Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 19

Kinijos mieste atliktas šviežiai sugautos žuvies, krabų ir krevečių tyrimas dėl Covid-19, kuriame aptikta 65 atvejai

Apgailestauju, kad turiu jus nuliūdinti, bet klystumėte, jei manytumėte, kad viskas negali būti dar keisčiau. Absurdas tęsiasi..

Siekdamos sustabdyti Covid-19 viruso plitimą, Kinijos Siamenio uostamiesčio valdžios institucijos tikrino kiekvieną naujai sugautą jūros gėrybę - nuo žuvies ir krabų iki krevečių.

Penktadienį Siamenas pranešė apie 10 naujų Covid-19 atvejų, taigi, CNN duomenimis, bendras dabartinio protrūkio atvejų skaičius išaugo iki 65.

Pasak miesto žuvininkystės priežiūros pareigūno, grįžus į Siameną, populiarų turistinį miestą pietryčių Kinijos Fudziano provincijoje, visiems žvejams ir jų laimikiui turi būti atliktas PGR tyrimas.

"Tiriame žmones ir tai, ką jie sugavo, tuo pačiu metu - tos pačios jūros gėrybių partijos mėginių tyrimus", - laikraščiui "South China Morning Post" sakė Xiameno savivaldybės vandenynų plėtros biuro darbuotojas.

"Nesame vienintelė vieta, kuri tai daro. Pasimokėme iš Hainano, kuriame stebimas rimtas protrūkis. Teigiama, kad jį gali sukelti vietos žvejų ir jų kolegų užsienyje sandoriai dėl jūros produktų", - pridūrė darbuotojas.

Komunistinės Kinijos nulinės kovaitės reglamentas sulaukė kritikos po to, kai pasirodė keistas vaizdo įrašas, kuriame medicinos darbuotojai su pavojingais kostiumais tikrina gyvas jūros gėrybes.

Vaizdo įrašą žiūrėkite toliau:

VICE reporteris paklausė epidemiologo ir pasakė, kad žuvys negali pernešti Kovid-19.

CDC neminėjo žuvies kaip koronaviruso nešiotojos.

CDC: "dar nežinome visų gyvūnų, kurie gali užsikrėsti. Pranešama, kad visame pasaulyje užsikrėtė šie gyvūnai:"

  • Naminiai gyvūnai, įskaitant namines kates, šunis, žiurkėnus ir šeškus.
  • zoologijos soduose ir prieglaudose laikomi gyvūnai, įskaitant kelių rūšių didžiąsias kates (pvz., liūtus, tigrus, snieginius leopardus), ūdras, nežmoginius primatus, binturongus, kailinius žvėrelius, žvejybines kates, hienas, hipopotamus ir lamantinus.
  • Norkų fermose auginamos kurmiai.
  • Laukiniai gyvūnai, įskaitant baltauodegius elnius, mulinius elnius, juodauodeges marmozetes, didžiuosius skruzdėlynus ir laukines menkes netoli menkių fermų.

Kinijoje vyksta tiek daug keistų dalykų.

Anksčiau komunistinė Kinija suaugusiesiems ir vaikams duodavo COVID analinius tamponus.

Kinijos vyriausybė taip pat davė Bideno administracijos pareigūnams analinių COVID tamponų tyrimus atvykus į Kiniją... "per klaidą".

Kinija neva nutraukė invazinius tamponų tyrimus po to, kai Japonija, JAV ir kitos šalys pareiškė, kad viruso tyrimas buvo "nepadorus" ir sukėlė "psichologinį stresą".

Ir jie sugrąžino savo "nepagarbius" analinius Covid tamponus likus vos dviem savaitėms iki Pekino žiemos olimpinių žaidynių pradžios.

"Komunistinis režimas tvirtina, kad viruso testas, kurio metu į paciento užpakalį įkišamas 5 cm ilgio tamponas su fiziologiniu tirpalu ir pasukamas, yra tikslesnis už kitus vietoje atliekamus viruso testus", - rašė "The Sun".

pasaulis, kovidas, Kinija

Kinija taip pat dislokavo robotus-šunis, kad užtikrintų komunistinės šalies COVID-19 "nulinio viruso" strategiją.

Šanchajaus mieste nufilmuotame vaizdo įraše matyti, kaip šuo robotas įspėja uždarytą bendruomenę likti savo namuose ir laikytis COVID "saugumo" priemonių.

Žiūrėkite vaizdo įrašą:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.07.2019 laikas 19:56 Receptai – Patiekalai Blynai su obuoliais

Gaminame namuose. Blynai su obuoliais. Keptuvėje įkaitiname augalinį aliejų, šaukštu formuojame blynus ir apkepame juos iš abiejų pusių. Blynai tiekiami su skystu medumi arba cukraus pudra ir cinamonu. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 06:22 Receptai – Patiekalai Skanūs bulviniai blynai su morkomis

Skanūs bulviniai blynai su morkomis. Bulvinių blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

15.10.2019 laikas 21:42 Receptai – Patiekalai Minkšti sausainiai su obuoliais pusryčiams
Nuostabus desertas – saldūs obuolių sausainiai. Paruošimas labai lengvas. Idealiai tinka kasdieniams pusryčiams ar priešpiečiams. Šis receptas yra lengvas ir greitai paruošiamas, užtuks tik 30 minučių ir minkšti sausainiai bus ja...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau