Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 12

4 svarbiausi būdai, kaip amerikiečiai susigadina savo kraują ir dėl to sudėtingos sveikatos problemos atsiduria ties riba

Kamuoja atmintis, miokarditas, kraujo krešuliai ir svorio problemos? Atsakymas yra jūsų rankose, smegenyse ir kraujyje. Ar jus kamuoja naujos sveikatos problemos, kurių niekada neturėjote prieš skiepijimą COVID-19 vakcina? Yra kai kas, ką turite žinoti, ir tai nebus daugelyje istorijos vadovėlių, bet gali būti palaidota giliau nei žmonės, kurie per šią blogų pasirinkimų pandemiją neišgyvena kraujo užkimšimo manijos.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Kokį vandenį geriate? Ar jūsų maiste yra pesticidų, sočiųjų riebalų ir transriebalų rūgščių, kurios jus nužudo greičiau nei laboratorinę žiurkę? Pats laikas labai atidžiai pažvelgti į tai, kas dabar daugumai amerikiečių užkemša kraują, skatina sudėtingas sveikatos problemas, kurių medikai niekaip negali išsiaiškinti. Nenuostabu, kodėl. Sukčiavimo epidemija yra tik dar vienas aspektas, dėl kurio daugelio žmonių sveikatos problemos atsidūrė ties riba. Štai kas vyksta.

Daugiau nei 250 milijonų amerikiečių šiuo metu gali kentėti nuo mikroskopinių kraujo krešulių, o iš sumišimo kaltina kitus kaltininkus.

Visai nesunku pasakyti, kad ketvirtis milijardo amerikiečių kovoja su baisiausiu uždegimu, kokį jų organizmas ir gydytojai kada nors yra matę. Jų kraują iš visų pusių bombarduoja toksiškas maistas, vanduo ir vaistai. Taigi nesvarbu, ar vartojate kraują skystinančius vaistus, ar vaistus nuo cholesterolio, ar valgote "nulinio cukraus" maistą, jūsų kraujas turi tekėti tinkamai, kad į visas kūno dalis, įskaitant smegenis, būtų tiekiamas pakankamas deguonies ir maistinių medžiagų kiekis.

Pirmiausia, vadinamosios COVID-19 "vakcinos" nėra jokios vakcinos. Jos nesuteikia apsaugos, nėra saugios ir tikrai nėra "veiksmingos". Jos yra ydingos. Nesvarbu, ar žmonėms suleidžiamas baltyminis krovinys "J&J" krešulių injekcijos, ar genus keičianti, prionus kurianti mRNA "technologija" ("Pfizer" ir "Moderna"), milijardai lipnių spyglių baltymų užkemša ir užkrečia visus gyvybiškai svarbius organus, taip sukeldami uždegimą iki ribos ir daugybę kitų neįsivaizduojamų sveikatos nelaimių.

Viską apsunkina tai, kad dauguma amerikiečių aklai perka maistą ir vis dar naudoja vandentiekio vandenį kavai, arbatai, kitiems gėrimams ruošti ir daržovėms virti. Tai reiškia, kad jų perdirbtame maiste gausu RAPSŲ ALIEJUS, kurie kreša kraujyje ir užkemša arterijas, venas ir kapiliarus.

Vandenyje esantis fluoridas sukelia dehidrataciją, kalkina epifizę, mažina intelekto koeficientą, sukelia vėžį, trapius kaulus ir lėtinį uždegimą. Be to, jis yra siaubingo skonio, todėl jie geria daugiau cukraus prisotintų gėrimų arba gėrimų su aspartamu ir sukralose, kurie taip pat sukelia vėžį, nerimą ir dirglią žarnyną. Suprask.

Aspartamas yra sintetinis saldiklis, dėl kurio iš tikrųjų priaugama svorio, o tai skatina nutukimą, vėžį ir širdies ligas. Pridėkite daug sočiųjų riebalų, gaunamų iš kepamos mėsos ir perdirbtų pieno produktų, taip pat transriebalų, gaunamų iš kepimo aliejų, ir tada bus vinis į karstą.

Prie viso to pridėkite keletą skiepų nuo Fauci gripo krešulių ir turėsite mirtinų sveikatos problemų, kurios dar labiau paaštrės. Tuomet CDC ir Bideno režimas laiko jus ten, kur jie nori, - ligoninėje, mirštančius labai brangia ir ankstyva mirtimi. Štai ir jie!

4 svarbiausi būdai, kaip amerikiečiai susigadina savo kraują

#1. COVID-19 genų terapija "clot shot", smailių baltymų injekcijos, kurios užkemša visą kraujagyslių sistemą milijardais virusus imituojančių dalelių, galinčių sulipti.

#2. Transriebalų rūgštys, įskaitant rapsų aliejaus vartojimą (ypač virto)

#3. Sotieji riebalai - daugiausia riebūs mėsos ir pieno produktai

#4. Nepakankamas vandens vartojimas (nes vandentiekio vanduo yra siaubingo skonio)

Kasdien daugumai amerikiečių užsikemša daugiau nei 2000 galonų kraujo, tekančio per 60 000 mylių kraujagyslių

Taip, suaugusio žmogaus širdis kasdien perpumpuoja daugiau kaip 2 000 galonų kraujo per daugiau kaip 60 000 mylių kraujagyslių tinklą.

Demencija sergantys žmonės jos nepaveldėjo genuose, tai yra jų pačių kraujo užsikimšimo blogai pasirinktais maisto produktais, vandeniu ir vaistais pasekmė.

Jau kelis dešimtmečius rapsų aliejus reklamuojamas kaip "sveikas širdžiai", nors jis yra visiškai priešingas, nes naikina kraujotaką, sukelia masinį svorio augimą ir lemia atminties praradimą bei demenciją. Ups. Daug omega-3 riebalų rūgščių turintis rapsų aliejus, kaitinamas aukštoje temperatūroje, lengvai genda. Kas yra jūsų salotų padažuose, majoneze, kepiniuose, dribsniuose, bulvių salotose, vištienos salotose, makaronų salotose ir traškučiuose?

Žiūrėkite, kaip daktaras Erikas Bergas (Eric Berg) aiškina, kaip užsikemša mūsų kraujas ir sukelia sveikatos problemų, kurios ilgainiui dar labiau sustiprėja.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.06.2019 laikas 07:55 Receptai – Patiekalai Naminiai vafliai su karamele
Pasigaminkite skanius vaflius su kondensuotu pienu “rududu”. Vaflių su karameliniu įdaru receptas.

Skaityti daugiau

22.08.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant vidurių pūtimui
Vidurių pūtimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant vidurių pūtimui, receptai nuo vidurių pūtimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 22:00 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai su kumpiu ir sūriu prie arbatos!

Aš myliu skanius ir paprastus receptus! Išsamų maisto gaminimo receptą rasite trumpame vaizdo įraše

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau