Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Balandžio » 18

Fauci teigia, kad uždarymo tikslas - "priversti žmones pasiskiepyti"

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Anądien netikras vyriausybės "gydytojas" Tonis Faučis (Tony Fauci) pasirodė MSNBC laidoje, kurioje gyrė uždarymą, kaip būdą kankinti žmones, kad jie būtų "paskiepyti" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19).

Vedėjos Andrėjos Mičel (Andrea Mitchell) paklaustas apie šiuo metu Šanchajuje vykstantį pragarą, kuris vėl užrakintas, prisidengiant siekiu apsaugoti visus nuo naujausio kinų gripo "porūšio" Omikron (Moronic) atmainos BA.2, T. Faučis pasakė štai ką:

"Kinija turi daug problemų, iš kurių dvi - visiškas uždarymas, kuris buvo jų metodas, griežčiausias uždarymas, kurio niekada nepavyktų įgyvendinti Jungtinėse Amerikos Valstijose. Nors tai užkerta kelią infekcijos plitimui, prisimenu, kad pradžioje jie sakė, ir, manau, teisingai, kad jiems sekasi geriau nei kam nors kitam."

Atrodo, kad Faučis pasimetė, o gal ir ne, ir toliau teigė, kad "žmonės skiepijami tam, kad atsivėrus ligoninei nebūtų infekcijų antplūdžio".

Kitaip tariant, uždarymas neturi nieko bendro su bet kokios ligos plitimo stabdymu. Jie susiję su fašizmu ir tironija kaip bausme tiems, kurie atsisako skiepytis paklusdami Fauci įsakymams.

"Nes turite reikalų su imunologiškai naivia viruso populiacija, nes jie nebuvo užsikrėtę dėl uždarymo", - toliau apie savo autoritarinę filosofiją pasakojo Faučis.

Fauci teigia, kad Kinija turėtų vykdyti masinį genocidą ir taikyti daugiau draudimų, nes jos vakcinos nėra pakankamai geros.

Nepaisant to, kad Kinijos žmonės dėl paskutinio uždarymo kabo ir šokinėja pro langus, o daugelis jų badauja, M. Fauci teigia, kad visa tai yra gerai.

Kadangi Fauci asmeniniams standartams Kinijos skiepų nuo gripo versija yra nepakankamai gera, jis sako manantis, kad lokautai ir vėlesnis genocidas yra reikalingi siekiant užtikrinti geresnę apsaugą nuo maronikos.

"Problema ta, kad jų naudojamos vakcinos nėra tokios veiksmingos kaip JAV, JK, ES ir kitose šalyse naudojamos vakcinos", - burbėjo Fauci. "Taigi, jie neturi tokio apsaugos laipsnio, kuris būtų optimalus."

Faučis iš tikrųjų norėjo pasakyti, kad jis ir jo bičiuliai nėra finansiškai suinteresuoti Kinijos kovidų injekcijomis, todėl iš jų naudojimo neuždirba pinigų. Taigi, jo nuomone, visų jų užrakinimas, kol Kinija nepradės pirkti injekcijų, į kurias Fauci yra asmeniškai investavęs, yra geriausias būdas užsitikrinti naują pelno šaltinį sau ir savo draugams.

"Be to, jie turi daug savo vyresnio amžiaus gyventojų, kurie yra labiausiai pažeidžiami iš mūsų, taigi, čia yra dvigubas neigiamas efektas", - tęsė Fauci netikrų naujienų tinkle.

"Pirma, jie neturi žmonių, kurie yra apsaugoti, ir B, žmonės, kuriems to labiausiai reikia, nesiskiepija. Tai ir yra Kinijos problemos šaltinis."

Toliau galite pažiūrėti interviu su Fauci ištrauką:

Per interviu Fauci nė karto neužsiminė apie šiuo metu Kinijoje vykstančius žmogaus teisių pažeidimus, kai gyventojai priverstinai uždaromi namuose ir negauna maisto. Tiek daug apie rūpinimąsi žmogaus gyvybe.

"Argi tiesioginis "problemos šaltinis" Kinijoje nėra tai, kad žmonės yra uždaromi savo namuose dėžėse ir marinami badu, maniakiškai siekiant "nulinio KOVIDO"?" - klausė Stivas Vatsonas (Steve Watson), rašantis Summit.news.

Naujausias su plandemija susijusias naujienas galite rasti svetainėje Pandemic.news.

Šaltiniai:

Summit.news

NaturalNews.com

(Article by Mike Adams, Ethan Huff, JD Heyes, republished from Citizens.news)

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.06.2019 laikas 06:02 Receptai – Patiekalai Baklažanai su česnaku

Baklažanai ne visada gali būti skanūs, net galima pasakyti, kad jie tik mėgėjams. Tačiau viskas slypi teisingame jų paruošime. Mes skubame pasidalyti su jumis tokios įdomios daržovės paruošimo receptu, kad ji gali būti tokia sk...

Skaityti daugiau

29.09.2020 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Varškės pyragas be kiaušinių
Viena mano draugė paklausė, o kodėl tu šį varškės pyragą gamini be kiaušinių, juk vist tiek veganišku jis dėl to netaps, nes yra naudojama varškė. Galiu tik pasakyti, kad jis tiesiog čia nereikalingas, net be jo gaunasi viskas pui...

Skaityti daugiau

01.11.2017 laikas 17:22 Receptai – Patiekalai Morka, pienas gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Morka, Pienas

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau