Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugpjūčio » 23

Kodėl jums nesiseka meilėje: 3 neakivaizdžios priežastys

Visos šios priežastys yra psichologinės nuostatos, kurios valdo mintis, reakcijas ir veiksmus. Ir kol jų nepakeis kiti, norimi pokyčiai neįvyks...

Kai nesėkmės susijusios su meilės santykiais, tai ypač vargina: "Ką, aš blogiausias?..."

Kai kurios moterys dėl visų nesėkmių bando kaltinti vyrus, kurie dėl savo atkaklios prigimties negali sustabdyti savo pasirinkimo dėl vienos merginos. Kiti karštligiškai stengiasi tobulėti treniruočių, kosmetinių procedūrų ir asmeninio augimo mokymų pagalba. Ir pirmuoju, ir antruoju atveju nepasiekiama norimų rezultatų. Pirmasis, nes kaltinimai ir įtarinėjimai niekada neturi teigiamo poveikio jokioje gyvenimo srityje, o antrasis taip pat nepavyksta, nes chroniškos nesėkmės meilėje dažniausiai nutinka dėl tam tikrų psichologinių priežasčių.

Pirmoji priežastis - nerealūs reikalavimai.

Jie gali būti perdėti arba prieštaringi ir dažnai primena kai kurių darbdavių reikalavimus, kurie ieško kandidatų, turinčių aukštąjį išsilavinimą ir ne mažesnę kaip dešimties metų darbo patirtį, o pareiškėjo amžius neturėtų viršyti 30 metų.

Kuo sėkmingesnė moteris yra profesinėje veikloje, tuo daugiau reikalavimų ji kelia savo būsimam partneriui. Ji nori šalia savęs matyti tik tą, kuris pasiekė daugiau sėkmės nei ji: turtus, šlovę, aukštas pareigas, ir pageidautina, kad "ligos istorijoje" nebūtų buvusių žmonų, vaikų, alimentų ir paskolų.

Toks požiūris iš esmės klaidingas, nes laimingus santykius ji turi kurti ne su butu, profesija ar lagaminu pinigų, o su vyru, kuris visa tai pasiekė. Tačiau iš tiesų svarbius dalykus - psichologinį suderinamumą, asmenines savybes, gebėjimą eiti į kompromisus - moteris nustumia į šalį kaip nesvarbius, bet jai teks su jais gyventi.

Ir kiekvienas daug gyvenime pasiekęs vyras nesėdėjo kaip atsiskyrėlis ir nelaukė "savo vienintelės". Jį supa tokie pat plėšrūnai kaip ji pati, būrys gražuolių ryklių, svajojančių apie "pirmąjį vaikiną kaime". Toks vyras tampa prestižiniu trofėjumi, o tas, kurį jis gaus, visai nesulauks šventinės kasdienybės, nes rykliai niekada nepalieka savo pamėgto grobio ramybėje, nepaisydami žmonų ir vaikų.

Antroji priežastis - "Greičiau, greičiau".

Mergina taip stipriai nori "ištekėti", kad jai net nebesvarbu, su kuo tai padaryti. Kai kurioms mergaitėms ši idėja tampa itin vertinga. Kartais tam įtakos turi tėvų požiūris, kartais - siekis pakelti savo statusą. Ypač dažnai noras ištekėti kyla tada, kai draugės ištekėjo viena po kitos, o kai kurios - jau antrą kartą, ir niekas niekada jai nepasiūlė.

Mergina pradeda atkakliai spausti savo partnerį, kelia pykčio priepuolius, skandalus ir bando sukelti gailesčio jausmą. Tačiau isteriškas elgesys ir tikslingas stumdymasis tik atbaido vyrus. Arba vyras iš pradžių neketino tuoktis, o jei ir ketino, tai ne šiuo metu, kai santykiai ir taip per daug sudėtingi ir kupini nuoskaudų bei nuoskaudų.

Ratas užsidaro, moteris priekaištauja vyrui, kad jis nenori vesti, jis sako, kad ji per daug jį spaudžia ir jis nori pats priimti sprendimą, o moteris atsako, kad jei ji jo nespaus, jis niekada nenuspręs vesti. Ir taip toliau, kol kas nors nepradeda judėti ir neišeina iš rato.

Trečioji priežastis - nelaimingas scenarijus

Kai maža mergaitė priima tvirtą sprendimą, jis yra rimtas. Puikus pavyzdys - Anglijos karalienė Elžbieta I, kuri dar būdama vaikas nusprendė nesituokti, kad vėliau vyras nenukirstų jai galvos. Gana protingas ketinimas, kai tavo tėvas yra pats Henrikas VIII. Tai vaikystės noras, kuris galbūt jau tvirtai pamirštas, bet niekada nebuvo atšauktas.

Ir mergaitė, kuri taip elgėsi, kai jos tėtis skriaudė jos motiną, šį scenarijų įgyvendina, kai sutinka savo antrąją pusę, ir viskas krypsta sėkmingos santuokos link. Netikėtai visiems, o dažnai ir jai pačiai, santykiai nutrūksta. Tada tai pasikartoja, su kitu partneriu, ir vėl. Nes ji sutiko su tokiu gyvenimo scenarijumi.

Psichologinių programų panaikinimas

Visi šie trys dalykai yra psichologinės nuostatos, kurios valdo jos mintis, reakcijas ir veiksmus. Jei jų nepakeis kiti, niekas neveiks, norimi pokyčiai neįvyks. Svarbu suvokti, kad nesėkmės priežastis yra ne išorinis, o vidinis požiūris. Būtina iš naujo peržvelgti prioritetus, suprasti, kas trukdo ir kas neturi nieko bendra su mylimu žmogumi ir gyvenimu kartu su juo.

Tobulų žmonių nebūna, ir vyras neturėtų atitikti jūsų išpūstų lūkesčių, kaip ir jūs neturėtumėte atitikti kieno nors kito minties, kad "laikas tuoktis". Galbūt nesugebėsite patys perrašyti savo gyvenimo scenarijaus, tada teks kreiptis profesionalios pagalbos, bet ir tai dabar nėra problema.

Dar svarbiau suprasti, kad laimė yra dvasinė būsena ir nepriklauso nuo žiedo ant piršto ar vyro šalia jūsų buvimo ar nebuvimo.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.09.2018 laikas 09:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo nudegimų

Nudegimai liaudies medicinoje, Nudegimai, Vaistažolių mišiniai nuo nudegimų, receptai nuo nudegimų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gyd...

Skaityti daugiau

03.11.2019 laikas 09:05 Receptai – Patiekalai Varškės Keksas Prie Arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame.

Skaityti daugiau

29.08.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Tik trys ingredientai ir jūs nustosite pirkti sūrį parduotuvėje!

Sūris – puikus produktas. Iš jo galite gaminti sumuštinius, karštą patiekalą, pridėti prie salotų. Parduotuvių sūrių kokybė pastaruoju metu norėtųsi, kad būtų geresnė. Kodėl, nenorite atsisakyti jo iš parduotuvės, galite ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau