Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 1

Planuojamos tėvystės direktorius teigia, kad biologiniai vyrai gali turėti nėštumą

Dar kartą liudytojas, demokratų pakviestas liudyti per klausymus dėl abortų įstatymų, pareiškė, kad biologiniai vyrai gali pastoti ir gimdyti.

Šią savaitę vykusiame Atstovų Rūmų priežiūros komiteto posėdyje daktaras Bhavikas Kumaras (Bhavik Kumar), abortų gydytojas ir planuotos tėvystės organizacijos Hjustone (Teksaso valstija) pirminės ir translyčių asmenų priežiūros medicinos direktorius, įstatymų leidėjams sakė, kad "vyrai gali pastoti, ypač translyčiai vyrai".

Ir tai yra mokslo partija!

Kumaras nedetalizavo, kokia dar vyrų grupė, jo manymu, gali turėti nėštumą, išskyrus "translyčius vyrus".

Apie tai praneša "Summit News": Bhaviko Kumaro paklausė: "Taigi, ar biologiniai vyrai gali pastoti ir gimdyti?", į ką Kumaras atsakė: "Vyrai gali turėti nėštumą, ypač translyčiai vyrai".

Klaidas tęsė: "Taigi, jūs sakote, kad biologinė moteris, kuri identifikuojasi kaip vyras ir todėl pastoja, yra, cituoju, vyras? Ar tai norite pasakyti?"

Kumaras atsakė: "Šie klausimai apie tai, kas gali pastoti, iš tikrųjų neatitinka esmės, o aš čia atėjau kalbėti apie tai, kas vyksta Teksase."

"Tai aš užduodu klausimą, o jūs atsakote", - įsiterpė Klaidas ir pridūrė: "Aš užduodu klausimą, pone, o ne jūs".

"Teisingai, o aš atsakau į klausimą", - atsakė Kumaras, toliau teigdamas: "Kažkas, turintis gimdą, gali turėti galimybę pastoti, nesvarbu, ar tai moteris, ar vyras, tai neturi reikšmės."

"Gerai, baigėme", - atsakė susierzinęs Klaidas ir pridūrė: "Tai nėra sudėtinga. Pasakysiu jums: jei žmogus turi gimdą ir gimė moterimi, jis yra moteris. Tai nėra vyras, ir didžioji dauguma pasaulio žmonių mano, kad tai yra moteris, nes tarp vyrų ir moterų yra biologinių skirtumų."

"Negaliu patikėti, kad reikia tai sakyti, bet vyrai negali pastoti ir gimdyti, nepriklausomai nuo to, kaip jie save identifikuoja", - tvirtino Klaidas ir pridūrė: "Kodėl, po velnių, demokratai į abortų klausymą pasikvietė asmenį, kurio titulas yra translyčių priežiūros direktorius, kai pastoti gali tik biologinės moterys?"

Tada Klaidas dar kartą perskaitė Kumaro įžanginę kalbą, kurioje Planuotos tėvystės tarnybos direktorius abortų apribojimus apibūdino kaip "iš prigimties rasistinius, iš prigimties klasinius ir iš esmės baltųjų viršenybės darbotvarkės dalį".

Tada Klaidas pažymėjo, kad organizaciją, kurioje dirba Kumaras, įkūrė Margaret Sanger.

"Visas Margaret Sanger dėmesys buvo sutelktas į spalvotųjų bendruomenių naikinimą abortais, kad būtų sunaikintos jų būsimos kartos", - ragino Klaidas.

"Kiek abortų atlikote per savo gyvenimą?" - tada atstovas paklausė Kumaro, į ką gydytojas atsakė: "Tikriausiai tūkstančius."

Klaidas atšovė: "Taigi, ar jūs pats, kaip gydytojas, manote, kad nutraukėte pakankamai kūdikių, kad pateisintumėte Margaret Sanger (Margaret Sanger) įsitikinimus ir jos palikimo tęstinumą? Tai nesąžininga, tai nepateisinama, esu dėkingas, kad tai dabar yra nusikalstama, ir laukiu dienos, kai gyvybė vėl bus gerbiama visoje mūsų šalyje."

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.07.2019 laikas 20:17 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu
Gaminame namuose. Sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu receptas. Batono riekeles paskrudiname skrudintuve arba orkaitėje. Joms atvėsus, aptepame paruoštu avokado mišiniu. Ant sumuštinių viršaus dedame keptą kiaušinį. Skanaus!...

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:25 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 08:20 Receptai – Patiekalai Šokoladiniai keksiukai. Šokoladinių keksiukų receptas

Pasigaminkime namuose, naminius keksiukus. Šokoladinių keksiukų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau