Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Rugpjūčio » 26

Dingusio vaizdo Įrašo apie ateivių išsilaipinimą JAV aviacijos bazėje paslaptis

Iš visų NSO ir ateivių egzistavimo įrodymų, kurie buvo pateikiami per daug metų, galimai patys paslaptingiausi ir įtikinamiausi yra tie, kurių mums taip ir nepavyko pamatyti.

Žinoma nemažai atvejų, kai dingo nuotraukos ar vaizdo įrašai, net liudininkai ar ateivių kūnai, ir visa tai palieka mus nežinomybėje bei kelia daug klausimų, ar kalba eina apie realius įrodymus, o gal tai tik mistifikacija.

Vienas iš tokių atvejų nutiko 1973 metais, kai vienas mažo biudžeto Holivudo prodiuseris ir jo pagalbininkas susidūrė su pasakojimais, kad egzistuoja kažkoks nepaprastas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas besileidžiantis ateivių laivas su ekipažu.

Tas prodiuseris buvo vardu Robertas Emenegeris, gyveno jis Los Andžele. Viskas prasidėjo nuo to, kad 1973 metais jis ir jo verslo partneris Alanas Sendleris nuvažiavo į karinę Nortono bazę San Bernardino apygardoje, Kalifornijos valstijoje (JAV).

Žinoma, pirmiausia jie turėjo gauti leidimą aplankyti bazę. Tą leidimą jiems išdavė Polas Šartlas - Specialiųjų tyrimų skyriaus vadovas.

Emenegeris buvo ryžtingai nusiteikęs bazės teritorijoje nufilmuoti dokumentinį filmą apie pažangius JAV karinių oro pajėgų tyrimo projektus ir technologijas (žinoma, apie tas, kurios nebuvo įslaptintos).

Emenegeris ir Sendleris atvažiavo į bazę ir iš pradžių darė būtent tai, dėl ko atvažiavo: filmavo įvairius objektus bazės viduje ir išorėje, bendravo su karo inžinieriais. Bet paskui kalba kažkaip pakrypo apie NSO, ir netikėtai Šartlas jiems papasakojo istoriją, kaip kartą į kitą karinę bazę iš dangaus atskrido NSO ir nusileido ten.

ufologija, NSO

Tai neva nutiko 1964 metais Hollomano karinių oro pajėgų bazėje Naujosios Meksikos valstijoje (JAV). Buvo 6 valanda ryto. Daugeliui kareivių tai buvo visiškai netikėta.

Bet dar labiau netikėta buvo tai, kad iš laivo išlipę ateiviai visai įprastai nuėjo pas bazės vadovybę ir tam tikrą laiką bendravo su ja nenurodoma tema, tarsi būtų tai darę daug kartų.

Dar daugiau, buvo nurodoma, kad šis susitikimas tam tikriems tikslams buvo užfiksuotas 16 milimetrų kino kamera, o vėliau bazės vadovybė tą įrašą peržiūrėjo.

1988 metų spalį viename JAV televizijos kanale pasirodė interviu su Šartlu, kuriame jis pasakojo apie tai, kas būtent buvo nufilmuota toje kino juostoje:

“Atskrido trys disko formos skraidantys objektai, vienas iš jų nusileido, o du kiti nuskrido. Atsidarė nusileidusio objekto durys, pro jas išėjo trys būtybės. Jos buvo žmogaus dydžio, keistos pilkos veido spalvos, turėjo ryškią nosį. Vilkėjo aptemptais kostiumais, turėjo subtilius galvos dangalus, kurie, atrodė, buvo ryšio priemonės, o rankose laikė “vertėjus”. Būtybių akys turėjo vertikalius vyzdžius kaip kačių, nosis - aiškios formos, burna - plona, plyšio formos, be smakro. Juos sutiko Hollomano bazės vadas ir kiti karininkai”.

Šartlas taip pat tvirtino, kad dar kelias dienas ateiviai atskrido į bazę ir bendravo su vadovybe, o jų kosminis laivas tuo metu stovėjo viename iš karinės bazės angarų. Jis taip pat sakė, kad tos būtybės minėjo, jog stebi dar kažkokią kitos planetos rasę.

Išgirdęs šią informaciją, Emenegeris pradėjo reikalauti papildomos informacijos, pavyzdžiui, apie ką kalbėjo ateiviai ir bazės vadas, tačiau jam buvo pasakyta, kad tie ateiviai buvo “gydytojai, savo darbo profesionalai”.

Bet net ir tai, ką jis sužinojo, labai intrigavo, todėl Emenegeris iškart pakeitė planą kurti filmą apie karinius pasiekimus; vietoje to nusprendė susukti filmą apie šią nuostabią istoriją, kaip ateiviai apsilankė karinėje JAV bazėje.

Kai jis apie savo planus pasakė kariškiams, tie, didžiai Emenegerio nuostabai, sutiko parodyti jam nedidelį to paslaptingo įrašo gabalą ir leido panaudoti jį filme.

Visa tai atrodė per gerai, kad būtų tiesa. Kariškiai buvo iškėlę Emengeriui griežtą sąlygą, kad jo filmas būtų panašus į kokią nors teoriją ar kažkokią hipotezę ir kad jame jokiu būdu nebūtų teigiama, kad visa tai nutiko iš tikrųjų.

Vis dėlto Emenegeris ir Sandleris išvyko iš bazės pakilios nuotaikos, nustebę, kad netrukus patys galės pamatyti tuos paslaptingus kadrus su ateiviais.

Jie tikėjosi, kad įrašą gaus po kelių dienų ar savaičių, bet praėjo savaitė, antra, mėnuo, keli mėnesiai, tačiau jokios kino juostos niekas Emenegeriui neperdavė ir neatsiuntė.

Kantrybę praradęs Emenegeris nusprendė vykti į Rait Patterson aviacijos bazę ir pasikalbėti su vienu seniausių savo karinių konsultantų pulkininku Džordžu Vainbreneriu. Kai Emenegeris paklausė, kas nutiko su nufilmuota medžiaga, Vainbreneris staiga pradėjo kažką kalbėti apie slaptas sovietų technologijas ir sovietinį naikintuvą Mig-25, atrodytų visai ne į temą. Tai buvo labai keista.

“Velniai griebtų Mig-25! Sovietai turi daug paslapčių, apie kurias nežinome nieko, o mums reikia sužinoti kuo daugiau”, - piktinosi Vainbreneris.

Bet paskui jis parodė Emenegeriui Aleno Haineko knygos “Patirtis su NSO” kopiją, stovėjusią knygų lentynoje, tylėdamas linktelėjo galva, paėmė ją į rankas ir perdavė Emenegeriui.

Vėliau Emenegeris paaiškino visa tai tuo, kad žodžiai apie sovietų lėktuvą buvo maskuotė pasiklausymo blakėms kambaryje. Kai Vainbreneris tylėdamas parodė jam į knygą, tai reiškė, kad kino juosta iš tikrųjų egzistuoja, bet jis negali apie tai kalbėti.

Bet tai buvo viskas, ką pavyko pasiekti Emenegeriui, nes pageidaujamo įrašo jis taip ir negavo. 1974 metais jis išleido dokumentinį filmą “UFO: past, present, future”, kuriame papasakojo šią istoriją.

Jau mūsų laikais žiniatinklyje pasirodė keli kadrai, kurie buvo pateikiami kaip kadrai iš dingusio vaizdo įrašo apie NSO nusileidimą Hollomano bazėje. Ar tai tiesa, pasakyti sunku, nes tie kadrai, anot gandų, buvo paimti iš TLC kanalo laidos apie NSO, o jų tikrumo, sprendžiant iš visko, niekas netikrino.

ufologija, NSO

ufologija, NSO

Taip pat galima rasti informacijos, kad to NSO nusileidimo niekada nebuvo ir kad visa tai yra savotiška miesto legenda, kuri remiasi kažkokiu mokomuoju filmu, kuris buvo rodomas naujiems Hollomano bazės karininkams. Bet kai kurie iš tų, kurie neva matė tą “mokomąjį filmą” savo akimis, tvirtino, kad kaip mokomasis tų laikų filmas jis atrodė neįtikėtinai realiai!

Dar yra sąmokslo teorija, kad filmas buvo tikras, o jį parodė karininkams kaip psichologinį eksperimentą, kuriuo buvo tikrinama jų reakcija.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.09.2019 laikas 19:41 Receptai – Patiekalai Pyragėlių su kopūstais receptas be kiaušinių
Pasigaminkite namuose skanius pyragėlius su kopūstais. Receptas be kiaušinių!

Skaityti daugiau

19.01.2018 laikas 15:04 Receptai – Patiekalai Drėkinamoji varškės ir medaus kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Riebios veido odos. Ingredientai: Varškė, Skystas medus, Kiaušinis

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 12:08 Receptai – Patiekalai Krabų lazdelės sluoksniuotoje tešloje

Pasigaminkime skanias Krabų lazdelės tešloje. Jas tiekiame dar šiltas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau