Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 9

Karine Jean-Pierre stengiasi paaiškinti, ar J. Bidenas "žinojo", kad milijonai barelių naftos bus išsiųsti į užsienį (VIDEO)

Baltųjų rūmų spaudos sekretorė Karine Jean-Pierre penktadienį stengėsi paaiškinti, ar Joe Bidenas apskritai žinojo, kad milijonai barelių naftos bus išsiųsti į užsienį.

Kol Joe Bidenas bara degalinių savininkus dėl didelių benzino kainų, jo režimas parduoda JAV strateginius naftos rezervus (SPR) Europai, Indijai ir Kinijai, praneša "Reuters".

"Remiantis duomenimis ir šaltiniais, praėjusį mėnesį į Europą ir Aziją buvo eksportuota daugiau kaip 5 mln. barelių naftos, kuri buvo istorinio JAV nepaprastųjų rezervų išleidimo, siekiant sumažinti degalų kainas šalies viduje, dalis, net ir tuo metu, kai JAV benzino ir dyzelino kainos pasiekė rekordines aukštumas", - rašo "Reuters".

"Iki spalio mėnesio iš strateginių naftos atsargų (SPR) išleidžiama apie 1 mln. barelių per dieną", - rašo "Reuters". "Šis srautas mažina SPR atsargas, kurios praėjusį mėnesį sumažėjo iki žemiausio lygio nuo 1986 m. ... SPR naftos kroviniai taip pat buvo nukreipti į Nyderlandus ir "Reliance" naftos perdirbimo gamyklą Indijoje, teigė šaltinis iš šios pramonės šakos. Trečias krovinys iškeliavo į Kiniją, teigė kitas šaltinis".

Leidinys "The Gateway Pundit" tuomet pranešė, kad naftos atsargos turėtų keliauti į Indiją ir Kiniją.

Būtent taip ir nutiko.

Bidenų nusikalstama šeima gavo 31 mln. dolerių iš bendrovių, susijusių su Kinijos komunistų partijos Valstybės saugumo ministerija. Vienintelis Bidenų režimo išdavikiškų veiksmų karo metu paaiškinimas yra tas, kad jie "sąmoningai bando pakenkti Jungtinėms Valstijoms", - sakė Tuckeris Carlsonas. "Jei tai ir nėra kaltinamasis nusikaltimas, tai tikrai yra apkaltos nusikaltimas".

Karine Jean-Pierre buvo paklausta, ar Bideno administracija žinojo, kad dalis naftos keliauja į užsienį.

KJP sunkiai sekėsi paaiškinti, ką tiksliai žinojo Džo Baidenas (Jeo Biden), ir dėl to apkaltino naftos bendroves.

"Naftos kompanijos sprendžia, ką - žinote, mes negalime kontroliuoti, ką naftos kompanijos daro su savo nafta", - sakė ji.

WATCH:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Čeburekų receptas

Skanių čeburekų receptas. Pasigaminkime namuose skanius čeburekus. Tai gali padaryti kiekvienas! Skanaus!

Skaityti daugiau

24.08.2018 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui
Širdies ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui, receptai nuo širdies negalavimu, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 08:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo karščiavimo

Karščiavimas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo karščiavimo, karščiavimas, karščiavimo gydymas, karščiavimo receptai, vaistažolės karščiavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"
Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte....

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau