Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugsėjo » 6

FTB per Trumpo reidą paėmė visiškai slaptą sąrašą su VIP pedofilų pavardėmis

Praėjo savaitė po FTB reido prezidento Donaldo Trumpo "Mar-a-Lago" valdose, o oficialus FTB ir JAV Teisingumo departamento pasakojimas vis dar nesutampa. Kai turime reikalų su "giliąja valstybe", aišku tik viena - viskas yra ne taip, kaip atrodo.

Tad ko iš tikrųjų siekė FTB? Remiantis tuo, kaip vyko reidas Mar-a-Lago, atrodo, kad jie ne tik bandė pateikti bendrą kaltinimą prezidentui dėl įslaptintų dokumentų paėmimo. Ypač turint omenyje, kad jis turėjo teisę tai daryti kaip galutinis arbitras, sprendžiantis, kas yra įslaptinta, o kas ne.

Taigi atrodo, kad FTB vadovaujanti "giluminė valstybė" siekė kažko konkretaus.

Per pirmąjį Ghislaine Maxwell interviu po to, kai ji buvo suimta ir uždaryta į vienutę laukiant teismo, ji padarė keletą labai savotiškų pareiškimų. Jie buvo tokie nestandartiniai, kad neabejotinai bus įtraukti į bet kokius po apklausos rašomus straipsnius. Štai kas buvo pasakyta dienraštyje "Daily Mail":

Paslaptingi įvykiai privertė ją susikurti įsivaizduojamą kameros draugą, nors ji nuo pat pradžių buvo kalinama vienutėje, kur kas 15 minučių į jos kamerą buvo įjungiama šviesa, siekiant įsitikinti, kad ji nesusižalojo pati.

"Įvyksta keistų dalykų. Klozetas nuleidžia vandenį, dušas įsijungia, kai niekas nėra šalia. Kai taip nutinka, tai kelia nerimą prižiūrėtojams, todėl susikūriau "kameros draugą", vardu A-17. Kai nutinka kas nors keisto, dėl to kaltinu A-17".

Kas galėtų pavadinti įsivaizduojamą kameros draugą "A-17"? Kai kas tuo metu spėliojo, kad šia keista fraze norėta pasiųsti žinutę išoriniam pasauliui, galbūt valdžiai, kurią ji norėjo įspėti. Žinutė galėjo būti tokia, kad ji žino, kas yra "A-17", ir todėl jiems reikia išlaikyti ją gyvą.

Ilgus mėnesius buvo paslaptis, ką reiškia šis terminas.

Tačiau po to, kai FTB paviešino iš "Mar-a-Lago" paimto turinio sąrašą, jame tai buvo. Dvyliktas punktas buvo "Dėžutė su užrašu A-17".

FTB, pasaulis, Trumpas

Ar gali būti, kad Donaldas Trumpas (Donald Trump) paėmė dokumentus, kuriuose yra dalis arba visas purvas apie Džefrį Epšteiną (Jeffrey Epstein) ir Džefrisą Maksvelą (Ghislaine-Maxwell)? Geriau patikėkite, kad tai įmanoma. Štai kodėl.

Pirma, mes tvirtai žinome, kad Epšteinas turėjo ryšių su CŽV, o Maksvelas - su Mossadu. Kai kas darė prielaidą, kad jie dirbo žvalgybos agentūroms rinkdami purvą. Tai logiška.

Taip pat prasminga, kad jei jie tai darė, tai būtų kažkas, ką Trumpas desperatiškai norėtų pasiimti su savimi.

Kodėl? Todėl, kad šių įrodymų negalima patikėti Bideno administracijai ir "giliajai valstybei".

Nepamirškite, kad kalbame apie FTB, kuris įsilaužė į Džefrio Epšteino seifą jo bute Aukštutiniame Istsaido rajone Manhatane, konfiskavo kietuosius diskus ir kelias dėžes su įrodymais - o paskui sugebėjo patogiai "pamesti" įrodymus.

Teisingai, FTB surinkti įrodymai iš Epšteino dvaro Manhatane dingo.

FTB, pasaulis, Trumpas

Taigi ar galėtumėte kaltinti tokį žmogų kaip D. Trumpas, laikiusį sąrašo egzistavimą paslaptyje, pateisindamas tai žinojimu, kad kontroliuodamas įtakingus vyrus gali nuveikti daugiau nei tiesiog juos demaskuodamas? Nes pripažinkime, kad žinome, jog tik nedaugelis iš jų, jei apskritai kas nors iš jų, kada nors bus patraukti atsakomybėn teisme, kol "gilioji valstybė" ir toliau kontroliuos valdžios koridorius.

Jei Trumpas turi purvo apie Billą Clintoną (Bill Clinton), Billą Gatesą (Bill Gates) ir bet kurį kitą dažnai "Lolita Express" lėktuvu skrendantį žmogų, ar jis ar dauguma žmonių atskleistų jį, kad juos sunaikintų, ar pasinaudotų purvu, kad juos kontroliuotų?

Dar neaišku, ar ši teorija teisinga. Tačiau įrodymų vis daugėja jos naudai.

Kaip kitaip paaiškinti didžiulį sutapimą, kad Ghislaine Maxwell savo pirmajame interviu iš kalėjimo keistai pavartojo frazę A-17? Tai turėjo būti žinutė žmonėms lauke.

Ir tada kitą kartą terminą A-17 išgirstame ryšium su precedento neturinčiu FTB reidu buvusio prezidento rezidencijoje. Kokia tikimybė, kad šios dvi nuorodos į A-17 yra visiškas sutapimas?

Jei visa tai milžiniškas sutapimas, tuomet reidas neturi jokios prasmės, remiantis tuo, kas mums buvo pasakyta. Jei jie tiesiog norėjo sučiupti Trumpą su dokumentais, kurių jis neturėjo turėti, jie galėjo lengvai izoliuoti orderį į saugyklą, kurioje, kaip žinojo, buvo laikomi dokumentai.

Faktas, kad jie taip toli iškišo savo kaklą, atsižvelgiant į visą neigiamą dėmesį, kurio, kaip žinojo, sulauks, rodo, kad jie ieškojo kažko labai konkretaus, ir tai galėjo būti būtent tai.

Žiūrėkite:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Paprasčiausias ir sėkmingiausias naminės duonos receptas

Su kvapnia, traškia plutele, tikras skanumėlis. Skanios naminės duonos receptas gaminkite duoną patys namuose!

Skaityti daugiau

30.06.2019 laikas 09:33 Receptai – Patiekalai Keptuvėje kepti kiaulienos šonkauliukai
Labai paprastas kiaulienos šonkauliukų receptas. Kiaulienos šonkauliukai labai skanūs patiekti su virtomis bulvėmis ir mėgstamomis daržovių salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo akmenligės

Akmenligės liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo akmenligės, akmenligė, akmenligės gydymas, akmenligės recepta, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
01.05.2024 laikas 18:57 Oficialiu tyrimu patvirtinta, kad vitaminas D padeda kovoti su visomis vėžio formomis

Dr. Mercola sako, kad jis primygtinai rekomenduoja kasdien protingai būti saulėje, o viena iš priežasčių yra ta, kad tai padeda natūraliai optimizuoti vitamino D kiekį. Mažas vitamino D kiekis siejamas su padidėjusia vėžio rizika1 , o vitaminas D ...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:24 3 Zodiako ženklai, kurių širdys tyriausios
Pasaulyje, kuriame tiek daug sudėtingų dalykų, širdies tyrumas šviečia kaip švyturys, simbolizuojantis nuoširdumą, gerumą ir geranoriškumą kitų atžvilgiu. Tyrų širdžių žmonės spinduliuoja užuojautos ir nuoširdumo aurą. Tarp Zodiako ženklų trys išsisk...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:12 Trys priežastys, kodėl vyrai anksčiau ar vėliau meta net geras moteris

Nepriklausomai nuo aplinkybių, paprastai yra bendros priežastys, kurias jūsų buvęs tikriausiai slepia - paslaptys, neleidžiančios jam iki galo išreikšti savo jausmų.

Skaityti daugiau