Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 1

"JAV sunaikino pasitikėjimą" Jimas Rickardsas sako, kad "pasaulis pereina prie aukso"

Penkis kartus bestseleriu tapęs finansų autorius Jamesas G. Rickardsas (James G. Rickards) sako, kad "mes jau dabar galime būti recesijoje", tačiau naujausios jo knygos pavadinimas "Naujoji didžioji depresija" pasako, kur mes tikrai netrukus eisime.

Rickardsas sako: "Dabartinė krizė nepanaši į 2008 m. ar net 1929 m. krizę. Naujoji depresija, kilusi dėl KOVID pandemijos, yra didžiausia ekonominė krizė JAV istorijoje..."

"Dauguma atleistų darbuotojų liks be darbo. Bankrotai bus įprastas reiškinys, o bankai gulsis po blogų skolų svoriu. Defliacija, skolos ir demografija sužlugdys bet kokią atsigavimo galimybę, o socialinė netvarka žengs rinkos chaosui ant kulnų."

Rickardsas teigia, kad dabartinė ekonomika turi daug neigiamų aspektų: Covid, infliacija, karas, sankcijos, pasiūlos naikinimas, o be viso to, Rickardsas teigia, kad FED galiausiai nužudys ekonomiką dėl savo politikos klaidos.  Rickardsas aiškina,

"Tikriausiai gegužės mėn. jie ketina vykdyti kiekybinį griežtinimą, o tai reiškia, kad iš tikrųjų sumažinsite pinigų pasiūlą.  Taigi, tai yra trigubas griežtinimas:  Tris kartus didinant palūkanų normas, nebedidinant palūkanų normų... ir labai sparčiai vykdant kiekybinį griežtinimą.  Kas ką tik įvyko?  Praėjęs ketvirtis buvo prastesnis.  Pirmąjį ketvirtį ekonomika buvo pasiekusi recesijos lygį, o akcijų rinka ritosi žemyn.  Taigi, vėl viskas prasideda.  FED griežtina padėtį, kai ji yra silpna.  Jis griežtina neabejotinai į akcijų rinkos burbulą, ir jie tikriausiai vėl sugriaus rinkas".

Rickardsas teigia, kad infliacija yra labai rimta, ir aiškina: "Tai pati didžiausia infliacija per 40 metų.  Dėl jos negalima ginčytis, ji yra..."

"Infliacija, kurią matome dabar, kyla ne iš paklausos pusės... Ji kyla iš pasiūlos pusės.  Tai dėl karo Ukrainoje.  Tai yra pasiūlos sutrikimas.  Taip pat dėl "nulinio padengimo" politikos Kinijoje.  Jie uždarė du didžiausius pasaulio miestus. . . . Yra daug tiekimo grandinės sutrikimų priežasčių...

Kai susimokate už degalus ir maisto produktus, jei galite, nedaug lieka...

Tai žlugdys diskrecines išlaidas".

Rickardsas sako, kad ženklai, jog auksas smarkiai brangsta, yra visuotiniai.  Rickardsas teigia: "Pasaulis negalėtų sunaikinti dolerio, bet mes galėtume..."

"Jeigu jūs įvedate sankcijas doleriams ir išmetate žmones iš dolerinių sąskaitų... Kodėl aš turėčiau norėti dolerių?  JAV sugriovė pasitikėjimą. . . . 

Jei norite atsikratyti dolerio, nėra valiutų ar obligacijų rinkos, į kurią galėtumėte eiti, bet yra auksas...

Auksas yra geri pinigai, ir tai vienintelė pinigų forma, dėl kurios gali susitarti visas pasaulis".

Rickardsas teigia, kad minimali aukso kaina netolimoje ateityje yra 15 000 JAV dolerių už unciją.  Rickardsas sako, kad, priklausomai nuo palaikymo ir matematikos, jo vertė gali pakilti daug aukščiau.  Rickardsas taip pat mėgsta sidabrą ir paprastam žmogui skirtą maistą.  Rickardsas teigia, kad maisto kainos gerokai padidės, o kai kuriose pasaulio vietose jis tikisi tikro bado.

55 minučių trukmės interviu yra daug daugiau.

Prisijunkite prie Grego Hunterio iš USAWatchdog.com, kuris 4.30.22 val. kalbėsis "vienas prieš vieną" su penkis kartus bestseleriu tapusiu autoriumi Jamesu G. Rickardsu.

Greg Hunter’s USAWatchdog.com

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip..., todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.09.2019 laikas 17:33 Receptai – Patiekalai Citrininis pyragas
Dosniai patepkite ir pabarstykite kepimo formą Nieko nėra apmaudžiau, kaip iškepti pyragą, bandyti išversti jį iš formos ir tą darant kepinį sugadinti. Tad jei recepte sakoma, jog kepimo formą reikia ištepti sviestu ir pabarstyti ...

Skaityti daugiau

30.08.2018 laikas 08:11 Receptai – Patiekalai Plaukų stiprinimas. Liaudiški patarimai plaukų gydymui

Plaukų stiprinimas liaudies medicinoje, Plaukų stiprinimas, receptai stiprinti plaukus, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 11:45 Receptai – Patiekalai Žagarėliai. Skanių žagarėlių receptas
Pasigaminkime skanius žagarėlius. Skanių žagarėlių receptas. Iškepę žagarėliai dedami ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejus. Dar šilti žagarėliai pabarstomi cukraus pudra.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau