Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugsėjo » 2

Vakcinų pramonė net nebesivargina išbandyti naujų kovidinių skiepų prieš paleisdama juos į visuomenę...

Mums sakoma, kad naujausios sudėties Vuchano koronaviruso (Covid-19) "stiprinamoji" injekcija, skirta "Omicron" (Moronic) subvariantui, yra paruošta viešam paskelbimui, nors šis paslaptingas mišinys niekada nebuvo išbandytas saugumo požiūriu.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Remiantis pranešimais, vakcinų pramonė nusprendė nebaigti injekcijų bandymų su žmonėmis prieš prašydama JAV Maisto ir vaistų administracijos (FDA) jas patvirtinti. Panašu, kad FDA visiškai pritaria šiam planui.

Užuot laukusi, kol bus nustatyta, kaip šios injekcijos veikia tikrus žmones, FDA ketina tiesiog atsitiktinai paimti kitų injekcijų su gyvūnais tyrimų duomenis ir išduoti leidimą naujoms kovidų stiprinamosioms injekcijoms.

"Dabartinių mRNA Kovid-19 vakcinų, kurios buvo suleistos milijonams asmenų, realaus pasaulio duomenys rodo, kad šios vakcinos yra saugios", - tviteryje pareiškė dabartinis FDA komisaras Robertas Kalifas (Robert Califf).

Paprašius pateikti daugiau komentarų, FDA nurodė klausytojams Califfo tviterio žinutę ir "Twitter" puslapį. (Susiję su šiuo pranešimu: Europos Sąjunga ir Pasaulio sveikatos organizacija įspėjo, kad kovidų "stiprinamieji" skiepai yra pavojingi.)

Kai net Paulas Offitas pasisako, žinote, kad jau peršokote ryklio slenkstį.

FDA laikosi tokio paties požiūrio tvirtindama sezoninio gripo skiepus, kurie kasmet keičiasi priklausomai nuo to, kokia, vyriausybės teigimu, yra svarbiausia cirkuliuojanti padermė.

Užuot rėmusis patikimais moksliniais duomenimis apie kiekvieną atskirą injekcijos rūšį, FDA tiesiog daro prielaidą, kad kiekviena nauja injekcijos formulė yra tokia pati, kaip ir visos kitos: visiškai "saugi ir veiksminga".

"Man nemalonu, kad mes judėtume į priekį - kad duotume milijonus ar dešimtis milijonų dozių žmonėms - remdamiesi pelės duomenimis", - sakė Paulas Offitas (Paul Offit,), FDA patarėjas ir Filadelfijos vaikų ligoninės Vakcinų mokymo centro direktorius.

Kaip galite prisiminti iš ankstesnių pranešimų, Polas Offitas "For Profit" jau seniai yra didelis vakcinų šalininkas. Kartą jis pareiškė, kad vaikas vienu metu gali gauti 10 000 vakcinos dozių ir jam viskas bus gerai.

Tačiau tai buvo prieš operaciją "Warp Speed". Dabar Offitas kalba kaip ir daugelis iš mūsų, reikšdamas sumišimą dėl naujų žaidimo taisyklių, pagal kurias, kalbant apie naujas injekcijas, nereikia atlikti jokių tyrimų.

Offitas pritaria tam, kad skiepai nuo gripo nebūtų testuojami, nes, pasak jo, gripo štamai mutuoja per greitai, kad didžioji farmacija galėtų suspėti. Jis nepritaria idėjai, kad FDA tiesiog patvirtintų preparatus, remdamasi mažais bandymais arba visai jų neatlikdama.

Mums buvo pasakyta, kad FDA ne tik nereikalaus naujų klinikinių tyrimų su žmonėmis, bet ir nešaukia savo patariamųjų narių, kurie paprastai įvertintų duomenis ir pateiktų atitinkamas rekomendacijas.

Kalifas savo tviterio žinutėje nurodė, kad FDA atšaukė patariamosios grupės posėdį, teigdama, kad neturi daugiau klausimų dėl šūvio, dėl kurių reikėtų jį surengti.

"Mes kelis kartus patvirtinome procesą ir toliau gaminame saugias ir veiksmingas vakcinas nuo Covid-19", - pareiškė "Pfizer" atstovė spaudai, prisijungdama prie tą patį pareiškimą pateikusios "Moderna".

Paprastam žmogui tai reiškia, kad JAV vyriausybė vėl kiš į gerklę eksperimentinius nuodus - tik šį kartą tie nuodai net nebus bandomi, kaip (tarsi) buvo bandoma pirmajame etape.

"Jei lauktume klinikinių tyrimų rezultatų, ačiū jums, gautume juos pavasarį", - skundėsi Vanderbilto universiteto medicinos centro medicinos profesorius Viljamas Šafneris (William Schaffner), nebalsuojantis kaip panašaus JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) komiteto atstovas.

"Klinikiniams tyrimams atlikti reikia laiko. Tai tik ankstesnės vakcinos, kurią naudojome, atnaujinimas".

Daugiau naujausios informacijos apie vis dar tebesitęsiantį Vuchano koronaviruso (Covid-19) "vakcinos" stūmimą galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 11:10 Receptai – Patiekalai Žagarėlių su varške receptas
Šiuos žagarėlius su varške greita ir labai paprasta pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Skanaus.

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai su obuoliais

Varškę dedame į dubenį, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, druską, dedame obuolius ir miltus. Visus ingredientus sumaišome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir pri...

Skaityti daugiau

07.09.2019 laikas 21:45 Receptai – Patiekalai Paprastas varškės pyragas per 30 minučių. Šis pyragas bus jūsų mėgstamiausias!
Nuo jo sunku atsitraukti. Jį galima pagaminti, jei į svečius pas jus užgriuvo visiškai netikėtai. Jam jūs sugaišite daugiausia 30 minučių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau