Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugsėjo » 8

Recenzuotame tyrime nustatyta, kad 94 % dūrusių žmonių rasti ‘Metaliniai daiktai’

Italijoje atliktas recenzuojamas tyrimas parodė, kad praėjus mėnesiui po skiepijimo daugiau kaip 94 % žmonių, kuriems buvo atliktas skiepijimas ir kuriems pasireiškė šalutinis poveikis, kraujas buvo nenormalus, jame buvo metalinių medžiagų.

Šis naujas tyrimas buvo paskelbtas 2022 m. rugpjūčio mėn. atviros prieigos recenzuojamame žurnale "International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research" (IJVTPR).

Nuo 2021 m. kovo mėn. trys Italijos chirurgai analizavo periferinį kraują, naudodami po vieną lašą iš kiekvieno iš 1006 simptomų turinčių pacientų, kuriems buvo atlikta bent viena mRNA injekcija.

Apie tai praneša Thegatewaypundit.com: Tyrimo duomenimis, "buvo 948 tiriamieji (94 % visos imties), kurių kraujyje praėjus mėnesiui po mRNA įskiepijimo buvo nustatyta eritrocitų agregacija ir neaiškios kilmės įvairių formų ir dydžių dalelių".

Eritrocituose, dar vadinamuose raudonaisiais kraujo kūneliais, yra baltymo hemoglobino, kuris perneša deguonį iš plaučių į visas kūno dalis.

"12 tiriamųjų kraujas buvo ištirtas tuo pačiu metodu prieš skiepijimą ir parodė visiškai normalų hematologinį pasiskirstymą. Po įskiepijimo mRNA injekcijomis nustatyti pakitimai dar labiau sustiprina įtarimą, kad pakitimai atsirado dėl pačių vadinamųjų "vakcinų". Pateikiame 4 klinikinius atvejus, atrinktus kaip reprezentatyvius visai atvejų serijai. Reikia atlikti tolesnius tyrimus, kad būtų galima tiksliai nustatyti kraujyje rastų dalelių prigimtį ir nustatyti galimus problemų, kurias jos akivaizdžiai sukelia, sprendimo būdus", - pridūrė jis.

"Iš 1006 tiriamųjų 426 buvo vyrai ir 580 moterų. 141 iš jų gavo tik vieną eksperimentinės mRNA injekcijos dozę, 453 gavo antrąją dozę, o 412 - trečiąją. Vidutinis 1006 tiriamųjų amžius buvo 49 metai, o jų amžius svyravo nuo 15 iki 85 metų. Vidutiniškai 5,77 proc. iš 1006 asmenų kraujo mėginiai buvo normalūs, nepaisant jiems pasireiškusių COVID-19 simptomų", - teigiama tyrime.

"Likusių 94,23 % asmenų kraujo mėginiai buvo nenormalūs, tai iliustruoja 4 atvejai, kuriuos atrinkome iš 12, kurie buvo normalūs prieš gaunant bet kokias mRNA injekcijas, tačiau po jų jie nebebuvo normalūs. Kiekvienu atveju kraujo lašas buvo paimtas dūrus į pirštą ir ištirtas ZEISS Primostar arbaLEITZ Laborlux 12 tamsaus lauko mikroskopu. Kraujo stebėjimas tamsiame lauke optiniu mikroskopu vyko praėjus vidutiniškai trisdešimčiai dienų po paskutinės injekcijos", - priduriama tyrime.

Trys tyrimą atlikę chirurgai - Franko Giovannini, Riccardo Benzi Cipelli ir Gianpaolo Pisano - teigia, kad jų tyrimo rezultatai panašūs į Young Mi Lee, Sunyoung Park ir Ki-Yeob Jeon iš Pietų Korėjos atlikto tyrimo "Svetimkūniai COVID-19 vakcinų gavėjų kraujo mėginiuose" rezultatus, tačiau italų tyrimo imtis "daug didesnė".

"Tačiau mūsų išvadas sustiprina jų lygiagrečiai atlikta skysčių, esančių mRNA mikstūrų buteliukuose, analizė kartu su centrifuguotais plazmos mėginiais iš jų intensyviai tirtų atvejų. Atrodo pakankamai akivaizdu, kad metalo dalelės, panašios į grafeno oksidą, ir galbūt kiti metalo junginiai, panašūs į tuos, kuriuos atrado Gatti ir Montanari, buvo įtraukti į kokteilį to, ką gamintojai nusprendė įdėti į vadinamąsias mRNA "vakcinas".

Chirurgai manė, kad vakcinų gamintojai turėtų pateikti paaiškinimą, kas yra skiepų sudėtyje ir kodėl tų komponentų yra.

"Mūsų, kaip gydytojų, patirtis rodo, kad šios mRNA injekcijos labai skiriasi nuo tradicinių "vakcinų", todėl, mūsų nuomone, jų gamintojai turi aiškiai pasakyti, kas ir kodėl yra injekcijose", - sakė jie.

Toliau pateikiami tyrimo rezultatai:

Tyrime nustatyta, kad 94 % dūrusių žmonių rasti ‘Metaliniai daiktai’

Šios nuotraukos padarytos 40 kartų padidinus. Kairėje pusėje (a) parodyta paciento kraujo būklė prieš skiepijimą. Dešinėje pusėje esančiame paveikslėlyje, (b), parodytas to paties asmens kraujas praėjus mėnesiui po pirmosios "Pfizer" mRNA "vakcinos" dozės. Tarp eritrocitų matyti dalelės, kurios yra stipriai susitelkusios aplink egzogenines daleles; manoma, kad aglomeracija atspindi sumažėjusį zeta potencialą, neigiamai veikiantį normalų koloidinį eritrocitų pasiskirstymą, kaip matyti kairėje pusėje. Dešinėje (b) esantys eritrocitai nebėra rutuliški ir sulimpa, kaip tai vyksta koaguliacijos ir krešėjimo metu. (Šaltinis: IJVTPR)

Tyrime nustatyta, kad 94 % dūrusių žmonių rasti ‘Metaliniai daiktai’

120 kartų padidintoje nuotraukoje matyti dvi egzogeninės dalelės ir fibrino klasteriai praėjus 2 mėnesiams po vakcinacijos. (Šaltinis: IJVTPR) 

Tyrime nustatyta, kad 94 % dūrusių žmonių rasti ‘Metaliniai daiktai’

Šiame 120 kartų padidintame vaizde (skaitmeniniu būdu gautas 3x padidinimas)išryškėja tipiška savaiminio susikaupimo struktūrizacija fibro/tubuliniu režimu.2 pav. Šiuo atveju dalelių sankaupa įgauna kristalinių bruožų; be to, yra glaudžios įtakos sritis, drugelio sparnai, kurių kontekste vyksta kristalinio tipo organizacija. 3 pav. 120 kartų padidintoje nuotraukoje matyti dvi egzogeninės dalelės ir fibrino klasteriai praėjus 2 mėnesiams po vakcinacijos. (Šaltinis: IJVTPR)

1 atvejis:

"Šis asmuo yra 33 metų vyras, kuris anksčiau buvo sportininkas, akivaizdžiai sveikas prieš skiepijimą "Pfizer" mRNA injekcija. Praėjus mėnesiui po pirmosios "Pfizer" "vakcinos" dozės, jam pasireiškė ryški astenija, nuolatinis gravitacinis galvos skausmas (t. y. jautrus galvos ir kūno padėčiai ir judesiams, toks, kad skausmas sustiprėdavo judinant galvą aukštyn ar žemyn). Galvos skausmas nereagavo į įprastus nuskausminamuosius vaistus. Pastebėta difuzinė reumatinė artralgija ir dusulys fizinio krūvio metu." Žr. toliau pateiktą iliustraciją:

Tyrime nustatyta, kad 94 % dūrusių žmonių rasti ‘Metaliniai daiktai’

(a) Kairėje pusėje esančioje nuotraukoje 40 kartų padidinta nuotrauka rodo paciento kraujo būklę prieš skiepijimą. (b) Dešinėje esančioje nuotraukoje, taip pat 40 kartų padidintoje, matyti eritrocitų ląstelių profilio deformacija ir stiprus deformuotų eritrocitų polinkis agreguotis. (Šaltinis: IJTPVR)

2 atvejis:

"Šis atvejis buvo 54 metų moteris, kurios simptomai buvo vaistams atsparus stiprus galvos skausmas, giliai pablogėjusi astenija, miego/budrumo ritmo sutrikimai, generalizuota parestezija ir disestezija, psichikos požymiai su depresyvia nuotaika po antrosios "Pfizer" vakcinos dozės." Jos kraujo istorija užfiksuota toliau:

Tyrime nustatyta, kad 94 % dūrusių žmonių rasti ‘Metaliniai daiktai’

(a) Deformacija ir eritrocitų susitelkimas su hemolizės požymiais, padidinus 40 kartų. (b) Svetimkūnio kristalizuota vamzdelio struktūra, padidinta 120 kartų. (Šaltinis: IJTPVR)

Tyrime nustatyta, kad 94 % dūrusių žmonių rasti ‘Metaliniai daiktai’

(a) Agreguoti/konglobuoti eritrocitai su hemolizės požymiais ir susitelkusiu fibrinu 40x padidinime. (b) Svetimkūnio sudėtingos kristalinės struktūros padidinimasat 120 kartų. 8 pav. a) Deformacija ir eritrocitų agregacija su hemolizės požymiaisat 40 kartų padidinimas. (b) Svetimkūnio kristalizuota vamzdelinė struktūra, padidinta 120 kartų. (Šaltinis: IJTPVR)

Visą tyrimą galite perskaityti čia.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite. O jūs dar tikite mokslu?

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.08.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Bandeles su obuoliais. Be orkaitės ir be mielių
Labai paprastos ir skanios keptos bandeles su obuoliais. Gaminame keptuvėje, orkaitė nereikalinga. Pabadykite pasigaminti! Išsamų bandelių su obuoliais paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše žemiau. Skanaus!

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 17:53 Receptai – Patiekalai Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže

Gaminame. Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže. Kol vištienos sparneliai keps, dubenyje sumaišome medų, kečupą, sezamo aliejų, actą bei išspaustą česnaką. Šiuo padažu užpilame tik iš orkaitės ištrauktus, dar karštus, sp...

Skaityti daugiau

18.09.2018 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gripo
Gripas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo gripo, gripas, gripo gydymas, gripo receptai, vaistažolės gripui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau