Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Spalio » 5

"Pfizer" ir "Moderna" pradėjo 3 fazės mRNA gripo vakcinos bandymą

Ta pati technologija, kuri buvo naudojama kovidų skiepams, netrukus bus naudojama vakcinoms nuo gripo.

Dvi didelės farmacijos bendrovės "Moderna" ir "Pfizer" jau pradėjo 3 etapo mRNA gripo vakcinos bandymus.

Dr. Robertas Malonas (Robert Malone), kuris padėjo investuoti į Kovido skiepuose naudojamą mRNA technologiją, ragino visuomenę jų nesiskiepyti, nes jos gali negrįžtamai pakenkti svarbiausiems organams, reprodukcinei sistemai ir imuninei sistemai arba net sukelti mirtį.

Malone'as, vyriausiasis "The Unity Project" medicinos ir reguliavimo pareigūnas, 1988 m. išradęs pasiuntinių mRNA terapiją, teigia, kad visuomenė klaidinama dėl vakcinos veiksmingumo ir poveikio.

Apie tai praneša "The Gateway Pundit": Praėjusį mėnesį farmacijos milžinė pranešė, kad pradėtas didelis 3 fazės klinikinis tyrimas, kurio metu vertinamas "Pfizer" keturvalentės modifikuotos RNR (modRNA) vakcinos nuo gripo veiksmingumas, saugumas, toleravimas ir imunogeniškumas maždaug 25 000 sveikų suaugusių JAV gyventojų.

"Jau daugelį metų, nepaisant esamų sezoninio gripo vakcinų, reikia geriau spręsti gripo naštos problemą. Mūsų patirtis, susijusi su RNR virusais ir mRNA technologijomis, leido mums dar geriau suprasti galimybę potencialiai pateikti veiksmingesnes vakcinas, kurios galėtų dar labiau sumažinti kasmetinį tokių virusinių ligų, kaip gripas, sunkių padarinių, įskaitant hospitalizaciją ir mirtį, skaičių", - teigė "Pfizer" vyresnioji viceprezidentė ir vyriausioji mokslo darbuotoja vakcinų tyrimų ir plėtros srityje daktarė Annaliesa Anderson.

"Džiaugiamės galėdami pradėti pirmąjį mRNA pagrindu sukurtos gripo vakcinos 3 fazės veiksmingumo tyrimą, kuris potencialiai gali padėti sukurti patobulintą gripo vakciną, padedančią spręsti didelės šios ligos naštos problemą", - pridūrė ji.

Bendrovė "Pfizer" užtikrina, kad jos klinikinių tyrimų dalyviai tinkamai atstovautų šalių, kuriose jie atliekami, rasinę ir etninę įvairovę.

"Gripo poveikis JAV rasinių ir etninių mažumų grupėms yra dar didesnis. Juodaodžiai amerikiečiai 1,8 karto dažniau nei jų baltaodžiai bendraamžiai hospitalizuojami dėl gripo, o lotynų amerikiečiai ir vietiniai amerikiečiai - atitinkamai 1,2 ir 1,3 karto dažniau", - teigiama pranešime spaudai.

Šiame tyrime dalyvauja žmonės, kurie:

  • kurie yra ne jaunesni nei 65 metų amžiaus
  • apskritai yra sveiki arba turi stabilias lėtines ligas
  • per pastaruosius šešis mėnesius nebuvo skiepyti tiriamąja ar licencijuota gripo vakcina

Šis tyrimas truks apie šešis mėnesius. Dalyviai tyrimo vietoje lankysis mažiausiai tris kartus, įskaitant apsilankymą dėl vakcinacijos ir du tolesnius apsilankymus sveikatos būklei stebėti.

Praėjusį birželį "Moderna" pranešė, kad pirmieji tyrimo dalyviai buvo paskiepyti bendrovės siūloma sezoninio gripo vakcina 3 fazės tyrime (mRNA-1010). Tyrime dalyvavo maždaug 6 000 suaugusiųjų iš Pietų pusrutulio šalių.

"Džiaugiamės galėdami pradėti šį 3 fazės tyrimą su mūsų sezoninio gripo vakcina mRNA-1010 - ketvirtuoju mūsų kandidatu į mRNA vakciną, kuriam pradėtas pagrindinis 3 fazės tyrimas. mRNA-1010 yra pirmoji iš keleto mūsų kuriamų gripo vakcinų kandidatų, kuriais siekiame iteratyviai tobulinti tradicines vakcinas, sukeldami platų ir stiprų imuninį atsaką. Manome, kad mūsų mRNA platforma, pasižyminti gamybos proceso lankstumu ir greičiu, yra tinkama patenkinti didelį nepatenkintą sezoninio gripo poreikį", - sakė Stéphane Bancel, "Moderna" generalinis direktorius.

"Vakcinos nuo gripo yra pagrindinis mūsų kvėpavimo takų vakcinų strategijos ramstis, apimantis ir kombinuotų vakcinų, nukreiptų prieš kelis virusus vienoje vakcinoje, įskaitant gripo vakciną su SARS-CoV-2 ir respiraciniu sincitiniu virusu, kūrimą. Pradėjus dozuoti mRNA-1010 programą, "Moderna" dabar turi keturias vėlyvosios 3 fazės tyrimų stadijos programas, įskaitant SARS-CoV-2, RSV, sezoninio gripo ir CMV vakcinas. Nuo 2022 m. rudens bendrovės 3 fazės vakcinos gali būti pradėtos gaminti trys kvėpavimo takų vakcinos per ateinančius dvejus trejus metus."

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.11.2017 laikas 13:25 Receptai – Patiekalai Svogūnas nuo kosulio
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: svogūnas, pienas.

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 15:53 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus vaikui
Vaikui peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus vaikui, receptai vaikui peršalus, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau