Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Technologijos, Mokslas » 2022 » Birželio » 18

Britų astrofizikas: Per kelias dienas galima nukeliauti 100 metų į ateitį

Žymus britų astrofizikas pareiškė, kad yra net 2 mokslo patvirtinti būdai, kaip nukeliauti 100 metų į ateitį. Ji taip pat atskleidė, kad ateityje šį reiškinį galėtų išspręsti kosminis laivas.

Keliavimas laiku - tai fantazija, kuri žmonių vaizduotėje gyvuoja jau ne vieną dešimtmetį. Tačiau ji niekada nebuvo palikusi mokslinės fantastikos... iki šiol.

Mančesterio universiteto Fizikos ir astronomijos fakulteto Astronomijos ir kosmologijos katedros profesorė Sarah Bridle BBC radijo stočiai "BBC Radio 4" sakė, kad mokslininkai žino, kaip vos per savaitę nukeliauti daugiau nei 100 metų į ateitį.

Diskusijoje apie keliones laiku pirmaujanti astrofizikė teigė, kad šis metodas yra arčiausiai mokslininkų priartėjęs prie kelionių laiku išaiškinimo.

Tačiau ji taip pat patikino, kad šiuo metu su turimomis technologijomis tai neįmanoma. Be to, kad kelionėms laiku reikėtų "naujo tipo erdvėlaivių, kurie sunaudotų milžiniškus energijos kiekius".

Interviu apie keliones laiku buvo duotas po žinios, kad profesoriaus Stiveno Hokingo (Stephen Hawking) laidotuvėse buvo paliktos atviros durys keliautojams laiku.

Sarah Bridle
Sarah Bridle

Giliau gilindamasi į temą, Bridlė laidoje "Today" paaiškino, kad yra bent 2 visiškai garbingi būdai, kaip galima keliauti laiku į priekį.

"Galėtume judėti labai, labai greitai. Taigi, jei įsėdę į lėktuvą apskrisite aplink pasaulį, pasistūmėsite laike į priekį viena milijonine sekundės dalimi.

"Žmonės atliko eksperimentus su laikrodžiais lėktuvuose ir skraidino juos aplink pasaulį, kad tai įrodytų.

"Jei norėtumėte pasistūmėti į priekį daug greičiau, taip pat turėtumėte judėti greičiau. Turėtumėte keliauti beveik šviesos greičiu.

"Jei galėtumėte šimtą metų skristi aplink Žemę septynis kartus per sekundę, žmonės tame lėktuve pasentų viena savaite, o visi žmonės Žemėje pasentų šimtu metų.

"Turėtumėte sukurti naujo tipo erdvėlaivį, kuris naudotų didžiulius energijos kiekius.

"Tai taip pat galėtume padaryti priartėję prie juodosios skylės".

Šią kelionę būtų galima pakartoti priartėjus prie jų, tačiau jis patikina, kad tai labai pavojingas metodas, nes apie jas dar daug kas nežinoma.

Iš esmės keliauti 100 metų į ateitį įmanoma, tačiau ne su šiuolaikinėmis technologijomis. Tačiau tai, kad mokslas jau atsižvelgia į tokią galimybę, rodo, kad laikui bėgant tai gali tapti realybe.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 11:44 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su bananų įdaru

Šie sluoksniuotos tešlos pyragėliai su baananų įdaru greitai ir labai paprastai pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Taigi, paprastai ir greitai pagaminamų sluoksniuotos tešlos pyragėlių receptas. Snanaus!

...

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kokliušo
Kokliušas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kokliušo, kokliušas, kokliušo gydymas, receptai kokliušas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogom...

Skaityti daugiau

20.05.2019 laikas 14:19 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams

Kojų skausmai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau