Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2022 » Spalio » 2

20-metis medicinos studentas mirė nuo širdies priepuolio praėjus vienai dienai po COVID Jab

Sveiką 20-metį medicinos studentą Kanzase praėjusią savaitę "staiga ir netikėtai" ištiko mirtinas širdies smūgis, praėjus vos 24 valandoms po to, kai jam buvo atlikta COVID injekcija.

Praėjusį antradienį "Facebook" paskelbtame širdį veriančiame pranešime Regan Lewis šeima teigė, kad "negali tvirtai pasakyti, jog yra ryšys" tarp jos ankstyvos mirties ir "Covid" injekcijos, kurią ji gavo dieną prieš tai, kad galėtų dalyvauti slaugos mokyklos klinikiniuose tyrimuose.

"Negaliu tvirtai teigti, kad yra ryšys, bet mūsų gražiai 20 metų sveikai dukrai Regan Lewis vakar buvo suleista "Covid" injekcija, kad ji galėtų dalyvauti klinikiniuose tyrimuose", - socialiniame tinkle "Facebook" rašė Regan motina Connie.

"Šiandien jai sustojo širdis ir ji buvo išvežta į Kearney. Ji prijungta prie dirbtinio kvėpavimo aparato ir kovoja dėl savo gyvybės. PRAŠOME MELSTIS UŽ JĄ!"

Apie tai praneša Infowars.com: Vėlesniuose atnaujinimuose Connie vėliau atskleidė, kad jos dukrai "įvyko kodavimas", t. y. jos širdies ritmas sutriko, ir netrukus ji mirė.

Pasak nekrologo, Regan "užaugo šeimos ūkyje, kur jai labai patiko būti su gyvūnais. Jai patiko treniruoti žirgus, dalyvauti lenktynėse su statinėmis, dirbti ir rūšiuoti galvijus bei vairuoti kombainą."

"Regan taip pat buvo talentinga dailininkė ir mėgo tapyti. Regan ne tik rūpinosi gyvūnais, bet ir mokėjo rūpintis žmonėmis, todėl pasirinko slaugytojos karjerą. Regan nuo slaugytojos padėjėjos iki CMA, o 2022 m. gegužę tapo licencijuota praktine slaugytoja. Ji dirbo "Colby Health and Rehab" ir tęsė studijas Kolbio bendruomenės koledže, kad įgytų slaugos magistro laipsnį ir taptų registruota slaugytoja."

Penktadienį vyks Regan budėjimas ir lankymas, o šeštadienį bus laikomos laidotuvių mišios ir laidotuvės.

Regan šeima iš karto neatsakė į prašymą pakomentuoti situaciją.

Per pastaruosius kelerius metus "Infowars" ne kartą rašė apie nesavalaikes mirtis asmenų, kurie mirė praėjus kelioms valandoms, dienoms ir savaitėms po "Covid" injekcijų, kai kuriems iš jų eksperimentinės mRNA vakcinos buvo skirtos dėl su darbu susijusių įpareigojimų.

Nepaisant daugybės užfiksuotų mirčių, medicinos institucijos ir toliau tvirtina, kad "priežastinis ryšys nėra lygus koreliacijai" ir kad šios injekcijos yra visiškai "saugios ir veiksmingos".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Štai, kas nutinka, kai "bepročiai" ateina į valdžią. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.09.2018 laikas 07:38 Receptai – Patiekalai Vaistažolės aterosklerozės gydymui

Aterosklerozė liaudies medicinoje, vaistažolės aterosklerozės gydymui, aterosklerozė, aterosklerozės gydymas, receptai aterosklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Kokosiniai sausainiai

Greitai ir lengvai pagaminamų kokosinių sausainių receptas

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 19:57 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (gyvatžolės, kraujalankės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: paprastosios gyvatžolės šaknų, vaistinės kraujalankės.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau