Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 7

"Tegul valgo vabalus": Nicole Kidman sako amerikiečiams valgyti vabzdžius, nes trūksta maisto

Holivudo žvaigždė Nicole Kidman (Nicole Kidman) prisijungė prie elito, kuris ragina žmoniją nustoti valgyti kepsnius ir pradėti valgyti vabalus ir vabzdžius. Filmuodama reklaminį vaizdo klipą žurnalui "Vanity Fair", N. Kidman bando įtikinti mases, kad tokie vabzdžiai kaip raguočiai, vikšrai ir žiogai yra skanūs.

Teigdama, kad "mikrogyvūnų valgymas" yra jos "paslėptas talentas", Kidman, kurios tėvas, kaip įtariama, buvo pagarsėjusios tarptautinės pedofilų grupuotės narys, tvirtina, kad raginiai sliekai yra "nepaprasti", o vikšrai - "nuostabūs... tokie, kokių niekada nesate ragavę".

Tuo tarpu desertui keptos kiaulytės, pasak Holivudo žvaigždės, kuri įvairiomis vaizdo įrašo akimirkomis vos gali nuslopinti šypseną, yra "išskirtinės".

Atrodo, kad elitas ketina priverstinai maitinti mases vabalais ir vabzdžiais.

Nors maisto perdirbimo gamyklos visoje JAV ir toliau paslaptingai dega iki pamatų, tyliai atsidarė naujas milžiniškas fabrikas, kuriame maistas gaminamas iš vabzdžių.

Gegužės pabaigoje "Aspire Food Group" paskelbė, kad Londone, Ontarijuje, Kanadoje, atidarė didžiausią pasaulyje "alternatyvių baltymų" maisto gamyklą, kurios pagrindinis ingredientas - vikšrai.

"Aspire" naujojoje gamykloje, kaip pranešama, kasmet bus pagaminama 9000 metrinių tonų vikšrų, skirtų žmonėms ir naminiams gyvūnams vartoti. Tai yra apie du milijardai vabzdžių, kurie kasmet bus paskirstyti visoje Kanadoje ir Jungtinėse Valstijose", - pažymima pranešime.

Aspire gyrėsi, kad jau turi užsakymų, kurie leis jai dirbti kelerius ateinančius metus.

Westernjournal.com praneša: Aspire teigia, kad vikšrai turi daug baltymų ir turėtų būti laikomi kitu "supermaistu". Jie teigia, kad daug skaidulų turinčio maisto šaltinio jau galima rasti maisto prekių parduotuvėse ir restoranuose, be to, jų "poveikis aplinkai yra mažesnis nei tradicinių baltymų šaltinių".

Žinoma, kairieji jau dešimtmečius propaguoja vabalų kaip maisto "tvarumą", o kvazivalstybinės institucijos jau daugelį metų bando juos reklamuoti.

Neseniai "New York Food Policy" klausė: "Kodėl nevalgome daugiau vabalų?", o "Smithsonian" neseniai savo svetainėje paskelbė visą skyrių, kuriame propaguojami vabalai maistui.

Didžiosios Britanijos mokslininkai ir tyrėjai bandė pasiekti, kad Jungtinės Karalystės vyriausybė pradėtų tiekti moksleiviams vabzdžių maistą šalies vyriausybės kontroliuojamose mokyklose.

"Mokslininkai planuoja maitinti vabalais, pavyzdžiui, naminiais vikšrais ir miltiniais sliekais, vaikus nuo 5 iki 11 metų amžiaus iš keturių Velso pradinių mokyklų", - gegužę rašė laikraštis "Daily Mail".

Žiniasklaida taip pat dažnai skelbia istorijas apie tai, kaip žmonės turėtų pakeisti maisto gamybą ir pradėti vartoti vabzdžius. Praėjusiais metais žurnalas "Time" išspausdino straipsnį, kuriame skelbė: "Kaip vabzdžių valgymas gali padėti išgelbėti planetą". Dienraštis "The Guardian" įsitraukė į žaidimą teigdamas: "Maisto ateitis - vabzdžiai". Ir kairioji televizija CNN neatsiliko, išreklamavusi šią temą, teigdama, kad vabalai yra "[t]as maistas, kuris gali pamaitinti ir galbūt išgelbėti planetą".

Iš tiesų "Aspire Food Group" gimė 2013 m., kai Egipte gimęs McGill studentas Mohammedas Ashouras (Mohammed Ashour) ir jo komanda laimėjo prestižinį 1 mln. dolerių Hult prizą už vabzdžių, kaip žmonių maisto šaltinio, tyrimus. JAV prezidento Billo Clintono įteiktas prizas paskatino Ashourą ir jo komandą įkurti "Aspire Foods" ir toliau tirti vabzdžių naudojimą maistui.

Bendrovė "Aspire" yra registruota Afrikos valstybėje Ganoje, o dabar turi gamyklų JAV ir Kanadoje.

"Iš esmės sudarėme visos vikšro kelionės nuo išsiritimo iki partijos žemėlapį ir ieškojome visų galimybių rinkti duomenis ir taikyti automatizavimą", - 2017 m. "Food Navigator" pasakojo Ashouras.

Ašūras vargu ar yra vienintelis. Kairiųjų pažiūrų milijardierius Billas Gatesas taip pat bando stumti maistui skirtus vabalus. Grupė, užsiimanti vabalų maistui kūrimu, 2012 m. laimėjo didelę Bilo ir Melindos Geitsų fondo dotaciją ir siekia, kad žmonija pereitų prie vabalų vartojimo.

B. Gatesas taip pat bandė nukreipti žmones į sintetinį maistą. Vos pernai Gatesas pateko į naujienas, primygtinai ragindamas pasaulį nustoti valgyti jautieną ir pakeisti ją sintetiniais mėsos produktais.

Tuo tarpu, kai milijardierių elitas ir kairiųjų pažiūrų mokslininkai bando priversti mus valgyti vabalus ir chemiškai sukurtą sintetinį maistą, Amerikoje vis daugiau nelaimių ištinka mūsų ūkius, gamyklas ir perdirbimo įmones, dar labiau apkraudamos ir taip įtemptą maisto grandinę.

Amerikoje toliau sparčiai kylant maisto produktų kainoms, stebime vieną katastrofą po kitos. Praėjusią savaitę Kanzase staiga nugaišo tūkstančiai riebių galvijų, matyt, dėl karščio, teko atšaukti daugiau kaip pusę milijono kilogramų iš anksto paruoštos vištienos, baiminantis ligų, o tūkstančiai viščiukų žuvo per didžiulį gaisrą Arkanzaso ūkyje.

Be to, vis daugėja įrenginių, kurie sunaikinami kaip tik tada, kai jų labiausiai reikia.

Be to, vis daugiau objektų naikinama kaip tik tada, kai jų labiausiai reikia.

Viso šio naikinimo fone kairiųjų grupė Kanadoje atidaro didžiulį objektą, kuriame mus ragina valgyti vabalus. Galbūt tai sutapimas, bet laikas nuostabus.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 20:43 Receptai – Patiekalai Minkštos varškės spurgos

Senas labai skanių, minkštų varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos.

Skaityti daugiau

23.11.2019 laikas 22:48 Receptai – Patiekalai Triufelinis pyragas be kepimo per 15 minučių! Skanumėlis!
Pasigaminkite namuose skanų per 15 minučių triufelinį pyragą. labai greitai pagaminamas ir be galo skanus, be kepimo. Skanaus!

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Kokosiniai sausainiai

Greitai ir lengvai pagaminamų kokosinių sausainių receptas

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 16:52 Farmacija planuoja 'paskiepyti' Amerikos vištieną nuo paukščių gripo, (pradėdamas) sąmokslas, nutraukti gyvulininkystę
Šiuo metu paukščių gripo "krizė" yra tik gyvūnų problema. Ji vis dar daro neigiamą poveikį žmonėms, nes masiškai skerdžiami paukščiai, o tai kenkia kiaušinių ir vištų mėsos tiekimo grandinei, tačiau kol kas paukščių gripo "pandemijos" nėra, nors tai ...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 15:48 9 priežastys, kodėl vyrams patinka trumpos merginos
Daugeliui vyrų patinka žemo ūgio merginos, ir nesunku suprasti kodėl. Žemos merginos dažnai suteikia santykiams ypatingo žavesio. Šiame straipsnyje kalbėsime apie priežastis, kodėl vyrams patinka žemos merginos. Apžvelgsime, kodėl ūgis gali būti svar...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau