Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Rugsėjo » 14

Kalifornijoje ugniagesiai kovoja su 11 didelių miškų gaisrų

Remiantis atnaujinta informacija apie gaisrus Kalifornijoje, ugniagesiai daro pažangą gesindami 11 didelių miškų gaisrų, įskaitant Mosquito ir Fairview gaisrus.

Daugiau nei 8300 ugniagesių stengiasi suvaldyti gaisrus visoje valstijoje, tačiau jie ruošiasi galimiems naujiems dideliems gaisrams dėl artėjančių kritinių oro sąlygų. Šiais metais Kalifornijoje išdegė 325 083 akrai, sakoma gaisrų ataskaitoje.

Apibendrinime teigiama, kad Šiaurės Kalifornijoje "sekmadienį rytinėse teritorijose gali būti didelė žaibų rizika ir labai degus kuras". San Francisko įlankos pakrantės rajonuose pūs vakarų ir pietvakarių vėjai, kurių greitis sieks 25-35 mph, o Sakramento slėnyje - pietų ir pietryčių vėjai, kurių greitis sieks 15-25 mph.

Sekmadienio popietę Tahoe ežero baseino teritorijoje taip pat gali kilti pavienės perkūnijos, teigiama priešgaisrinėje rekomendacijoje.

41 443 hektarų ploto Mosquito gaisro plotas suvaldytas 10 procentų, socialiniame tinkle "Twitter" pranešė Kalifornijos miškininkystės ir priešgaisrinės apsaugos departamentas (Cal Fire). Fairview gaisro, kuris apėmė 28 307 akrų plotą, plotas sumažintas 45 %. Abu gaisrai ir toliau kelia grėsmę bendruomenėms, statiniams, ypatingos svarbos infrastruktūrai ir laukinei gamtai.

Siskiyou apygardoje esantys 12 365 hektarų ploto Mountain ir 3 935 hektarų ploto Mill gaisrai suvaldyti atitinkamai 60 % ir 90 %.

Šeštadienį dėl ekstremalių oro sąlygų, susijusių su gaisrais, daugelyje šiaurės vakarų rajonų, įskaitant Sietlą ir Takomą Vašingtono valstijoje bei Bendą ir Portlandą Oregono valstijoje, buvo paskelbti raudonos vėliavos perspėjimai.

Dėl savaitgalio oro sąlygų Cedar Creek gaisro plotas Oregone išaugo iki 85 926 akrų, o jo plotas sulaikytas 0 %, sakoma Oregono valstijos priešgaisrinės tarnybos pranešime spaudai.

Pranešime teigiama, kad dėl gaisro grėsmės buvo paskelbta 3 lygio evakuacija "2230 namų ir 443 komerciniams pastatams". Valstijų priešgaisrinės apsaugos tarnyba "išsiuntė septynias operatyvines grupes ir incidentų valdymo komandą, kad apsaugotų namus, įmones ir ypatingos svarbos infrastruktūrą šioje teritorijoje".

Tikroji žemė - Pateikiami naujausi oru vaizdo įrašai iš viso pasaulio. Žiūrėkite, stebėkite orus, klimatą, stichines nelaimes Paranormal LT Youtube kanale:

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.09.2019 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Obuolių ir varškės suflė be miltų
Suflė iš obuolių ir varškės be miltų tiems, kas skaičiuoja kalorijas! Pasigaminkite namuose suflė kurie mėgsta skaičiuoti kalorijas. Skanaus!

Skaityti daugiau

09.09.2019 laikas 17:35 Receptai – Patiekalai Smėliniai sausainiai su riešutais
Pagaminti skanius sausainius iš smėlinės tešlos gana paprasta. Patiekalo paruošimui reikia nedidelio kiekio ingredientų ir laiko. Tokie sausainiai taps puikia bet kokio stalo puošmena, o svarbiausia – kiekvienas, kuris jų paragaus...

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Kokosiniai sausainiai

Greitai ir lengvai pagaminamų kokosinių sausainių receptas

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau