Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 8

JK vyriausybės ataskaitoje teigiama, kad JK oro uostai turi užsidaryti, kad pasiektų 2050 m. klimato tikslą

Mokslininkų grupė paragino uždaryti visus Jungtinės Karalystės oro uostus, kad 2050 m. šiltnamio efektą sukeliančių dujų išmetimas būtų sumažintas iki nulio.

Ataskaitoje teigiama, kad siekiant paklusti Klimato kaitos įstatymo įstatymui, visuomenė privalės nutraukti bet kokią veiklą, kuri sukelia taršą, nepriklausomai nuo jos energijos šaltinio.

Tai reiškia, kad bus nurodyta uždaryti visus JK oro uostus, uždrausta valgyti jautieną ir avieną, o naujų pastatų statyba turi būti nutraukta, kad būtų įvykdytas teisinis įsipareigojimas iki 2050 m. užtikrinti nulinį išmetamųjų teršalų kiekį.

Oksfordo universiteto ir Londono imperatoriškojo koledžo mokslininkų Didžiosios Britanijos vyriausybės užsakymu parengtoje ataskaitoje teigiama, kad 2020-2029 m. turėtų būti uždaryti visi oro uostai, išskyrus Hitrou, Glazgo ir Belfasto. Šie oro uostai turėtų būti uždaryti 2030-2049 m.

Vienoje neįtikinamiausių iki šiol parengtų ataskaitų apie Jungtinės Karalystės klimato politiką mokslininkai taip pat ragina uždrausti valgyti jautieną ir avieną, o vietoj jų žmonėms sumažinti šildymą namuose ir dėvėti daugiau drabužių, kad nesušaltų.

"The Expose" praneša: Visi likę oro uostai turi būti uždaryti 2030-2049 m., nes, norint įvykdyti teisinį įsipareigojimą iki 2050 m. pasiekti nulinį išmetamųjų teršalų kiekį, kiekvienas Jungtinės Karalystės pilietis turi "ilgą laiką nebesinaudoti lėktuvais".

Be to, ataskaitoje teigiama, kad siekiant laikytis Klimato kaitos akto įstatymo, visuomenė turės nustoti daryti viską, kas sukelia taršą, nepriklausomai nuo energijos šaltinio. Ataskaitoje teigiama, kad dėl to visuomenė turės daugiau niekada nevalgyti jautienos ar avienos.

Todėl 2020-2029 m. jautienos ir ėrienos suvartojimas šalyje sumažės 50 proc. Tuomet 2030-2049 m. jautienos ir ėrienos bus "laipsniškai atsisakyta".

Ataskaitoje taip pat patvirtinama, kad iki 2050 m. turi būti nutraukta naujų pastatų statyba - 

Pagrindinė mintis yra ta, kad bet koks turtas, kuriame naudojama anglis, 2050 m. turės iš esmės nulinę vertę. Tai savo ruožtu gali paskatinti iki 2050 m. naudoti daugiau anglies dioksido, pavyzdžiui, per ateinančius 30 metų statyti naujus pastatus daug sparčiau, žinant, kad vėliau statybos turės būti nutrauktos.

Ataskaita buvo paskelbta 2019 m. lapkričio mėn., o jos autorius - "UK Fires", bendradarbiaujantis Kembridžo, Oksfordo, Notingemo, Bato ir Londono imperatoriškojo koledžo - profesoriaus Neilo Fergusono gimtinės - universitetams.

Ataskaita, pavadinta "Absoliutus nulis", yra mokslinių tyrimų bendradarbiavimo rezultatas, kuriame autoriai atskleidžia, ką Jungtinė Karalystė turi padaryti, kad įvykdytų teisinį reikalavimą iki 2050 m. pasiekti nulinį išmetamųjų teršalų kiekį, ir ją skaityti yra baugu.

Tačiau įvykių eiga gali gerokai paspartėti, nes 2021 m. balandžio mėn. vyriausybė įstatymu įtvirtino naują tikslą - iki 2035 m. išmetamųjų teršalų kiekį sumažinti 78 proc.

Ataskaitos autoriai teigia, kad svarbiausios mintys yra šios - 

Be energijos poreikio mažinimo, norint pasiekti nulinį išmetamųjų teršalų kiekį naudojant šiuolaikines technologijas, reikia atsisakyti skraidymo, laivybos, ėrienos ir jautienos, aukštakrosnių plieno ir cemento.

Jie taip pat teigia, kad dėl darbo vietų ir vietos - 

Yra du pagrindiniai padariniai mūsų gyvenimo būdui: pirma, pastatai taps daug brangesni, nes dėl statybų apribojimų, dėl kurių atsiranda didelis trūkumas; antra, transportas taps daug brangesnis, nes dėl oro transporto apribojimų atsiras perteklinė kitų transporto rūšių paklausa.

Tiems, kurie dabar, 2019 m., pradeda lankyti vidurinę mokyklą, 2050 m. bus 43 metai. Svarbiausias klausimas - pagalvoti, koks išsilavinimas yra tinkamas labai skirtingoms pramonės šakoms. Ar vis dar turėtume rengti lėktuvų pilotus? Arba aviacijos inžinierius?

Ir jie tai teigia dėl reikalavimų įgyvendinimo -

Akivaizdu, kad norint pasiekti absoliutų nulį, reikia gerokai pakeisti elgseną. Iš esmės šiuos pokyčius būtų galima paskatinti keičiant kainas ir taip suteikiant aiškias paskatas keisti elgseną. Alternatyva - vyriausybė uždraustų tam tikrą elgesį ir reguliuotų gamybos procesus.

Jums gali kilti klausimas, kaip, po velnių, jiems pavyks gauti visuomenės paramą uždarant oro uostus ir nutraukiant jautienos ir ėrienos vartojimą?

Na, galime teigti, kad jie jau yra pakeliui į daugelio oro uostų uždarymą dėl drakoniškų įstatymų, kuriais britai gyvena nuo 2020 m. kovo mėn. vardan NHS apsaugos ir gyvybių išsaugojimo.

Ar tai tik sutapimas, kad praėjus keturiems mėnesiams po ataskaitos paskelbimo JK vyriausybė priėmė koronaviruso įstatymą ir įgyvendino nacionalinį uždarymą, kuris išnaikino kelionių pramonę? Greitai perskaičius ataskaitą tikrai galima daryti prielaidą, kad tikroji blokavimo priežastis galėjo būti ta, kad vyriausybė galėtų įvykdyti savo teisinį įsipareigojimą sumažinti išmetamųjų teršalų kiekį.

Jie sulauks palaikymo, kaip sulaukė palaikymo už absurdiškų, drakoniškų įstatymų įgyvendinimą prisidengiant Kovid-19 plitimo stabdymu. Įstatymai, kurie sužlugdė smulkųjį verslą, atėmė mūsų laisves ir sukėlė didžiausią kada nors buvusią sveikatos krizę, nes NHS buvo paversta Nacionaline Covid-19 tarnyba, o vėliau - Nacionaline vakcinacijos tarnyba.

Visa tai pavyko padaryti pasitelkus psichologinę manipuliaciją ir prievartą. Tai ne nuomonė, o faktas, ir visa tai užfiksuota oficialiuose JK vyriausybės dokumentuose, kuriuos galite perskaityti čia ir čia.

Ir jie ketina naudoti lygiai tokią pačią taktiką, kad užtikrintų, jog leisite uždaryti visus oro uostus ir daugiau niekada nevalgysite jautienos ar avienos - štai ką "Absoliutaus nulio" ataskaitoje JK vyriausybei rekomenduojama įgyvendinti, kad būtų pasiekti teisiškai reikalaujami tikslai.

Toliau skaityti

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
1
O tada skraidys tik elitas.... o, kam kaimiečiui keliauti... ?
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2019 laikas 19:16 Receptai – Patiekalai Sausainiai “Karakumas”
Dažnai kepiau šį skanėsta, bet nežinojau, kad jis vadinamas “Karakumas”. Kaip iškepti sausainius „Karakumas“.

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti avienos šonkauliukai
Gaminame. Avienos šonkauliukai. Skardą išklojame folija, dedame šonkauliukus ir kepame apie 20-30 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanumėlis... Skanaus!

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 12:31 Receptai – Patiekalai Žolelės vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Šalpusnių, Vaistinių ramunėlių, Barkūno, Širdažolės, Kalendulos žiedų, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau