Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Birželio » 17

Kokia turėtų būti piniginė, norint pritraukti pinigus?

Piniginė – ne tik stilingas aksesuaras. Visų pirma, jos reikia tam, kad būtų galima susidėti pinigus. Tačiau išmintingiems žmonėms ji ne tik laiko pinigus, bet ir didina pajamas. Tad kokia turėtų būti piniginė?

1) Respektabili. Pigi piniginė niekaip negali pritraukti pinigų, nes ji pati neša skurdo energiją. Nepakanka pinigų brangiai piniginei – rinkitės vidutinės kainos piniginę. Svarbiausia, kad ji atrodytų respektabiliai, žadintų mintis apie turtus ir būtų gana funkcionali.

2) Erdvi. Pinigai puikiai gyvena erdvioje piniginėje. Bet kokie, net ir didžiausi banknotai, turi tilpti į ją visiškai, nesusilenkdami. Ką reiškia, jei stambiausios kupiūros netelpa? Tai reiškia, kad jūs pasąmonės lygmenyje jų net nelaukiate, nesitikite gauti, todėl piniginėje jų ir neatsiras! Patogus skyrius smulkioms monetoms bet kortelėms taip pat turėtų būti.

3) Pagaminta iš natūralių medžiagų. Rekomenduojama rinktis pinigines, pagamintas iš zomšos ar kitos natūralios odos – natūralios medžiagos puikiai perduoda pinigų energiją. Reikėtų vengti dirbtinių medžiagų, tokių kaip polietilenas ir jo dariniai, nes jie neneša jokios materialinės energijos. Be to, dėl savo dirbtinumo jie blokuoja natūralių energijų prieigą. Todėl pinigines verta pirkti gerose parduotuvėse, o ne turguose, kur už tuos pačius pinigus vietoj odinių galima netyčia įsigyti netikros odos gaminių.

4) Pinigų ir turto spalvos. Fengšui piniginėms dažnai priskiria turto spalvos – tai įvairūs žemės ir metalo atspalviai. Tai rudos, juodos, visi geltoni atspalviai, taip pat aukso ir sidabro spalvos. Atrodo nuobodu? Tačiau šiame diapazone taip pat yra daug skirtingų variantų! Kokių spalvų reikėtų vengti? Bijokite vandens spalvų – pinigai ištekės iš žydros, mėlynos ir žalios piniginės!

Ką įdėti į piniginę, norint pritraukti pinigus?

Tradiciškai, norint pritraukti pinigus, į piniginę dedamas trijų ar penkių monetų su skylutėmis viduryje ryšulėlis. Tokį monetų ryšulėlį nesunkiai pasigaminsite patys, perrišę monetas raudona juostele arba iš storų raudonų siūlų susukta virvele. Jei tokių monetų neturite, galite įsigyti fengšui reikmenimis prekiaujančiose parduotuvėse.

Kitas fengšui patarimas – piniginėje laikyti nedidelį paveikslėlį, kuriame pavaizduota vynuogių kekė, mėtų lapeliai arba žalioji arbata: šie vaisiai ir augalai gali padidinti piniginės savininko finansinę sėkmę. Taip pat į piniginę rekomenduojama įdėti pupelių ir gabalėlį cinamono – prieskonis pritraukia pinigus, o pupelės išlaiko. Didelę energiją pritraukti pinigus turi ir piniginėje nuolat laikomas vieno dolerio banknotas. Galima į piniginę dėti ir įvairius rytietiškus simbolius – tai visokios heksagramos, runos. Liaudyje kartais tikima, kad į piniginę reikia įdėti gabalėlį krieno šaknies. Šis augalas surenka labai didelius materialinės energijos kiekius. Krienus geriau išsikasti ir išdžiovinti patiems, o ne pirkti turguje. Į piniginės kišenėlę galima įsidėti nedidelę viržių šakelę.

Kaip elgtis su pinigine, kad ji pritrauktų pinigų?

Piniginėje esantys banknotai turi būti sulankstyti veidu į viršų pagal jų vertę – iš pradžių sudėti didelius, po to mažus. Niekada nelaikyti savo piniginės tuščios, tegul joje būna bent viena moneta. Niekada neišleiskite visko iki paskutinio cento. Visada turėtų būti rezervuota tam tikra suma nenumatytiems atvejams, pavyzdžiui, bent tiek, už kiek pakaktų nusipirkti vieną autobuso bilietėlį.

Svarbu! Nuotraukoms ir prisiminimams piniginėje ne vieta. Tegul piniginė atlieka vienintelę funkciją – saugo pinigus.

priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.11.2017 laikas 10:46 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (liepžiedžiai, mėtos)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: liepos žiedai, mėta, šeivamedžio juodugio žiedų, vanduo.

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 18:20 Receptai – Patiekalai Gardus Plikytos Tešlos Pyragas

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:19 Receptai – Patiekalai Mėsos tefteliai su padažu

Mėsos teftelių receptas. Mėsos teftelius užpilame padažu ir troškiname ant silpnos ugnies 25-30 minučių. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau