Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 20

Mėsos pabaiga? Olandijos "žalioji" politika verčia pieno gamintoją išnaikinti 95 proc. bandos

Naujos aplinkosaugos taisyklės Nyderlanduose grasina sunaikinti šalies galvijininkystės pramonę.

Vienas pienininkystės ūkininkas, vardu Martinas Neppelenbroekas (Martin Neppelenbroek), sako, kad vyriausybė tikisi, jog jis išnaikins 95 proc. savo bandos, todėl jam liks per mažai galvijų, kad galėtų išgyventi.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

"Aš negaliu tvarkyti ūkio iš penkių procentų", - liepos 7 d. interviu laikraščiui "The Epoch Times" teigė M. Neppelenbroekas. (Susiję su: "Gyvulininkystės ir augalininkystės tarnyba".

Neppelenbroekas sako, kad naujosios "žaliosios" taisyklės tikriausiai privers jį parduoti savo šeimos ūkį, t. y. jei kas nors norės jį pirkti.

"Atsižvelgdamas į taisykles, negaliu jo niekam parduoti", - apgailestauja jis. "Niekas nenori jo pirkti. [Bet] vyriausybė nori jį pirkti. Todėl, manau, jie ir turi tuos reglamentus."

EpochTV laidos "Facts Matter" vedėjas Romanas Balmakovas (Roman Balmakov) neseniai nuvyko į Nyderlandus ir pats įsitikino situacija. Tuomet jis kalbėjosi su Nepelenbruku apie tai, kaip naujosios taisyklės veikia jo ūkį.

Nyderlandų gamtos ir azoto politikos ministrė Kristianė van der Val (Christianne van der Wal) gali konfiskuoti ūkininkų, kurie nesilaiko bandų naikinimo reikalavimų, turtą

Vienas labai mažas teigiamas dalykas yra tai, kad ne kiekvienas ūkis susiduria su tokiais pat apribojimais kaip Neppelenbroek ūkis. Kitiems, priklausomai nuo situacijos, gali būti leista išlaikyti didesnę bandos dalį.

"Žmonės, gyvenantys toliau nuo teritorijų, saugomų pagal "Natura 2000" - Europos Sąjungos (ES) susitarimą dėl rūšių ir buveinių išsaugojimo - gali turėti daugiau galvijų", - rašo "Times".

"Taip yra todėl, kad Nyderlandų vyriausybės azoto oksidų ir amoniako išmetimo taisyklės yra susietos su vietovių artumu šioms saugomoms teritorijoms."

Nepaisant to, naujosios taisyklės yra juokingos ir nemoksliškos. Žmonija nuo seno be problemų augina galvijus, bet staiga mes turime patikėti, kad norint sustabdyti planetos "atšilimą", reikia nugaišinti daugumą karvių?

Netgi tokioje "žaliojoje" ekonomikoje, kokia šiuo metu yra Nyderlanduose, piliečiai pradeda suprasti, kad pasakojimas apie "klimato kaitą", kuriuo jie buvo maitinami visą gyvenimą, yra gudrybė, kuria siekiama panaikinti mėsą, uždusinti ekonomiką ir galiausiai išnaikinti jų šalį ir pasaulį.

Būtent tai ir reiškia "didysis persitvarkymas", t. y. kad būtų "atvėsinta" planeta ir viskas taptų "tvaru", reikės nutraukti daugelio žmonių gyvenimus.

Pasak pranešimų, Olandijos ūkininkams, atsisakiusiems laikytis naujųjų taisyklių, šalies gamtos ir azoto politikos ministrė Christianne van der Wal gali konfiskuoti jų turtą - šis titulas pats savaime yra juokingas.

"Visiems [Nyderlandų] ūkininkams nėra ateities", - perspėjo Nyderlandų vyriausybė.

Nepelenbroekų 70 hektarų ploto valdoje šiuo metu laikoma tik 130 melžiamų karvių. Jis priklausė jo šeimai pusę amžiaus, tačiau dabar jį ketinama sunaikinti iš žaliųjų rankų.

"Aš esu antroji karta", - sako jis.

Nepamirškite, kad Nyderlandai, nepaisant palyginti nedidelio ploto, yra didelė maisto ir kitų žemės ūkio produktų gamintoja. Šalis šiuo metu yra viena iš dešimties didžiausių maisto produktų eksportuotojų pasaulyje, turinti idealias klimato sąlygas įvairiai žemės ūkio produkcijai auginti.

"Tai delta, o klimatas nėra nei per karštas, nei per šaltas", - sako Neppelenbroekas. "Tai ideali vieta auginti."

"Negalima kaltinti tik vienos nedidelės grupės savo šalyje dėl aplinkos taršos", - priduria jis, turėdamas omenyje ūkininkus, kurie paprasčiausiai daro tai, ką ūkininkai daro jau tūkstančius metų: augina ir augina maistą žmonių maistui.

Daugiau naujausių žinių apie vyriausybės vykdomą išpuolį prieš maistą ir energetiką rasite svetainėje GreenTyranny.news.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.08.2018 laikas 07:15 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Pūliuojančių akių gydymui
Pūliuojančios akys liaudies medicinoje, Pūliuojančios akys, receptas nuo pūliuojančių akių, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis...

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:47 Receptai – Patiekalai Purūs kotletukai vakarienei iš cukinijos
Tokį skanėstą iš cukinijos tu vargu ar kada ragavai! Purūs kotletukai vakarienei. Skanaus!

Skaityti daugiau

18.11.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Skanumėlis iš paprastų kopūstų per 15 minučių. Kopūstų lapai tešloje
Valgyčiau kiekvieną dieną! Nesitikėjau, kad taip paprasta pasigaminti šiuos kopūstų blynelius. O, kaip atrodo, taip ir norisi išbandyti. Labai lengva pasigaminti ir suvalgomi akimirksniu.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau