Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gegužės » 1

Stulbinančiame Kanados gydytojų vaizdo įraše parodyta, kaip "Pfizer" vykdė didžiulį sukčiavimą COVID-19 vakcinos bandymų metu

Grupė Kanados gydytojų kruopščiai pademonstravo, kaip "Pfizer" vykdė didžiulį sukčiavimą atlikdama greitus klinikinius vakcinos COVID-19 tyrimus, ir pateikė įrodymų, paneigiančių beveik visus teiginius, kad ši vakcina yra saugesnė ir kad ja pasiskiepijus sumažėja sergamumas koronavirusu ir jo sukeliamų ligų sunkumas.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Organizacija, pavadinta Kanados COVID priežiūros aljansu, atstovaujanti daugiau kaip 500 nepriklausomų Kanados gydytojų, mokslininkų ir sveikatos priežiūros specialistų, pristatė 40 minučių trukmės vaizdo įrašą ir prie jo pridėtą skaidrių prezentaciją, kurioje tiksliai paaiškinta, kaip "Pfizer" suklastojo skaičius ir bandymus, kad jos skiepas būtų greitai patvirtintas pagal programą, pradėtą buvusio prezidento Donaldo Trumpo, kuris, labai tikėtina, neturėjo nė menkiausio supratimo, ką padarė didžioji farmacijos milžinė, kai jo administracija uždegė žalią šviesą "Pfizer" mRNA vakcinos leidimui skubos tvarka.

Trumpai tariant, pasak "COVID World", "į visą 40 minučių trukmės grupės vaizdo pristatymą įtrauktos PDF skaidrės, kuriose pateikiami įrodymai, kad "Pfizer" iškraipė duomenis, siekdama nuslėpti faktą, kad jų COVID injekcijos buvo susijusios su padidėjusia ligų ir mirties rizika, palyginti su placebo grupe jų tyrime".

Pristatyme "aiškinama, kaip "Pfizer" nesilaikė nustatytų aukštos kokybės vakcinos kūrimo saugumo ir veiksmingumo protokolų, nes viskas buvo atlikta per mažiau nei metus, o bandymai su gyvūnais buvo praleisti", - priduriama svetainėje.

Organizacija taip pat pabrėžia, kaip "Pfizer" tariamai sumažino vakcinos žalą Maddie de Garay, paauglei, kuri buvo paralyžiuota nuo juosmens žemyn po to, kai 2020 m. gruodį dalyvavo klinikiniame tyrime, skirtame 12-15 metų paaugliams, pažymėdama, kad jai vis dar reikia neįgaliojo vežimėlio, kad galėtų judėti, ir kad jai reikia maitinimo vamzdelio praėjus daugiau nei metams po tyrimo pabaigos.

Pristatymas pradedamas pažymint, kad geriausi empiriniai įrodymai atliekant vakcinų ir kitų vaistų tyrimus yra "pirmojo lygio įrodymai", kurie yra "auksinis standartas" ir vienintelis būdas, kuriuo galima iš tikrųjų įrodyti, kad kažkas yra tiesa. Todėl, formuojant visuomenės sveikatos politiką, turėtų būti naudojami tik pirmo lygio įrodymai.

Tačiau bent jau kalbant apie "Pfizer" vakciną taip nebuvo. Įmonė savo pirminėje 2020 m. gruodžio 31 d. tyrimo ataskaitoje, parengtoje tik po dviejų mėnesių atsitiktinės atrankos bandymų - tinkamo vaistų veiksmingumo tikrinimo būdo - teigė, kad jos vakcinos veiksmingumas praėjus septynioms dienoms po antrosios dozės buvo 95 procentai, tačiau atlikus tolesnį tyrimą paaiškėjo, kad tai buvo gerokai perdėta.

Pfizer, Plandemija, protokolai, mokslas, tyrimai, demografija, veiksmi

Iš tikrųjų 95 proc. rodiklis atspindi "santykinį rizikos sumažėjimą", tačiau "absoliutus rizikos sumažėjimas", kuris yra svarbesnis rodiklis, parodė, kad vakcinos veiksmingumas siekė tik 0,84 proc.

Čia pateikiamas trumpas vaizdo įrašas, kuriame paaiškinamas skirtumas:

Be to, Kanados organizacija taip pat išanalizavo trumpą "Pfizer" klinikinį tyrimą, kad paaiškintų, kaip farmacijos gamintojas suklastojo procesą, kad gautų netikslų sėkmės rodiklį.

Pfizer, Plandemija, protokolai, mokslas, tyrimai, demografija, veiksmi

Grupė pažymėjo, kad 2020 m. liepos pabaigoje prasidėjusiame klinikiniame tyrime turėjo būti atliktas aklas tyrimas, kuriame dalyvavo dvi tolygiai pasiskirsčiusios skiepytų ir neskiepytų dalyvių grupės, t. y. niekas nė vienoje grupėje neturėjo žinoti, kas gavo vakciną, o kam buvo duotas placebas. Tačiau vietoj to, kaip matyti iš pirmiau pateiktos skaidrės, 2021 m. pradžioje įvyko "kryžminis perėjimas" ir placebo grupei buvo suteikta "galimybė pasiskiepyti", o dauguma sutiko tai padaryti. Tuo metu, pažymi Kanados grupė, "tai jau nebėra atsitiktinių imčių kontrolinis tyrimas", nes "kontrolinės grupės nebeliko".

Iki 2023 m. nebeįmanoma nustatyti ilgalaikio saugumo duomenų, "kurie turėjo būti įvertinti šiuo metu, nes placebo grupė perėjo prieš dvejus metus", todėl bet kokie duomenys apie veiksmingumą, kuriuos "Pfizer" teigia iki šiol atradusi, iš esmės yra beverčiai.

Naujausioje bendrovės ataskaitoje teigiama, kad jos vakcinos veiksmingumo rodiklis yra 91,3. Tačiau ir joje grupė nustatė, kad, palyginti su pradine placebo grupe, nepaisant vakcinos, taip pat "padaugėjo susirgimų ir mirčių", taigi "nėra jokios naudos iš atvejų skaičiaus sumažėjimo, jei tai daroma padidėjusių susirgimų ir mirčių kaina".

Pfizer, Plandemija, protokolai, mokslas, tyrimai, demografija, veiksmi

Ir atkreipkite dėmesį, kad visos Kanados grupės išvados pateiktos tiesiai iš pačios "Pfizer" ataskaitų; tai nėra atsitiktinės išvados, paremtos nuojautomis ar įtarimais.

Pfizer, Plandemija, protokolai, mokslas, tyrimai, demografija, veiksmi

Yra ir daugiau.

Grupė nustatė, kad "Pfizer", atlikdama klinikinį tyrimą, nesilaikė nustatytų mokslinių tyrimų protokolų. Konkrečiai:

- Nebuvo atliekami bandymai su gyvūnais.

- II ir III etapai buvo sujungti.

- Leidimas naudoti skubiai buvo suteiktas tik po dviejų mėnesių II ir III etapo tyrimų.

- Tyrimai nebuvo akli.

- III fazės bandymai tęsiami iki 2023 m.

Be to, "Pfizer" naudojo klaidinančius demografinius duomenis ir netinkamą tikslinę populiaciją.

"Planuojant galimo gydymo veiksmingumo ir saugumo tyrimą, daugiausia dėmesio turėtų būti skiriama tikslinei populiacijai, kuriai tas gydymas galėtų būti naudingiausias", - pažymėjo grupė. "Vietoj to "Pfizer" pasirinko dalyvius iš jaunesnės demografinės grupės, kurie būtų: a) mažiau tikėtina, kad jiems reikės vakcinos, b) mažiau tikėtina, kad tyrimo metu patirs nepageidaujamų reiškinių, c) labiau tikėtina, kad gerai reaguos į vakciną, nes vyresnio amžiaus žmonių imuninis atsakas yra palyginti silpnas."

Per visą COVID-19 pandemijos laikotarpį mokslininkai ir ekspertai žinojo, kad virusas jaunesnius, sveikesnius žmones paveikia kur kas silpniau nei vyresnio amžiaus žmones ir asmenis, turinčius ankstesnių susirgimų.

Pfizer, Plandemija, protokolai, mokslas, tyrimai, demografija, veiksmi

Tačiau, nors maždaug 95 proc. nuo COVID-19 mirusių asmenų bent viena gretutinė liga buvo įvardyta kaip mirties priežastis, o vidutiniškai - keturios gretutinės ligos, grupės duomenimis, tik kas penktas klinikinių tyrimų dalyvis, arba maždaug 21 proc.

Be to, grupė nustatė, kad "Pfizer:

- naudojo netinkamas kontrolines grupes

- nesugebėjo sekti biomarkerių

- naudojo netinkamus klinikinius galutinius rodiklius; neskyrė dėmesio klausimui "Ar žmonės, kurie vartoja vakcinas, mažiau serga ir miršta nei tie, kurie jų nevartoja?".

- Nebuvo tikrinama, ar sumažės skiepų plitimas, todėl nėra jokio realaus pagrindo diegti "vakcinų pasus".

- "Pfizer" tyrimuose NEBUVO tiriami visi dalyviai dėl COVID-19", o tai reiškia, kad "besimptomė infekcija būtų visiškai praleista".

- Paauglių tyrimas buvo itin mažas, todėl beveik bevertis; "Pfizer" teigė, kad tai puikūs rezultatai, bet kadangi paaugliams statistiškai yra 0 % mirties nuo COVID-19 rizika ir labai maža sunkios ligos rizika, skiepijimas jiems mažai naudingas. Priešingai, jis kelia labai realią nepageidaujamų reiškinių riziką".

- Atrodo, kad vakcinos labai padidina miokardito atvejus arba riziką susirgti juo.

Čia pateikiamas visas vaizdo įrašas:

For more stories like this, check out FakeScience.news.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.06.2019 laikas 06:22 Receptai – Patiekalai Skanūs bulviniai blynai su morkomis

Skanūs bulviniai blynai su morkomis. Bulvinių blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Svečiai džiaugiasi, kad taip skanu. Bulvinė dešra. Nors kiekvieną dieną duokite

Užburia iš karto! Pasigaminkime namuose skanų patiekalą. Atrodo tikrai įspūdingai, net norisi valgyti ir valgyti...

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Obuolių nuoviras gydo užkimimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: obuoliai, vanduo.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau