS: Įdomiau, kad į tai suregavo... ir masinė žiniasklaida... pareikšdama tai, nors patys jie ten nebuvo, nestovėjo ir remiasi tik "kažkieno" faktais:

Tad palieka, jums patiems spręsti, kuo tikėti, kuo ne. Šiaip, tokie buteliukai be reikalo nerodomi ir nėra padėti, jeigu jų negalima naudoti.

Tuo tarpu BBC sveikatos korespondentas Jimas Reedas teigė, kad naujai patvirtinti antivirusiniai vaistai gali padėti karalienei pasveikti.

Jis sakė, kad šie vaistai dabar yra pagrindinis būdas sumažinti riziką, kad pažeidžiamiems žmonėms prireiks gydymo ligoninėje, nors nebuvo aišku, ar jie tikrai bus pasiūlyti monarchei.

Šiuo metu turimus antivirusinius vaistus reikia išgerti per tris-penkias dienas nuo užsikrėtimo Covid.

Jungtinėje Karalystėje patvirtinti vartoti vaistai yra "Paxlovid" ir molnupiraviras, kurių medicininių tyrimų metu įrodyta, kad jie gerokai sumažina hospitalizavimo ar mirties riziką.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.06.2019 laikas 09:57 Receptai – Patiekalai Gardžių kokosinių sausainių receptas
Gardžių kokosinių sausainių receptas. Pasigaminkime kokosinius sausainukus namuose. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Juodasis ridikas nuo kosulio

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: juodasis ridikas, medus.

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 13:19 Receptai – Patiekalai Nuostabi mėsa su sūriu! Visada mažai, kiek be gamintum!

Skanu ir originalu! Pasigaminkime namuose skanius kepsnelius su fetos sūrio įdaru. Gaunasi labai skanūs ir dideli.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau