Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 19

D. Trumpas pažadėjo suteikti malonę sausio 6 d. kaliniams, demokratai pasipiktino

Prezidentas D. Trumpas pažadėjo suteikti malonę Sausio 6 d. kaltinamiesiems, kurie, pasak jo, yra politiniai atpirkimo ožiai, kai 2024 m. vėl pradės eiti pareigas.

Penktadienį per kalbą Nešvilyje D. Trumpas sakė, kad kai grįš į Baltuosius rūmus, bus svarstoma galimybė suteikti malonę.

"Ir jei kada nors tapsiu prezidentu - jei nuspręsiu tai padaryti - labai rimtai svarstysiu jų malonės suteikimą", - sakė D. Trumpas susirinkusiai miniai.

"Su jais buvo elgiamasi labai neteisingai", - pareiškė D. Trumpas.

Daugelio sausio 6 d. kaltinamųjų, sakė D. Trumpas, "gyvenimas buvo visiškai sugriautas ir [su jais] elgiamasi blogiau nei su teroristais ir žudikais, nepaisant to, kad dauguma jų buvo kaltinami paradavimu per Kapitolijų".

Apie tai praneša Theepochtimes.com: Ketvirtadienį respublikonų įstatymų leidėjų koalicija pasmerkė elgesį su Sausio 6-osios sulaikytaisiais, sakydama, kad jis panašus į elgesį su "politiniais kaliniais" autoritarinėse šalyse.

Respublikonė Marjorie Taylor Greene (R-Ga) spaudos konferencijoje sakė, kad sulaikytieji "yra naudojami kaip pėstininkai, kuriais svaiginamasi prieš [amerikiečius], siekiant parodyti, kad jei peržengi tam tikrą ribą, jei palaikai tam tikrą prezidentą - kaip prezidentas Trumpas - arba jei išdrįsti pasisakyti prieš vyriausybę ar ... prieš rinkimų vagystę, tavimi bus pasinaudota".

"Štai kas jums nutiks. Jūs praleisite savo dienas marindamiesi vienutėje", - sakė ji.

Remiantis birželio 6 d. Teisingumo departamento paskelbtais atnaujintais duomenimis, dėl sausio 6 d. įvykusio įsilaužimo į Kapitolijų suimta ir apkaltinta daugiau kaip 840 žmonių. Iš šio skaičiaus apie 255 buvo suimti dėl kaltinimų užpuolus, pasipriešinus ar trukdžius pareigūnams ar darbuotojams, įskaitant 90 asmenų, kuriems pateikti kaltinimai dėl mirtino ar pavojingo ginklo panaudojimo arba kurie sunkiai sužalojo pareigūną.

Trys asmenys pripažino savo kaltę dėl federalinio kaltinimo maištingu sąmokslu, taip pat nurodė departamentas.

"Maždaug 246 [iš 840] asmenų pripažino savo kaltę dėl nusižengimų", - rašė DOJ. "Penkiasdešimt devyni pripažino savo kaltę dėl sunkių nusikaltimų".

Nepaisant plačiai nuskambėjusių priešingų teiginių, 2021 m. sausio 6 d. nežuvo nė vienas policijos pareigūnas. Pareigūnas Brianas Sicknickas (Brian Sicknick) mirė praėjus dienai po incidento, o praėjusiais metais Kolumbijos apygardos teismo medicinos eksperto biuras nusprendė, kad jis mirė dėl natūralių priežasčių, ištikus insultui.

Nors kai kurie įstatymų leidėjai demokratai ir korporatyvinės naujienų agentūros toliau stumia naratyvą, kad pažeidimas buvo "mirtinas sukilimas", visi keturi sausio 6 d. žuvę žmonės buvo akivaizdūs D. Trumpo šalininkai, atėję į buvusio prezidento kalbą keliomis valandomis anksčiau. Pasak JAV Kapitolijaus policijos departamento, vieną iš jų, JAV karinių oro pajėgų veteranę Ashli Babbitt (Ashli Babbitt), nušovė pareigūnas.

Tuo tarpu Atstovų Rūmų komisija, tirianti įsilaužimą Kapitolijuje, teigė, kad 2021 m. sausio 6 d. D. Trumpas sukėlė mirtiną pavojų buvusio viceprezidento Mike'o Pence'o (Mike Pence) gyvybei. Komitetas, kuriame dirba du respublikonai ir septyni demokratai, teigė, kad D. Trumpas buvo tiesiogiai atsakingas už įsilaužimą, o šimtai pokalbių su įvairiais liudininkais įrodo jų teiginius.

Buvo Trumpo įkvėpta "spaudimo kampanija, tiesiogiai prisidėjusi prie išpuolio Kapitolijuje, ir tai sukėlė pavojų viceprezidento gyvybei", - šią savaitę per konferencinį pokalbį žurnalistams sakė komiteto padėjėjas. Trečiasis Sausio 6 d. posėdis Atstovų Rūmuose įvyko ketvirtadienį.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 08:05 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo bronchito, plaučių uždegimo

Bronchitas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo bronchito, plaučių uždegimo, bronchitas, bronchito gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo akmenligės

Akmenligės liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo akmenligės, akmenligė, akmenligės gydymas, akmenligės recepta, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau