Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Dvasios, Vaiduokliai » 2022 » Spalio » 9

8 pavojingi piktųjų dvasių namuose požymiai

Dauguma šiuolaikinių žmonių nenori tikėti mistika, tačiau pasikeitusi atmosfera namuose, kelianti baimę ir atstūmimą, keistas naminių gyvūnų ir mažų vaikų elgesys - visi šie pavojingi požymiai, pasak spiritistų, rodo, kad jūsų namuose apsigyveno piktosios dvasios.

Skirtingai nei geroji dvasia, kuri padeda palaikyti namuose komfortą, piktosios dvasios pritraukia nelaimes ir negandas buto šeimininkams, maitinasi žmonių neigiamomis emocijomis ir baime.

Kalbame apie pirmąsias užuominas, rodančias, kad jūsų bute apsigyveno piktoji dvasia. Atminkite, kad į jas verta reaguoti kuo greičiau, kad išvengtumėte pavojingų gyvenimo pokyčių.

1. Kvapo atsiradimas bute

Tarp ezoterikų, magų ir burtininkų vyrauja įsitikinimas, kad piktosios dvasios su savimi visada atsineša bjaurų kvapą. Vieni sako, kad nežemiški svečiai kvepia siera ir supuvusiais kiaušiniais, kiti - metalu ar rūdimis.

Vaiduokliai taip pat gali "užuosti" gyvenime mėgstamų kvepalų, tabako dūmų ar net žmogaus odos kvapą.

Jei namuose pradėjote girdėti nemalonius kvapus, tai gali būti pirmoji pavojinga užuomina, kad jūsų namuose pradėjo veikti piktosios dvasios.

baisiosios vietos, vaiduokliai, nepaaiškinama

2. Atstumianti atmosfera

Antrasis veiksnys, kuris gali būti užuomina apie nemalonią kaimynystę su nežemiška būtybe ar piktosiomis dvasiomis, yra staigus atmosferos pokytis namuose.

Jei anksčiau jautėtės jaukiai ir patogiai, dabar pojūčiai smarkiai pasikeitė į atstumiančius. Atrodo, kad kažkas jus varo iš buto, nenorite būti namuose ir baisu būti vienam tamsoje.

3. Keistas triukšmas ir garsai

Pagrindinis įrodymas, kad pas jus apsigyveno piktoji dvasia, poltergeistas ar kitas vaiduoklis, yra nesuprantami triukšmai ir garsai. Žinoma, kai kurie iš mūsų gyvena daugiabučiuose namuose ir nuolat girdi savo kaimynus.

Tačiau jei beldimas, dundėjimas, balsai ar kiti nepaaiškinami garsai dažniausiai pasigirsta naktį, tai taip pat gali būti užuominos apie būtybių iš kito pasaulio buvimą. Šnabždesiai, balsai ar nematomų kojų šlepsėjimas yra dažni namuose gyvenančių piktųjų dvasių pavyzdžiai.

4. Keisti sapnai

Keisti sapnai taip pat taps dar viena pavojinga užuomina apie pas jus persikėlusį kaimyną iš požeminio pasaulio ar kitos realybės.

Tai gali būti nuolatiniai košmarai arba sapnai, kuriuose pas jus ateina nepažįstamų arba jau mirusių žmonių siluetai.

5. Šalčio pojūtis

Žmonės paprastai kalba apie "kapų šaltį", kai turi omenyje vaiduoklio ar kitos būtybės iš kito pasaulio buvimą šalia. Verta susimąstyti ir atidžiau pasidomėti, jei pradėjote nuolat šalti bute, nepriklausomai nuo metų laiko.

Kartais uždarius langus ar atsiradus netikėtam skersvėjui netgi galite pajusti neįprastus šalto oro gūsius - tai rodo nekviestų svečių judėjimą šalia jūsų.

6. Daiktų dingimas arba judėjimas

Piktavaliai-bendraamžiai kartais gali paslėpti buto savininko daiktus, tačiau jie visada juos grąžina į savo vietą, jei to paprašote. Tačiau piktoji dvasia taip mandagiai nesielgia.

Jei jūsų tamsiu paros metu nuolat kas nors dingsta arba daiktai savaime juda ir net išnyksta, tai užuomina apie pavojingą kaimynystę.

baisiosios vietos, vaiduokliai, nepaaiškinama

7. Nykstantys kambariniai augalai

O dabar prie tikrai rimtos užuominos apie nekviestus ir nedraugiškus kaimynus iš kito pasaulio jūsų namuose.

Jei šie staiga apsigyvens būste, bute esantys augalai pradės vysti. Žalieji draugai ne pirmi susidoros su neigiama energija ir žus.

Jei rūpestingai prižiūrite ir sekate gėles, bet staiga jos pradeda vysti prieš jūsų akis, tai blogas ženklas. Vadinasi, bute kažkas vyksta.

8. Nepaaiškinamas augintinio elgesys

Gyvūnai, sekdami augalais, pradės reaguoti į tai, kad netoliese yra piktosios dvasios arba svečiai iš kito pasaulio. Atidžiau pažvelkite į naminių gyvūnų elgesį namuose.

Jei anksčiau buvę ramūs augintiniai staiga ima bijoti kiekvieno šūksnio, su šnypštimu ar lojimu veržiasi į tuštumą, slepiasi po baldais ir bando pasislėpti kitose vietose, tai yra užuomina apie pavojų.

Jie nereaguoja neigiamai į naminius gyvūnus, tačiau vis tiek reaguoja į piktąsias dvasias. Taigi metas kviesti specialistą ir išvaryti nekviestus svečius ten, iš kur jie atėjo.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.08.2018 laikas 08:11 Receptai – Patiekalai Plaukų stiprinimas. Liaudiški patarimai plaukų gydymui

Plaukų stiprinimas liaudies medicinoje, Plaukų stiprinimas, receptai stiprinti plaukus, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

06.07.2019 laikas 11:08 Receptai – Patiekalai Prikėlė legendinio varškės pyrago receptą: sugrįšite atgal į vaikystę

Jei mama nekepdavo ko nors skanaus namuose, tuomet parnešdavo iš parduotuvės pyrago “Draugystė“. Ir tikrai, šis pyragas iki dabar yra idealus desertas prie kavos ar arbatos. Ne per drėgnas, ir ne per sausas, ne per ...

Skaityti daugiau

19.05.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui

Uždegimams mažinti liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau