Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Balandžio » 7

JAV vyriausybė, naudodama apgaulingus PGR testus, diagnozuoja paukščių gripą viščiukams ir juos skerdžia

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Vyksta dar viena dirbtinai sukelta plandemija, šį kartą prieš JAV naminius paukščius.

Pasak vyriausybės, paukščių gripas siaučia vištų ir kalakutų ūkiuose, todėl pareigūnai turi paskersti šiuos paukščius, kad žmonės nevalgytų jų mėsos ir kiaušinių, nors virta mėsa ir kiaušiniai yra saugūs vartoti.

Naudodami tuos pačius apgaulingus PGR testus, kuriais amerikiečiams buvo "diagnozuotas" Vuchano koronavirusas (COVID-19), valdžios pareigūnai dabar masiškai tikrina naminius paukščius ir skerdžia juos, kai rezultatai būna "teigiami".

Naujausias naminių paukščių genocidas įvyko Ajovoje, kur dėl tariamo užsikrėtimo paukščių gripu buvo nužudyta 5,3 mln. vištų ir 88 000 kalakutų. Visoje šalyje, kilus panikai, iki šiol paskersta apie 22 mln. vištų dedeklių, 1,8 mln. viščiukų broilerių, 1,9 mln. pulsų ir kitų komercinių vištų bei 1,9 mln. kalakutų.

Nuo tariamo "protrūkio" pradžios maždaug prieš mėnesį visoje šalyje įmonės buvo priverstos užmigdyti daugiau kaip 18 mln. viščiukų ir 305 000 kalakutų. Patogu, kad "protrūkis" kilo kaip tik tuo metu, kai baigėsi plandeminės kaukės įgaliojimai ir Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas įsiveržė į Ukrainą.

"Remiantis JAV žemės ūkio departamento duomenimis, Ajova yra pirmaujanti kiaušinių gamintoja šalyje, o vasario mėn. ūkiuose buvo 46 mln. vištų", - pranešė CBS News Minesotoje. "Ajova kasmet užaugina apie 11,7 mln. kalakutų".

Jie gabalas po gabalo naikina pasaulio ekonomiką ir ruošia dirvą masiniam badui

USDA teigia, kad 23 valstijose šiuo metu yra patvirtinti paukščių musės atvejai, kurių politika - naikinti visus netoliese esančius paukščius, o jų likučius panaudoti ūkio kompostui.

Teigiama, kad liga plinta per užsikrėtusių laukinių paukščių, pavyzdžiui, ančių ir žąsų, išmatas arba nosies išskyras. Teigiama, kad šios išmatos ir išskyros užteršia dulkes ir dirvožemį, todėl virusas plinta visoje naminių paukščių populiacijoje.

"Užsikrėtusių laukinių paukščių rasta mažiausiai 26 valstijose, o virusas jau beveik metus cirkuliuoja tarp migruojančių vandens paukščių Europoje ir Azijoje", - teigia korporacijų kontroliuojama žiniasklaida.

"Ligų kontrolės ir prevencijos centras teigė, kad paukščių atvejai nekelia tiesioginio pavojaus visuomenės sveikatai. Jungtinėse Amerikos Valstijose žmonių užsikrėtimo paukščių gripo virusu atvejų nenustatyta. Valgyti paukštienos produktus ir toliau yra saugu. Paukštienos ir kiaušinių virimas iki 165 [laipsnių] F vidinės temperatūros sunaikina bakterijas ir virusus."

Jei nėra tiesioginio pavojaus visuomenės sveikatai, kodėl reikia naikinti visus šiuos paukščius tuo metu, kai jų mėsos ir kiaušinių labai reikia dėl jų trūkumo ir infliacijos? Ar kam nors dar atrodo įtartinas viso to laikas?

Šiam rašytojui, kuris stebi sistemingą pasaulinės ekonomikos griovimą po gabalėlį, tai tikrai atrodo įtartina. Buvo COVID, paskui paukščių gripas ir invazija į Ukrainą, o dabar pasaulį vienu metu užgriuvo sparčiai auganti infliacija, degalų trūkumas ir kitos problemos.

Ar visa tai tik didelis sutapimas? O gal kiekvienas iš šių komponentų yra dalis daugiamečio plandemijos protokolo, kuriuo siekiama sunaikinti maisto atsargas, iškastinį kurą ir ištisas ekonomikas, kad jas būtų galima įtraukti į naują pasaulio tvarką, kurioje visi nieko neturi ir yra "laimingi", t. y. visi, kurie iš tikrųjų išgyvena.

Prieš kelerius metus "Health Ranger" paskelbė ataskaitą apie tai, kaip natūraliai įveikti paukščių gripą ir kitus susijusius virusus. Peržiūrėkite ją ir sužinokite daugiau apie tai, kaip apsaugoti save ir savo kiemo bandą (jei tokią turite) nuo bet kokio biologinio ginklo, kuris gali būti platinamas bet kuriuo metu.

Daugiau susijusių naujienų rasite Collapse.news.

P.S: faktų ir mokslo tikrintojams. Šis straipsnis yra patalpintas 2022-04-07, todėl apie Lietuva niekas, nerašo. JAV, taip vyksta, todėl bandysime žiūrėti faktus, ar tai pasitvirtins ir Lietuvoje.

Šaltiniai:

Minnesota.cbslocal.com

Planet-Today.com

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.07.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius ...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 11:22 Receptai – Patiekalai Gudobelė ir paprastoji sukatžolė gydo stenokardija

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Stenokardija. Ingredientai: Sausos gudobelės uogos, Džiovinta sukatžolė, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos vištų blauzdelės: majonezo marinatas
Gaminame. Keptos vištų blauzdelės. Orkaitėje keptos vištų blauzdelės receptas. Į dubenėlį dedame majonezą, Dižono garstyčias, išspaustą česnaką, druską bei prieskonius ir užmaišome marinatą. Skanaus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau