Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 29

Kongresmenas Nehlsas prašo Elono Musko bendradarbiauti su vyriausybe, kad būtų sustiprinti elektros tinklai visoje šalyje

Šiandien kongresmenas Troy E. Nehlsas (Troy E. Nehls) (R-TX-22) išsiuntė laišką "Tesla" generaliniam direktoriui Elonui Muskui (Elon Musk), prašydamas jo dirbti kartu su vyriausybės pareigūnais, kad būtų sustiprinti Teksaso ir visos šalies elektros tinklai ir užtikrintas jų ilgalaikis atsparumas bei prieinamumas nenuspėjamiems orams, energijos kainų svyravimams ir kitiems išorės veiksniams. E. Musko bendrovės "Tesla" būstinė yra Ostine, Teksaso valstijoje, ir ji yra didžiausia Amerikoje elektrinių transporto priemonių (EV) gamintoja. Laiške respublikonas Nehlsas  teigia, kad Muskas yra labai suinteresuotas ne tik Teksaso, bet ir visos šalies elektros tinklų patikimumu, nes elektromobiliai tampa vis populiaresni.

"Teksaso gyventojų, "Tesla Inc." ir jos akcininkų tolesnė sėkmė labai priklauso nuo patikimo elektros tinklo", - laiške teigė kongresmenas Nehlsas. "Toliau ieškodami sprendimų, kaip užtikrinti, kad mūsų elektros tinklai galėtų patenkinti didėjančius šalies elektros energijos poreikius, tikiu, kad su jūsų pagalba galime užmegzti efektyvius privataus verslo ir vyriausybės santykius, kad užtikrintume ilgalaikį mūsų elektros tinklo stabilumą. Būčiau dėkingas, jei sužinotumėte, ką "Tesla Inc." jau daro ir ką planuoja daryti ateityje, kad padėtų stabilizuoti JAV elektros energijos tinklą, nes tikimasi, kad elektros energijos suvartojimas didės populiarėjant jūsų ir kitiems elektra varomiems automobiliams."

2021 m. vasarį Teksasas patyrė vieną didžiausių energetikos infrastruktūros gedimų dėl žiemos audros "Uri". Dėl šio stipraus meteorologinio reiškinio beveik visiškai sutriko Teksaso elektros energijos tinklo - Teksaso elektros energijos patikimumo tarybos (ERCOT) - veikla ir Teksaso ekonomika patyrė iki 130 mlrd. dolerių ekonominių nuostolių, net 69 proc. teksasiečių liko be elektros energijos ir vandens tiekimo paslaugų, o tai prisidėjo prie mažiausiai 210 žmonių žūties. Kalifornijoje dėl didžiulio elektros energijos poreikio ir toliau kyla elektros tinklų gedimų ir nuolatinių elektros energijos tiekimo sutrikimų. Atstovas J. Nehlsas sako E. Muskui, kad dabar atėjo laikas stabilizuoti mūsų elektros tinklus ir užtikrinti, kad jie būtų pasirengę atlaikyti padidėjusį elektros energijos suvartojimą, kurį sukels elektromobiliai.

"Elektros tinklai visoje šalyje jau dabar sunkiai atlaiko amerikiečių elektros energijos poreikius..." - laiške teigė kongresmenas Nehlsas. "Dabar atėjo laikas užtikrinti, kad [šios] nelaimės [mūsų elektros tinkluose] daugiau niekada nepasikartotų."

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 12:52 Receptai – Patiekalai Skanių varškės spurgų receptas
Gaminame. Varškės spurgos Į dubenį dedame varškę, pertriname šakute, mušame kiaušinius, beriame druską, cukrų, vanilinį cukrų. Sodą nugesiname šlakeliu acto ir taip pat pilame į dubenį. Visus ingredientus gerai išmaišome, dalimis ...

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Nuovirai skrandžio darbui palengvinti ( tankiažiedės rūgštynės, gyvatžolės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: tankiažiedės rūgštynės, paprastosios gyvatžolės šaknų.

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Šokoladinių keksiukų receptas
Labai gardžių, burnoje tirpstančių, šokoladinių keksiukų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau