Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 7

Vyriausybės duomenų bazėje atskleista, kad įdiegus "Jab" vėžio atvejų padaugėjo 10 000 proc.

Remiantis naujausiais CDC pranešimų apie nepageidaujamus įvykius, susijusius su vakcinomis, sistemos (VAERS) duomenimis, po eksperimentinių COVID-19 skiepų vartojimo pradžios pranešimų apie vėžį padaugėjo 10 661,4 %.

Leidinio "Health Impact News" redaktorius Brajanas Šilhavis (Brian Shilhavy) atsekė savo žingsnius ieškant vyriausybinių duomenų ir pateikė nuorodas į įvairių savo išvadų dokumentus.

Pirmiausia užklausęs apie "dažniausiai pasitaikančius vėžio atvejus, [apie kuriuos] buvo pranešta po COVID-19 vakcinų", jis rado "837 vėžio atvejus, įskaitant 88 mirties atvejus, 66 negrįžtamą neįgalumą ir 104 gyvybei pavojingus atvejus".

Lifesitenews.com praneša: Jis pabrėžė, kad net ir šie skaičiai nėra išsamūs, o VAERS duomenų bazė negali atlikti didesnės "VISŲ VAERS sąrašuose nurodytų vėžio atvejų" paieškos pagal šią COVID skiepų kategoriją.

"Naudodamas lygiai tokius pačius vėžio paieškos terminus, - rašė jis, - tada ieškojau VISŲ FDA patvirtintų vakcinų per pastaruosius 30 metų ir radau tik 140 pranešimų apie vėžio atvejus (Šaltinis)."

"Šis rezultatas yra už 360 mėnesių (30 metų), o apie 837 atvejus po eksperimentinių COVID-19 vakcinų pranešta vos per 20 mėnesių, nuo COVID-19 skiepų išplatinimo, prasidėjusio 2020 m. gruodį", - rašė Shilhavy.

"Tai yra 10 661,4 proc. daugiau!" - apibendrino jis.

Shilhavy, kurio organizacija įsikūrusi Teksase, taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad nemažai duomenų bazėje esančių vėžio atvejų buvo jaunų žmonių - nuo 12 metų iki daugelio 20-mečių jaunų suaugusiųjų.

Praėjusių metų spalį Švedijos laboratorijoje atlikto tyrimo metu nustatyta, kad su COVID-19 liga ir jos eksperimentinėmis vakcinomis siejamas baltymas smaigalys patenka į ląstelių branduolį ir smarkiai trikdo DNR pažeidimų taisymo funkcijas, todėl pažeidžia žmogaus adaptyvųjį imunitetą ir galbūt skatina vėžinių ląstelių formavimąsi.

2021 m. kovo mėn. sertifikuotas patologas daktaras Ryanas Cole'as (Ryan Cole) pranešė, kad pastebi masinį įvairių autoimuninių ligų ir vėžio atvejų "pagausėjimą" tarp pacientų, kurie buvo skiepyti COVID vakcina.

"Nuo sausio 1 d. laboratorijoje matau 20 kartų daugiau endometriumo vėžio atvejų nei kasmet", - sakė jis.

Kalbant apie bendrą adaptyvųjį imunitetą, Cole'as apibūdina, kad "po vakcinos vartojimo sumažėja T ląstelių žudikių", kurios "sulaiko visus kitus virusus", todėl pacientas tampa imlus įvairioms ligoms.

Sausio mėn. trijų "apdovanotų aukšto rango karių, kurie yra gydytojai ir visuomenės sveikatos priežiūros pareigūnai", prisiekusiųjų deklaracijose, už kurias taikoma melagingų parodymų davimo bausmė, nutekinti duomenys parodė, kad JAV kariuomenėje pradėjus naudoti COVID vakciną labai padaugėjo dešimčių ligų.

Tarp šių ligų buvo:

  • Persileidimų - 279 % daugiau,
  • Hipertenzija (aukštas kraujospūdis): (aukštas kraujospūdis): 2 281 proc. daugiau,
  • Nervų sistemos ligos: 1 048 proc. daugiau, ir
  • Vėžys: 296 % daugiau.

Liepos 29 d. CDC paskelbtuose VAERS duomenyse nurodyta, kad nuo 2020 m. gruodžio 14 d. iki 2022 m. liepos 22 d. Jungtinėse Valstijose po eksperimentinių COVID-19 geno pagrindu sukurtų vakcinų injekcijų iš viso įvyko 1 357 937 nepageidaujami įvykiai, įskaitant 29 790 mirčių ir 247 686 sunkius sužalojimus.

Tarp jų taip pat yra 55 719 nuolatinio neįgalumo atvejų, 50 739 miokardito ir (arba) perikardito atvejai ir 14 374 užregistruoti juostinės pūslelinės atvejai.

Kadangi tokie skaičiai pagrįsti savanoriškais pranešimais, svarbu pažymėti, kad labai tikėtina, jog jie yra tik "ledkalnio viršūnė", kalbant apie tikruosius skaičius.

2010 m. Harvardo universiteto atliktas tyrimas, kurį užsakė Sveikatos ir žmogaus paslaugų departamentas (HHS), atskleidė, kad "mažiau nei 1 % nepageidaujamų vakcinų reiškinių" yra pranešama VAERS, o vakcinų gamintojas Connaught Laboratories konfidencialiame tyrime apskaičiavo, kad apie nepageidaujamus reiškinius pranešama mažiausiai penkiasdešimt kartų mažiau.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.02.2018 laikas 11:06 Receptai – Patiekalai Vitaminų gėrimas
Šakeles gerai nuplaukite, nusausinkite, žirklėmis smulkiai sukarpykite spyglius ir užpilkite šaltu parūgštintu vandeniu, uždenkite ir palaikykite tamsioje vietoje 2–3 dienas, retkarčiais pamaišykite. Galima pasaldinti medumi ar cu...

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis

Onkologinės ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis, receptai nuo onkologijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 11:45 Receptai – Patiekalai Žagarėliai. Skanių žagarėlių receptas
Pasigaminkime skanius žagarėlius. Skanių žagarėlių receptas. Iškepę žagarėliai dedami ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejus. Dar šilti žagarėliai pabarstomi cukraus pudra.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau