Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 13

8 svarbiausios vėžio priežastys, apie kurias greičiausiai dar NEŽINOTE

Neįtikėtina, bet milijardai žmonių visame pasaulyje mano, kad vėžiu susergama dėl genetinio polinkio arba tiesiog nesiseka. Tada, jam susirgus, jie mano, kad vienintelis šansas jį įveikti yra operacija, chemoterapija ir spindulinis gydymas. Tai absoliučiai blogiausias pasirinkimas, kokį tik jie galėjo padaryti. Kiti žmonės žino, kad jie gali visiškai išvengti vėžio, jei iš savo kasdienio vartojimo, įskaitant tai, ką valgo, geria, deda ant kūno ir įkvepia, pašalins chemines medžiagas ir žinomus kancerogenus.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Tačiau yra kur kas daugiau dalykų, ir šiais laikais, jei nežinote 8 svarbiausių vėžio priežasčių, apie kurias sveikatos gynėjai paprastai nekalba, galite eiti tamsiu koridoriumi, kurį galite pakeisti jau dabar. Ką darysite? Žinios yra galia, tad pasinerkite į šią sritį ir imkitės kokių nors veiksmų.

Vėžys puola susilpnėjusius audinius, o toksiški "vakcinų" COVID-19 baltymai riboja ląstelių ir organų aprūpinimą krauju, deguonimi ir maistinėmis medžiagomis.

Pagal "Karo meną" pajėgų vadas yra išmintingas, kai nukerta priešo tiekimo linijas, nes tai jį nepaprastai susilpnina ir atveria daugybę vietų puolimui. Didžiajai farmacijai nėra geresnio būdo nukirsti žmonių "tiekimo linijas", kaip įšvirkšti milijardus lipnių prionų į kraujagyslių sistemą ir laukti, kol vėžys išplis ir užpuls visus užspringusius "regionus" (gyvybiškai svarbius organus, širdį, smegenis, kepenis ir t. t.).

Vėžį geriausia apibūdinti kaip nekontroliuojamą mutavusių ląstelių dauginimąsi, kurios puola sveikas ląsteles ir uždaro organus. COVID-19 mRNA švirkštai sukuria nekontroliuojamą, neribotą kiekį toksiškų, virusus imituojančių, smailių baltymų prionų, kurių milijonai keliauja po visą kraujagyslių sistemą, užkemša arterijas ir venas, o iš visų sistemų atima deguonį ir maistines medžiagas. Tai yra geriausia aplinka vėžio ląstelėms kauptis ir įsigalėti.

Tai panašu į limfos ar kraujo vėžį, tačiau tai yra spygliuotojo baltymo sindromas IR vėžys. Sujunkite tai su keliais kitais būdais, kuriais vėžys įsiveržia į žmones, net ir tuos, kurie išfiltravo kai kurias žinomas vėžį sukeliančias medžiagas, ir turėsite eksponentiškai katapultuojančią vėžio krizę, dabar vykstančią visoje planetoje.

Kiek iš šių 8 vėžio priežasčių dar NEŽINOTE?

#1. COVID-19 "vakcinos" nuo baltymo smaigų

#2. Nikotino guma

#3. Chemoterapija

#4. Kosmetika

#5. Plaukų dažai

#6. Apsauginiai losjonai nuo saulės

#7. Kvapiosios medžiagos - oro gaivikliai, kvepalai, kolosiniai kvepalai

#8. Mobiliųjų telefonų spinduliuotė (5G) ir kita "nešvari energija"

Vėžinis cukrus, vėžinis "gydymas", vėžiniai "priežiūros" produktai ir vėžiniai telefonai - puolimas prieš jūsų ląsteles negailestingas

Galbūt bandote mesti rūkyti ir kramtote nikotino gumą. Ar žinojote, kad beveik visų prekės ženklų nikotino gumos sudėtyje yra sintetinių, laboratorijoje sukurtų dirbtinių saldiklių, kurie sukelia vėžį, kaip ir cigaretės, kurias metate rūkyti? Galbūt net greičiau. Iškeisdami plaučių vėžį į kasos vėžį nieko gero nepasieksite.

Ar kas nors iš jūsų pažįstamų susirgo vėžiu, pateko į "geriausią onkologijos centrą" regione ir gavo "geriausią įmanomą priežiūrą", bet vis tiek mirė nuo vėžio? Atspėkite ką? Jie tikriausiai mirė nuo chemoterapijos. Chemoterapija iš tikrųjų platina vėžį ir sukuria naujų vėžio formų visame organizme, kaip ir smailių baltymai, gaunami skiepijant nuo Fauci gripo.

Ar žinojote, kad jūsų oda yra didžiausias jūsų organas? Tad kam ją dengti vėžį sukeliančiomis medžiagomis, kurių yra daugumoje įprastinių kosmetikos priemonių, apsauginiuose losjonuose nuo saulės, purškikliuose nuo vabzdžių, plaukų dažuose (patenka į galvos odą), kvepaluose, koloneliuose, dezodorantuose, antiperspirantuose, lūpų balzamuose, pudroje (talke) ir kremuose? Taip, saugokitės natrio lauro sulfato, formaldehido, karbamido (gyvūnų šlapimo), benzeno, parabenų, triklozano, akmens anglių dervos, etileno oksido, sunkiųjų metalų, arseno ir daugybės kitų medžiagų.

Šalia galvos kelioms minutėms ar net valandoms laikote mobilųjį telefoną? Sustokite. Bent jau įjunkite garsiakalbį arba naudokite mėlynąjį dantį, nes nešvari energija prisideda prie vėžio, įskaitant sąsajas su leukemija, smegenų augliais ir krūties vėžiu. EML poveikis žmonėms kasdien didėja. Saugokitės.

Dabar maisto naujienų dažnumą nustatykite į CleanFoodWatch.com ir gaukite naujausią informaciją apie užterštus, kancerogeninius maisto produktų ingredientus, kurių norėsite vengti.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Šaltinį su nuorodomis rasite čia.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.10.2019 laikas 20:54 Receptai – Patiekalai Skanūs Pusryčiai Per Kelias Minutes
Pateikiu jums greitą ir skanų pusryčių receptą. Blynai yra labai skanūs ir tinkami ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Pusryčiai labai paprasti, tačiau labai sotūs.

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 12:09 Receptai – Patiekalai Klasiški kotletukai

Paprastas ir labai geras receptas! Išsamus gaminimo būdas, kaip pasigaminti labai skanius kotletus žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

27.10.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Vyniotinis Su Aguonomis: Gaminimo Receptas

Tokie vyniotiniai išeina be galo skanūs. Jie švelnūs, su skaniu įdaru ir labai gražia glazūros plutele. Šie vyniotiniai -tikra šventinio stalo puošmena ir puikus desertas. Mes naudosime aguonų įdarą.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau