Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 2

Pasaulio ekonomikos forumas mano, kad žmonės yra "nenaudingi valgytojai"

Vienas iš Pasaulio ekonomikos forumo (WEF) smegenų yra save pranašu paskelbęs Yuval Noah Harari (Yuval Noah Harari). Jis tiki Didžiuoju persitvarkymu, transhumanizmu, gyventojų skaičiaus mažinimu ir pasauline vyriausybe, kuri kontroliuotų žmoniją biometrinių duomenų lygmeniu. Jį giria Billas Gatesas, Barackas Obama Markas Zuckerbergas ir WEF vadovas Klausas Schwabas.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Pasaulio ekonomikos forumas mano, kad žmonės yra "nenaudingi valgytojai", o jų "smegenis ir kūnus" laiko produktu, kurį galima nulaužti, kontroliuoti ir išmesti.

Hararis kalba apie "nenaudingus žmones", kurie neturi prasmės ar tikslo. Jis sakė, kad didžiausia netikra naujiena yra Biblija. Jis sakė, kad krikščionybė yra klaidinga, kad žmonės čia, Žemėje, yra "dėl nieko". "Jėzus Kristus yra netikra naujiena", - baladojosi. Jis mano, kad nėra "jokio didingo kosminio plano", kuriame žmonės atliktų tam tikrą vaidmenį. Vietoj to jis žmones laiko "nenaudingais valgytojais", į kuriuos galima įsilaužti ir kuriais galima manipuliuoti naudojant skaitmeninį stebėjimą po jų oda.

Jis taip pat tiki, kad populiaciją reikia išnaikinti. "Kam mums reikia tiek daug žmonių?" - cituojamas jis, reklamuodamas savo naujausią knygą.

Susipažinkite su Yuval Noah Harari - transhumanistu, kuris nori įsilaužti į žmonių populiacijas ir jomis manipuliuoti

Neseniai duotame interviu Harari teigė, kad pasaulis žengia į naują pramonės revoliuciją, tačiau produktai nebus fizinės prekės. Harari teigė, kad didžiausias XXI a. iššūkis mokslui, technologijoms ir pramonei bus "bandyti kontroliuoti mumyse esantį pasaulį, išmokti kurti ir gaminti kūnus, smegenis ir protus". Jis teigia, kad tai greičiausiai bus XXI a. ekonomikos "pagrindiniai produktai".

Jis sakė: "Kai žinai, kaip gaminti kūnus, smegenis ir protus, todėl pigi darbo jėga Afrikoje ir Pietų Azijoje paprasčiausiai nieko nereiškia."
"Didžiausias galbūt ateinančių dešimtmečių ekonomikos ir politikos klausimas bus, ką daryti su visais šiais niekam nereikalingais žmonėmis", - tiesiai šviesiai pasakė jis. Jis sakė, kad technologijos užtikrins, jog visi bus pamaitinti, todėl "maistas nėra problema".

"Problema yra daugiau nuobodulys, ir ką su jais daryti, ir kaip jie atras kažkokią gyvenimo prasmę, kai jie iš esmės yra beprasmiai, beverčiai." Kaip išeitį "nenaudingų" žmonių smegenims linksminti jis skyrė narkotikus ir kompiuterinius žaidimus.

Jis sakė, kad pasaulinė vyriausybė rinks ir naudos duomenis apie kiekvieną žmogų, kad sužinotų, kaip sukonstruoti kūnus, smegenis ir protus. Pasak jo, duomenys ir biometriniai duomenys bus naudojami siekiant įsilaužti į žmones ir pertvarkyti paties žmogaus gyvenimo ateitį. Jis sakė, kad "protingas dizainas" niekada neegzistavo ir bet kokia Dievo Kūrėjo sąvoka bus išstumta iš visuomenės, nes žmonės taps nulaužiami, programuojami. Hararis netgi teigia, kad natūralios atrankos ir organinės biochemijos dėsniai bus panaikinti ir pakeisti transhumanistine ateitimi, kurioje žmonės taps hakeriais, manipuliuojamais ir valdomais gyvūnais.

"Mes turime technologiją, leidžiančią masiškai įsilaužti į žmones", - sakė jis. Jis pridūrė, kad krizės turėtų būti išnaudojamos siekiant įdiegti daugiau stebėjimo visoje visuomenėje, kad "elitas" galėtų stebėti, rinkti duomenis ir projektuoti būsimą žmogaus gyvenimo trajektoriją. Didžioji dalis šio stebėjimo vyks "po oda", nes biometriniai duomenys taps keliu manipuliuoti žmonių populiacijomis. Harari teigė, kad jau dabar turime galimybę patekti po oda ir rinkti biometrinius duomenis, o tai suteikia "elitui" galią pertvarkyti patį gyvenimą. "Mes tobuliname žmones ir paverčiame juos dievais", - sakė jis.

Jis sakė, kad kritiniu atveju žmonės pasitiki „mokslininkais“. Jis panaudojo pavyzdį, kai kunigai ir tarnai 2020 m. uždarė savo bažnyčias visame pasaulyje, kad įrodytų, jog Dievas mirė. Žvelgiant į priekį, žmonės pasitikės mokslo elitu ir pasauline vyriausybe, atkirto jis. „Net religiniai lyderiai pasitiki mokslininkais“, – sakė jis.

Šį vaizdo įrašą pateikė "Free 2 Shine" svetainėje Brighteon.com

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip..., todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.09.2019 laikas 13:11 Receptai – Patiekalai Trapios tešlos pyragėliai „Empanada“ su grybais
Skanūs su grybais pyragėliai, kurie nustebins, bet kokio skonio mylėtojus. Tai trapios tešlos pyragėliai „Empanada“ su grybais. Kaip pasigaminti žiūrėkite vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

07.08.2019 laikas 22:07 Receptai – Patiekalai Skanūs blynai iš cukinijos ir varškės
Skanūs ir naudingi blyneliai su traškia plutele, kurie patiks visai šeimai. Yra daugybė jų paruošimo receptų, šiandien mes norime pasiūlyti savąjį. Paprasta ir skanu.

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 13:31 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus

Peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus, receptai peršalus, peršalimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau