Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 19

Kaip susitaikyti su tuo, kad žmogui jūsų nebereikia

Neieškokite paslėptų prasmių jų žodžiuose. Ir neieškokite priežasčių - tai nenaudinga...

Nesiginčykite su jo sprendimu. Neįrodinėkite, kad jis klysta. Pasakykite, kad suprantate ir gerbiate jo sprendimą. Būkite mandagus.

Gyvenkite toliau. Susitaikykite su faktu ir tiesiog išeikite, neatsigręždami. Nedvejokite. Neieškokite paslėptų prasmių tame, ką žmogus pasakė. Ir neieškokite priežasčių – tai beprasmiška. Priimkite tai kaip savaime suprantamą dalyką ir traktuokite kaip savo sprendimą. Taškas.

Paaiškinkite sau, kad tai normalu. Nebaisu, jei jus atstūmė ar jau ne kartą patyrėte nesėkmę meilėje, nes taip nutinka mums visiems. Leiskite sau išsivaduoti iš skausmo, kuris kausto jūsų pažeidžiamą širdį. Galite paapgailestauti. Paverkti, kol pasijusite geriau.

Jei jam jūsų nebereikia, neieškokite priežasties savyje kaip asmenybėje. Tai yra to žmogaus sprendimas, pagrįstas jo paties pasaulėžiūra, ir tai neturi nieko bendra su jūsų verte ir tuo, kaip jus mato kiti. Jei žmogus jūsų atsisako, vadinasi, jūs jam nebereikalingas. Viskas dėl jo, o ne dėl to, kad kažkas negerai su jumis.

Koks buvo jūsų gyvenimas prieš tai? Prisiminkite, kai buvote laimingi, pasitikintys savimi, stiprūs. Tada tai neturėjo nieko bendra nei su tuo žmogumi, nei su tuo, kad jis pasirinko jus.

Neįvarykite savęs į užburtą ratą, kurį jis jums sukūrė, nes jūs niekada netapsite jam tuo vieninteliu žmogumi. Išeikite. Supraskite, kad niekas jūsų nelaiko ir kad jūsų jėga visada buvo jūsų rankose.

Jei jam jūsų nebereikia, mylėkite save tiek, kad paleistumėte jį. Vertinkite save pakankamai aukštai, kad nustotumėte rinktis tuos žmones, kurie nesirenka jūsų. Taip, tai nėra lengva. Žinau, kad jūsų ego yra giliai įskaudintas ir kad jaučiatės visišku kvailiu, o jūsų sudaužyta širdis nesiliauja norėjusi pakeisti to žmogaus nuomonę. Neverta net bandyti. Būkite pakankamai stiprūs, kad atsispirtumėte visiems savo impulsams, ant kurių užrašytas jo vardas. Susigražinkite valdžią sau į savo rankas.

Išsaugokite orumą ir susitaikykite su praradimu. Leiskite jam gyventi pagal savo sprendimą, gyventi be jūsų. Leiskite sau paverkti vienumoje tiek ilgai, kiek jums reikia. O paskui sutelkite dėmesį į save ir paklauskite savęs, kodėl tai jums taip svarbu. Jei jis nelaiko jūsų jam tinkamu variantu, vadinasi, jis ir jums netinka, ir to visiškai pakanka, kad būtų padėtas taškas.

Jei jam jūsų daugiau nebereikia, pasistenkite iš naujo atrasti save – tą savo versiją, kurios neapibrėžia kažkam „tinkamo“ varianto samprata. Tą savo versiją, kuri bus tikra ir laiminga.

Tai užtruks daugiau nei dieną ir daugiau nei mėnesį. Bet jums bus vis lengviau ir vis geriau. Nekaltinkite savęs. Nebūkite žiaurus sau. Neverskite savęs jausti to, ko šiuo metu nejaučiate. Palikite viską kaip yra. O svarbiausia – supraskite, kad niekas nebando jūsų įžeisti. Visa tai įvyko ne dėl jūsų. Visi aplinkiniai, kaip ir jūs, tiesiog stengiasi būti laimingi ir to siekdami, kartais sudaužo kam nors širdį. Netrukus pamatysite, kad tai, kas nutiko, buvo tikra palaima, kuri leido jums daug sužinoti apie save ir suprasti, kad esate stipresni, nei manėte anksčiau.

Jei jam jūsų nebereikia, padėkokite žmogui, kad daugiau negaišina jums laiko. Ir išsaugokite viltį, nes dabar galite rasti žmogų, kuris jūsų ilgai laukė.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.12.2017 laikas 10:48 Receptai – Patiekalai Arbata nuo tonzilito (medetka, jonažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Tonzilitas. Ingredientai: medetka, jonažolė

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 14:26 Receptai – Patiekalai Skatinanti prakaitavimą arbata (ramunėlės, juoduogio šeivamedis)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: ramunėlės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai.

Skaityti daugiau

26.07.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę?

Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę? Mišinys mažina ir naikina visceralinius riebalus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau