Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Kovo » 15

Britų parlamento narys: COVID vakcinos žalos mastas - baisi baisybė

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Parlamento narys (MP) Vuhano koronaviruso (COVID-19) vakcinų padarytos žalos mastą pavadino košmaru ir paragino Dauningo gatvę suteikti didesnę paramą nukentėjusiems asmenims.

Konservatorių parlamento narys Kristoferis Čopas (Christopher Chope), Bendruomenių rūmuose atstovaujantis Kristoferiui, pažymėjo, kad dešimtys tūkstančių britų, pasiskiepiję vakcina, patyrė žalos. Anksčiau per Didžiosios Britanijos parlamento sesiją jis sakė, kad COVID-19 injekcijos sukeltų sužalojimų mastas dabar "viršija visus atvejus, atsiradusius dėl ankstesnių vakcinų programų".

"Visuomenė galų gale susivoks [su visa] padaryta žala. Yra daugybė žmonių, kurie pasielgė teisingai... [kurie] nesulaukia iš vyriausybės pagalbos, kurią, kaip manė, turėjo gauti. Štai kur aš esu šiuo klausimu."

Chope'o teigimu, jis pateikė Dauningo gatvei COVID-19 vakcinos sužalojimo atvejų bylą, tačiau sulaukė tiesiog "santykinės tylos". Jis tęsė: "Praėjusią vasarą perskaičiau, kad žmonės patyrė nepageidaujamų reakcijų į vakcinas ir kad jiems buvo sunku gauti kompensaciją." Tada Chope'as parlamente pateikė kitą įstatymo projektą, kuriuo siekiama išplėsti kompensavimo sistemą, o 20 minučių trukusios diskusijos apie šią priemonę sukėlė "daugybę" atsakymų elektroniniu paštu visoje Jungtinėje Karalystėje.

Christchurcho parlamento narys pasidalijo Džuliano Gudžio (Julian Gooddy) istorija, kuris nukentėjo nuo vakcinos sukeltos žalos praėjus dviem savaitėms po to, kai jam buvo suleista "AstraZeneca" vakcina COVID-19. J. Gooddy patyrė keletą problemų po vakcinos, įskaitant Bell'o paralyžių, nuovargį ir galūnių skausmus. Vėliau jam buvo diagnozuotas Guillain-Barre sindromas (GBS) - liga, kai imuninė sistema pažeidžia apsauginį nervinių ląstelių sluoksnį. "Buvo apmaudu, nes nebuvo pripažinta, kad yra priežastinis ryšys tarp [AstraZeneca] vakcinos, kuria buvau paskiepytas, ir GBS", - apgailestavo jis.

Chope'as ragina Dauningo gatvę pagerinti kompensacijų dėl vakcinų sukeltų sužalojimų tvarką

Atsižvelgdamas į Gooddy istoriją, Chope'as sakė, kad ragina Didžiosios Britanijos vyriausybę aktyviai informuoti žmones apie Vakcinų žalos atlyginimo schemą (VDPS) - ypač tuos, kurie įkėlė pranešimus į Jungtinės Karalystės geltonosios kortelės sistemą. Geltonosios kortelės sistema yra britų pranešimų apie nepageidaujamus vakcinų reiškinius sistemos atitikmuo. (Susiję: Britų parlamento narys Christopheris Chope'as ragina Didžiosios Britanijos vyriausybę paremti asmenis, nukentėjusius nuo COVID vakcinų sukeltų sužalojimų).

Pirmą kartą sukurta 1979 m., vėliau VPDS buvo išplėsta, kad apimtų ir skiepus COVID-19 vakcina. Pagal šią sistemą britai, galintys įrodyti, kad dėl skiepų įvyko sunkus neįgalumas arba mirtis, gali gauti neapmokestinamą 120 000 svarų sterlingų (156 000 JAV dolerių) kompensaciją. Kol kas nė vienam iš 920 pareiškėjų, pateikusių ieškinius dėl vakcinų sukeltų sužalojimų, ši suma nebuvo paskirta.

Leweso parlamento narė Maria Caulfield, kuri eina parlamento sekretorės pavaduotojos, atsakingos už pacientų saugą ir pirminę sveikatos priežiūrą, pareigas, atsakė į Chope'o užklausas. Konservatorių parlamento narė kolegai pasakė, kad Medicinos ir sveikatos priežiūros produktų reguliavimo agentūra peržiūri visų nukentėjusių pacientų užrašus, kad ištirtų bet kokias vakcinos ir sunkių reakcijų sąsajas. Didžiosios Britanijos vaistų reguliavimo institucija taip pat nagrinėja pranešimus apie GBS ir pridūrė, kad bet kokia informacija bus pasidalinta, kai ji bus gauta.

"Manome, kad šis procesas vidutiniškai užtruks šešis mėnesius. Tam reikia gauti prieigą prie žmonių medicininių įrašų ir jų ankstesnės ligos istorijos. Nors tą dieną kažkam galėjo pasireikšti reakcija, kol neišnagrinėjome visų įrodymų, negalime tvirtai pasakyti, kad yra priežastinis ryšys tarp vakcinos ir nepageidaujamo reiškinio, nors gali būti rimtų įtarimų, kad taip yra. Todėl svarbu tinkamai laikytis šio proceso", - sakė Caulfieldas.

Toliau žiūrėkite, kaip Christchurcho parlamento narys Christopheris Chope'as ragina užtikrinti skaidrumą dėl COVID-19 vakcinų.

Šis vaizdo įrašas yra iš kanalo RED PILLED, esančio svetainėje Brighteon.com.

Šaltiniai:

TheEpochTimes.com

TheyWorkForYou.com

Brighteon.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo

Viduriavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo, receptai nuo viduriavimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

16.10.2018 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Pratimai akių nuovargiui pašalinti

Specialūs pratimai - akių nuovargiui pašalinti ir regėjimo sutrikimų profilaktikai. Taigi, pertraukų metu rekomenduojama daryti specialius pratimus akims. Jie gali būti atliekami stovint arba sėdint, nukreipus akis nuo ekrano, ...

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:01 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais

Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais. Voveraites nuvalome, nuplauname, didesnes pasmulkiname. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus ir pakepiname pusžiedžiais ar labiau smulkintą svogūną. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau