Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 19

Didžiausia ligoninių sistema PANAIKINA populiarų medicininį pranešimą apie greitą Creutzfeldt-Jakob ligos progresavimą dvigubai skiepytam

Didžiausios JAV pelno siekiančios ligoninių sistemos administratoriai neseniai PANAIKINO populiarią medicininę ataskaitą, kurią pateikė jų pačių gydytojai. Medicininėje ataskaitoje buvo išsamiai aprašytas greitas Creutzfeldto-Jakobo ligos (CJD) progresavimas 64 metų pacientui.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Tos pacientės vardas ir pavardė - Cheryl Cohen. Ji susirgo sunkia CJD (neurodegeneracine smegenų liga) netrukus po to, kai pavartojo "Pfizer" mRNA "Covid" vakciną. Ją gydė keli gydytojai, kurie apie jos atvejį pranešė "HCA Healthcare" puslapiui "Scholarly Commons".

Medikų bendruomenė tiria retą su vakcina susijusios Creutzfeldto-Jakobo ligos (CJD) atvejį

HCA Healthcare valdo 186 ligonines ir prižiūri apie 2 000 sveikatos priežiūros įstaigų, įskaitant skubios pagalbos centrus, skubios pagalbos kabinetus, chirurgijos centrus ir gydytojų klinikas. Jų puslapyje "Scholarly Commons" (Mokslinės bendrybės) pristatomas HCA gydytojų akademinis darbas, kuriuo siekiama geriau suprasti retas ligas ir įprastas gydytojų gydomas problemas. HCA šį puslapį vadina "bendru, atviros prieigos šaltiniu, sukurtu siekiant atrasti ir pristatyti mūsų indėlį į medicinos žinias".

Ponios Cohen medicininė ataskaita tapo populiari HCA puslapyje ir buvo daugiausiai parsisiųsta ataskaita puslapyje po to, kai ji buvo paskelbta 2022 m. kovo pabaigoje. Medicininė ataskaita tapo populiari, nes ją gydę gydytojai manė, kad liga buvo susijusi su neseniai atliktu skiepijimu covid-19 vakcina. HCA Floridos Aventūros ligoninės gydytojai domėjosi vakcinos sąsajomis, tačiau esą negalėjo pateikti pakankamai išsamių įrodymų, kad vakcina buvo neabejotina priežastis. Ataskaita, kuriai vadovavo daktarė Andrea Folds, vadinosi "Sporadinė Creutzfeldto-Jakobo liga po antrosios "Pfizer-BioNTech COVID-19" vakcinos dozės gavimo".


Floridos gydytojai buvo susirūpinę dėl šio atvejo, nes jis buvo nepanašus į kitus. Liga progresavo neįprastai greitai. Kai poniai Cohen buvo atliktas tyrimas, jai nustatytas neįprastai didelis T-tau baltymo kiekis, bylojantis apie greitą neurodegeneraciją. Šiuo metu gydytojai rengia ilgą atvejo ataskaitą tarpusavio vertinimui.

 

Ligoninių sistema palaidojo medicininę ataskaitą apie neseniai paskiepyto paciento Creutzfeldto-Jakobo ligą

Užuot rimtai pažvelgę į šį klausimą, HCA administratoriai 2022 m. birželio mėn. ataskaitą ištrynė. Dabar nuoroda į medicininę ataskaitą grąžina klaidos pranešimą. HCA atstovė spaudai Meghan Stanford pakomentavo medicininės ataskaitos pašalinimą. Ji sakė, kad HCA administratoriai buvo susirūpinę dėl ataskaitos populiarumo. "Pastebėję neįprastai didelį atsisiuntimų skaičių, laikinai ją pašalinome, kad įsitikintume, jog tai nėra technologinė svetainės problema", - rašė M. Stanford. "Patvirtinome, kad technologinių problemų nėra, todėl netrukus planuojame vėl patalpinti plakatą svetainėje."

Dabar jau cenzūruotoje medicininėje ataskaitoje išsamiai aprašyti ponios Cohen simptomai, kurie prasidėjo panikos priepuoliais 2021 m. gegužės 5 d. Simptomai prasidėjo praėjus vos dviem savaitėms po to, kai ji išgėrė antrą "Pfizer" injekciją. Mažiau nei per trisdešimt dienų staigūs panikos priepuoliai moteriai virto visišku degeneraciniu smegenų sutrikimu, vadinamu Creutzfeldto-Jakobo liga. Ji staiga nebegalėjo savimi pasirūpinti ir dėl to buvo paguldyta į ligoninę. Liepos 22 d. ji mirė, praėjus vos 11 savaičių nuo pirmųjų simptomų atsiradimo.

CJD yra prioninė liga, kuri pasireiškia, kai smegenyse esantys baltymai neteisingai pasiskirsto ir tampa nenaudingi. CJD kasmet suserga vienas iš milijono žmonių. Nors gali būti, kad ponia Cohen būtų susirgusi šia liga nepriklausomai nuo skiepijimo nuo kovidų vakcinos, čia išlieka svarbus mechanizmas, kurį reikia ištirti, ypač dėl to, kad kovidų vakcinos sutrikdo baltymų sintezę ir įveda svetimą, uždegimą sukeliantį toksiną neįprastu poveikio būdu. Dabar yra įrodymų, kad mRNA lengvai nesuyra, kaip iš pradžių buvo sakoma gydytojams. Spyglių baltymų sintezė gali tęstis ilgiau, nei iš pradžių tikėtasi, todėl spyglių baltymai kaupiasi kraujyje ir toli esančiuose organuose. Yra tikimybė, kad skiepijimas mRNA gali sukelti neteisingą baltymų sulankstymą ir lewy kūnelių susidarymą, dėl to smegenyse gali išsivystyti prionai.

Tai išsamiau paaiškinta Dr. Bart Classen straipsnyje "COVID-19 RNR pagrindu sukurtos vakcinos ir prioninės ligos rizika". Dr. Jessica Rose taip pat išsamiau aptaria šios ligos mirtinumą ir naujus CJD atvejus, apie kuriuos pranešama vakcinų nepageidaujamų reiškinių pranešimo sistemai. Dr. Stephanie Seneff ir Gregas Nighas (Greg Nigh) taip pat aptaria CJD kaip galimą nenumatytą covid-19 mRNA vakcinacijos pasekmę. Naujausios informacijos apie CJD ir covid-19 vakcinas ieškokite čia surinktuose nuolatiniuose pranešimuose ir moksliniuose tyrimuose.

Šaltiniai:

AlexBerenson.com

Planet-Today.com

SciVisionPub.com [PDF]

JessicaR.substack.com

DPBH.nv.gov [PDF]

Prions.rip

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.08.2018 laikas 09:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo
Vidurių užkietėjimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo, receptai nuo vidurių užkietėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

31.08.2018 laikas 09:36 Receptai – Patiekalai Prakaitavimą skatinantys vaistažolių mišiniai
Prakaitavimą skatina liaudies medicinoje, Prakaitavimą skatinantys vaistažolių mišiniai, receptai skatinantis prakaitavimą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydy...

Skaityti daugiau

30.01.2020 laikas 08:50 Receptai – Patiekalai Riešutų sviesto sausainiai

Visus ingredientus išmaišykite iki vientisos tirštos masės. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir dėkite ant jos po gerą šaukštą tešlos. Suspauskite šakute. Sausainius kepkite 10 – 12 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau