Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 3

Didysis perkrovimas ir pinigų ateitis... Štai ką jums reikia žinoti

Via InternationalMan.com

Tarptautinis žmogus (International Man): Kokia yra vadinamojo "Didžiojo perkrovimo" idėja?

Nickas Giambruno (Nick Giambruno): Pastaruoju metu matėme begalę pavyzdžių, kai save vadinantis Vakarų elitas vartojo šį terminą.

Tačiau pirmiausia leiskite paklausti, kas šiuos žmones paskyrė vadovais? Kas juos patepė pasaulio lyderiais?

Jie kalba ne tik apie finansų sistemos perkrovimą, bet ir apie dramatišką gyvenimo pobūdžio pakeitimą.

Manau, kad vyksta kažkas grėsmingo, ir jie net nebando to slėpti. Dabar viskas atvirai.

Taigi, pabandysiu apibendrinti kažką neįtikėtinai sudėtingo.

Šie žmonės pripažįsta, kad dabartinė tarptautinė pinigų sistema, pagrįsta JAV doleriu, eina į pabaigą. Net Federalinio rezervo pirmininkas Džeromas Pauelas (Jerome Powell) pripažįsta, kad JAV dolerio viršenybė blėsta.

Nors jie norėtų ir toliau doroti dabartinę sistemą, jie supranta, kad ji žlunga ir kad reikia užpildyti atotrūkį nuo naujos sistemos, kurią jie tikisi kontroliuoti.

Niekas nežino, kaip atrodys kita tarptautinė pinigų sistema - net elitas. Tačiau jie žino, kaip jie nori, kad ji atrodytų.

Jie nori totalitarinio kontrolės tinklo su centrinių bankų skaitmeninėmis valiutomis (CBDC), judėjimo licencijomis, privalomomis medicininėmis procedūromis ir socialinio kredito sistema, be kitų bjaurių dalykų.

Paprastai tariant, Didžiojo atstatymo darbotvarkė - tai aukštųjų technologijų, komunistinis pasaulinis panoptikumas.

Trumpai tariant, jie nori visiškai jus kontroliuoti visose srityse - tai naujas feodalizmas.

Jie emociškai manipuliuoja žmonėmis, pasitelkdami baimę ir melagingus pasakojimus, kad šie sutiktų su dalykais, su kuriais paprastai nesutiktų, pavyzdžiui, su savo pavergimu.

Tai ir yra jų Didžiojo perkrovimo darbotvarkės tikslas. Tai savaime suprantama priešybė asmens laisvei, žmogaus orumui ir apsisprendimui.

Klausimas, ar savamokslis elitas visus šiuos dalykus ar kai kuriuos iš jų gaus, yra atviras.

Geriausias scenarijus žmonijai būtų, jei dauguma didžiųjų vyriausybių bankrutuotų - o jos yra pakeliui į tai - prieš įgyvendindamos Didžiojo perkrovimo darbotvarkę.

Tarptautinis žmogus: Atrodo, kad pinigų keitimas, kad vyriausybės galėtų labiau kontroliuoti žmones, yra didelė šio plano dalis. Kaip jūs tai įsivaizduojate?

Nikas Giambruno: Aš tai matau taip.

Neleiskite jokiai vyriausybei, nesvarbu, ar tai būtų JAV vyriausybė, ar Kinijos vyriausybė, ar pasaulinis vyriausybinis darinys, pavyzdžiui, TVF, nurodinėti jums, kas yra pinigai.

Pinigai neturi ateiti iš vyriausybės. Tai visiškai klaidinga sąvoka, kuria paprastam žmogui buvo išplautos smegenys.

Tai būtų panašu į persikėlimą į praeitį ir paklausimą paprastam žmogui Sovietų Sąjungoje: "Iš kur atsiranda batai?".

Jie atsakytų: "Na, batus gamina vyriausybė. Iš kur kitur jie galėtų atsirasti? Kas dar galėtų gaminti batus?"

Toks pat mentalitetas šiandien vyrauja ir kalbant apie pinigus, tik jis daug labiau paplitęs.

Tiesa yra ta, kad pinigai neturi ateiti iš vyriausybės, kaip ir batai.

Įvairiais laikais žmonės kaip pinigus naudojo akmenis, stiklo karoliukus, druską, galvijus, kriaukles, auksą, sidabrą ir kitas prekes.

Tačiau jau daugiau kaip 2500 metų auksas yra pati ilgaamžiškiausia žmonijos pinigų forma.

Auksas netapo pinigais atsitiktinai ar dėl to, kad taip nusprendė kokie nors politikai. Priešingai, jis tapo pinigais, nes daugybė žmonių per visą istoriją ir daugybę skirtingų civilizacijų subjektyviai priėjo prie tos pačios išvados: auksas yra pinigai.

Jis atsirado dėl rinkos proceso, kai žmonės ieškojo geriausio būdo saugoti vertę ir ja keistis.

Taigi, kodėl jie pasirinko auksą? Kuo auksas, kaip pinigas, yra patrauklus?

Štai kodėl.

Auksas pasižymi unikaliomis savybėmis, dėl kurių jis tinka kaip pinigai.

Auksas yra patvarus, dalijamas, pastovus, patogus, retas ir, svarbiausia, "kiečiausias" iš visų fizinių prekių. Kitaip tariant, auksą "sunku pagaminti", palyginti su esamomis atsargomis, ir tai yra vienintelė fizinė prekė, labiausiai atspari infliacijai. Būtent tai suteikia auksui jo piniginių savybių.

Bitkoinas turi daug auksui būdingų piniginių savybių. Kaip ir auksas, bitkoinai neturi sandorio šalies rizikos ir niekas negali savavališkai išpūsti pasiūlos.

Štai kokia yra esmė.

Skatinčiau žmones būti suverenais asmenimis ir atpažinti, kas jiems geriausiai tinka kaip vertės saugojimo ir mainų priemonė, o ne lengvabūdiškai priimti viską, ką jiems kaip pinigus duoda vyriausybė.

Tarptautinis žmogus: Kodėl vyriausybės pinigai yra pavojingi?

Nickas Giambruno: Vyriausybės turi didžiulę galią, nes spausdina netikrus pinigus iš oro ir verčia savo piliečius jais naudotis. Nesvarbu, ar tai būtų Venesuela, Libanas, Argentina, ar JAV, tai ta pati apgavystė. Ji leidžia vyriausybėms elgtis kaip vampyrams ir maitintis savo piliečių santaupomis.

Įsivaizduokite, jei turėtumėte tokią didžiulę galią?

Galėtumėte ką nors sukurti be didesnių pastangų ir priversti visus kitus priimti ir naudoti tai kaip pinigus. Galėtumėte sukurti popierinį turtą iš oro ir atkirsti savo priešus nuo ekonomikos. Būtumėte labai galingas.

Štai kodėl visos vyriausybės brangina pinigų monopolį.

Atminkite, kad vyriausybės pinigai yra politiniai pinigai. Tai galingas įrankis jus vogti ir kontroliuoti.

Prisiminkite, kas nutiko sunkvežimių vairuotojams Kanadoje 2022 m. pradžioje. Be jokio tinkamo proceso ar teisminės peržiūros Kanados vyriausybė vienu jungiklio spustelėjimu areštavo jų banko sąskaitas. Vyriausybė suteikė sau tokią galią ir pavertė tai paprasta administracine užduotimi.

Netrukus pamatysime daug daugiau tokių veiksmų - ir dar griežtesnių.

Tarptautinis žmogus: Ką dėl to gali padaryti paprastas žmogus?

Nikas Giambruno: Incidentas su sunkvežimių vairuotojais Kanadoje ir kiti pastarojo meto įvykiai akivaizdžiai iliustruoja valdžios pinigų keliamą pavojų.

Kita vertus, tai buvo puiki tikrų pinigų reklama.

Studijavau pinigus, pinigų politiką ir pinigų istoriją. Buvau Zimbabvėje, Argentinoje, Libane ir kitose hiperinfliaciją patyrusiose šalyse.

Mano nuomone, svarbiausia pinigų savybė yra ta, kad juos sunku pagaminti - jų "kietumas". Kitaip tariant, tai, kas atsparu infliacijai.

Įsivaizduokite pinigus kaip pretenziją į žmogaus laiką. Tai tarsi sukaupta gyvybė arba energija.

Ar norėtumėte tai įdėti į kažką, ką kas nors kitas gali sukurti be jokių pastangų ar sąnaudų?

Žinoma, nenorėtumėte.

Tai būtų tas pats, kas laikyti savo santaupas "Chuck E. Cheese" žaidimų automatų žetonuose arba oro linijų lojalumo myliose. Savo santaupų laikymas vyriausybės valiutose ne taip jau daug kuo skiriasi.

Tai, ką norite padaryti, yra padėti savo pinigus į kažką, ko kažkas kitas negali lengvai pasigaminti.

Svarbiausia yra štai kas.

Didžioji dauguma žmonijos nesupranta, kas yra geri pinigai. Vietoj to, jie buvo užhipnotizuoti tikėti, kad kažkas prastesnio - popieriaus skiautės ar skaitmeniniai įrašai, kuriuos vyriausybės gali sukurti be jokių pastangų, - yra geri pinigai.

Tai liūdna padėtis ir viena didžiausių apgavysčių žmonijos istorijoje.

Kad įgyvendintų savo Didžiojo pertvarkymo darbotvarkę, elitas tikisi, kad vidutinis žmogus nesupras su pinigais susijusių klausimų. Jie pasikliauja, kad žmonės aklai nuryja jų nuodingus CBDC.

Veiksmingiausias dalykas, kurį gali padaryti vidutinis žmogus, kovodamas su šia darbotvarke, yra nelaikyti savo gyvybinių jėgų valstybinėse valiutose. Taip vyriausybė - ir už jos stovintis elitas - negalės pasinaudoti infliacija, kad pasisavintų jūsų piniginę energiją ir finansuotų savo niekingus planus.

Idėja - reikšmingą savo santaupų dalį padėti į kietąjį turtą, apolitiškus, neutralius pinigus, kurie neturi sandorio šalies rizikos ir yra atsparūs infliacijai.

Šiai kategorijai priskiriu jūsų turimas fizines aukso monetas ir bitkoinus. Tačiau tik tuos bitkoinus, kurių privačius raktus kontroliuojate jūs ir nepriklausote nuo trečiosios šalies, pavyzdžiui, biržos ar saugotojo, leidimo naudotis savo pinigais.

* * *

Ekonominė trajektorija kelia nerimą. Deja, bet bet kuris asmuo praktiškai nedaug ką gali padaryti, kad pakeistų šių judančių tendencijų kryptį. Geriausia, ką galite ir turėtumėte padaryti, tai būti informuotas, kad galėtumėte kuo geriau apsisaugoti ir net pasipelnyti iš susidariusios padėties. Būtent todėl bestselerių autorius Dougas Casey ir jo kolegos ką tik išleido naują skubią PDF ataskaitą, kurioje paaiškinama, kas gali įvykti toliau ir ką galite dėl to padaryti. Spauskite čia ir atsisiųskite ją dabar.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.06.2019 laikas 09:25 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 09:10 Receptai – Patiekalai Arbatos receptas nuo karščiavimo
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: aviečių lapai, aviečių uogos, raudonėlis, šalpusnio lapai, vanduo.

Skaityti daugiau

18.07.2019 laikas 15:17 Receptai – Patiekalai Keptos voveraitės

Gaminame namuose. Keptos voveraitės

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 07:19 VW tapo programišių taikiniu - pavogta tūkstančiai failų
Maždaug prieš dešimt metų automobilių gamintojas ilgą laiką buvo tapęs duomenų vagių taikiniu. Šalies ambasada neigia įtariamas sąsajas su Kinija.

Skaityti daugiau