Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 2

Izraelis apdovanojo "Pfizer" generalinį direktorių "Genezės premija" už ypatingus nuopelnus žmonijai

Izraelis "Pfizer" generalinį direktorių Albertą Bourlą (Albert Bourla) apdovanojo "žydų Nobelio" premija už jo lyderystę kuriant vakciną nuo kovido-19.

Izraelio prezidentas Izaokas Hercogas (Isaac Herzog) trečiadienį Izraelio sostinėje Jeruzalėje vykusioje ceremonijoje įteikė daktarui A. Burlai Genezės premiją.

Kasmetine 1 mln. dolerių vertės Genezės premija, kurią žurnalas TIME pavadino "žydiškuoju Nobeliu", pagerbiami išskirtiniai asmenys už ypatingus profesinius pasiekimus, indėlį žmonijai, atsidavimą žydų vertybėms, žydų tautai ir Izraelio valstybei.

PRNewsire praneša: Be to, kad pagerbiamas didžiulis humanitarinis daktaro Bourlos vadovavimo poveikis, apdovanojimu taip pat pagerbiamas jo pasididžiavimas savo žydiškuoju identitetu ir paveldu bei tvirta parama Izraelio valstybei.

Izraelio prezidentas Isaakas Hercogas (Isaac Herzog) sakė: "Alberto Burlos nesustabdė nei dideli statymai, nei blogiečiai, nei sąmokslai, nei politika. Jis tikėjo vakcina ir investavo visas savo jėgas, kad įgyvendintų tai, kas tuo metu atrodė neįgyvendinama fantazija. Vakcina buvo sukurta rekordiniu greičiu, pasitelkus rytojaus technologijas, kad sėkmingai sulaikytų niokojančią pandemiją. Vos prieš kelias dienas žurnale "The Lancet" paskelbtame tyrime nurodoma, kad COVID vakcinos išgelbėjo beveik 20 milijonų gyvybių. Iš tiesų vakcina mums suteikė laisvę, kurią manėme praradę. Albertai, sveikinu jus ir jūsų kolegas bei bendraminčius, kurie daro tokį lemiamą poveikį žmonijai, kartu puoselėdami savo žydišką paveldą ir vertybes bei įkvėpdami žydų pasididžiavimą." Genezės premijos fondo įkūrėjas ir pirmininkas Stanas Polovetsas (Stan Polovets) pridūrė: "Gelbėti žmogaus gyvybę yra pagrindinė žydų vertybė. Šiandien pagerbiame daktarą Bourlą - gyvą šio senovinio žydų principo įsikūnijimą. Taip pat pagerbiame didžiulį indėlį žydų gydytojų, kurie dvejus metus stovėjo COVID pandemijos fronte ir šiandien toliau gelbsti kenčiančių žmonių gyvybes Ukrainoje."

Ceremonija prasidėjo jaudinančia padėka Ukrainos žmonėms ir padėka daugeliui Izraelio ir tarptautinių žydų organizacijų, teikiančių humanitarinę pagalbą. Genezės premijos fondas (The Genesis Prize Foundation) pristatė vaizdo įrašo "Žydai medicinoje" premjerą, kurioje nagrinėjamos žydų šaknys ir įtaka medicinai nuo biblinių laikų iki šiuolaikinės kovos su COVID pandemija (NUORODA Į VIDEO; daugiau informacijos rasite skyriuje Žydų indėlis į mediciną).

2022 m. Genezės premijos laureatas dr: "Man didelė garbė ir didžiulė nuolankumas gauti Genezės premiją. Garbė, nes niekada neketinau išgarsėti ir niekada neįsivaizdavau, kad vieną dieną atsidursiu čia, kartu su iškiliais nominantais ir ankstesniais laureatais - menininkais, filantropais, valstybininkais ir valstybininkaitėmis, kurie pasauliui parodo tai, ką žydų tauta gali pasiūlyti geriausio. Ir pažemintas, nes tai ne mano apdovanojimas - jis priklauso visiems "Pfizer" kolegoms, kurie nenuilstamai dirbo vidury pasaulinės pandemijos, kad "neįmanoma taptų įmanoma" ir suteiktų pasauliui galimybę grįžti į normalią padėtį. Kiekviena gyvybė yra brangi ir mes turime drąsiai, nuolankiai ir atkakliai kovoti su iššūkiais. Mano "Pfizer" kolegos gyveno šiomis vertybėmis, todėl didžiuojuosi, kad esu čia, Izraelyje, ir galiu pasidžiaugti jais bei jų nepaprastais pasiekimais."

Laikydamasis tradicijos, kurią įkūrė pirmosios Genezės premijos laureatas Michaelas Bloombergas (Michael Bloomberg), daktaras Bourla paskelbė, kad atsisakys 1 mln. dolerių premijos ir paprašė Fondo paaukoti lėšas Holokausto muziejui Graikijoje, kuris bus pastatytas Salonikuose, įkurti.

Tą pačią savaitę, kai Bourla buvo pagerbtas, pasaulis neteko daktaro Vladimiro "Zevo" Zelenkos (Vladimir “Zev” Zelenko), gydytojo, mokslininko ir kovotojo už medicinos teises, kuris ne tik palietė, bet ir išgelbėjo milijonų žmonių gyvybes. Jis išgarsėjo pandemijos metu perspėdamas apie kovidinių skiepų pavojų, pasisakydamas prieš Didžiąją farmaciją ir propaguodamas alternatyvius gydymo būdus.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Norite prisijungti, prie tikrų naujienų? Savo pastebėjimus, straipsnius, vertimus su šaltiniu rašykite bloge (skaitytojo naujienos), bet kuriuo metu.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.10.2019 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Mėsos Įdaru

Į mėsos faršą dedame prieskonius, tarkuotą svogūną, išspaustą česnaką ir išmaišome. Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame, šiek tiek nusunkiame ir apšlaktome citrinos sultimis (po nusunkimo pasilikusį krakmolą dedame atgal...

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Grietine + Receptas/Video

Jeigu dievinate cukinijas ir ieškote vis naujų jų paruošimo būdų, štai jums puikus receptas. Cukinijų blynai – vienas geriausių sezoninių užkandžių. Juos galima patiekti su grietinės padažu. O galima į blyną įvynioti mėso...

Skaityti daugiau

16.09.2018 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo karpų
Karpos liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo karpų, karpos, karpų gydymas, receptas karpoms, vaistažolės karpoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau