Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistinės Būtybės » 2022 » Spalio » 11

Tikrai keistoki ir nerealūs susitikimai į šunis panašius humanoidus

Vienas labai keistas mažas paranormalių reiškinių pasaulio kampelis - tai į šunis panašūs šunų pavidalo humanoidai. Dogmenai, vilkolakiai, vadinkite juos kaip norite, bet jie iš tiesų yra išties neįprasta ir galvą verčianti iš koto sritis. Atrodo beveik absurdiška, kad tokie dalykai galėtų egzistuoti, tačiau yra stebėtinai daug pranešimų, kuriuose kalbama būtent apie tai, ir kai kurie iš jų iš tiesų labai keistoki. Toliau apžvelgsime keletą keisčiausių, keistų ir protu nesuvokiamų atvejų, susijusių su į šunis panašiomis humanoidinėmis būtybėmis iš pačių keistų ribų. 

1982 m. pavasarį universiteto studentė Tessa Dick, beje, mokslinės fantastikos rašytojo Philipo K. Dicko (Philip K. Dick) žmona, ėjo namo iš paskaitų Čapmano universitete El Modenoje, Kalifornijoje. Ji sustojo prie raudono šviesoforo signalo ir laukė, kol jis persirikiuos, o tuo metu šalia jos privažiavo juodas limuzinas. Ji pažvelgė į jį ir pastebėjo ant galinės sėdynės sėdintį, jos manymu, didelį juodą vokiečių aviganį, kuris atrodė labai protingas ir buvo "švarus bei prižiūrėtas". Akimirką ji sėdėjo ir žavėjosi gražiuoju gyvūnu, bet paskui buvo šokiruota, kai pamatė, kaip jis iškišo ranką pro langą, norėdamas parodyti, kad turi žmogaus ranką. Apie tai, kas nutiko vėliau, ji pasakojo:

Prieš pat užsidegant žaliam šviesoforo signalui, šuo atsitiktinai padėjo ranką ant lango atbrailos, ir jis turėjo ranką. Man atvipo žandikaulis, o šuo nusišypsojo. Maniau, kad jis šaiposi, patenkintas savimi, kad šokiravo mane parodydamas ranką. Ji atrodė kaip žmogaus ranka su gerai prižiūrėtais nagais ir anglies juodumo oda, kaip ir jo plaukai. Jo ranka buvo su trumpais juodais plaukais, panašiais į šuns priekinės kojos plaukus, bet ranka buvo be plaukų. Ranka turėjo alkūnę ir petį kaip žmogaus alkūnė ir petys. Užsidegė žalia šviesa ir abu nuvažiavome. Daugiau niekada nebemačiau nei to limuzino, nei to šuns. Bandžiau surasti kokią nors beždžionę ar beždžionėlę su tokiu veidu, bet tokių gyvūnų nėra. Ir, žinoma, šunys neturi žmogaus rankų. Taigi ką aš mačiau? Dabar manau, kad šuo buvo limuzino savininkas, o ne žmogaus augintinis. Visada maniau, kad tas reginys buvo skirtas būtent man... bet nežinau, ar priimti tai kaip dovaną, ar kaip grasinimą.

humanoidai, paslaptys, dogmenai, vilkolakiai, šunys-žmonės, būtybės

Tesa nunešė šią istoriją garsiai paranormalių reiškinių tyrėjai ir Dogmano tyrinėtojai Lindai Godfrey (Linda Godfrey), kuri ją išspausdino knygoje "Monstrai tarp mūsų", ir ji iš tiesų yra gana keista. Kas buvo ši būtybė ir kodėl ji vidury baltos dienos važinėjo limuzinu? Kas žino? Toks pat keistas yra atvejis iš Alberto Rosaleso (Albert Rosales) bylų, kuris, kaip spėjama, įvyko Akrės miesto apylinkėse Izraelio šiaurinėje apygardoje. 1996 m. spalio 14 d. miestą aplankė neatpažintas skraidantis objektas su mėlynomis, raudonomis ir baltomis šviesomis, kuris, daugelio gyventojų liudijimu, praskrido virš miesto ir, atrodo, išėjo virš pakrantės lygumų regiono, kad nusileistų už kelių kopų. Neaišku, kaip tiksliai šis NSO susijęs su to vakaro įvykiais, tačiau naktis iš tiesų buvo labai keista ir pasižymėjo tuo, kad visoje apylinkėje buvo pastebėta daugybė keistų būtybių. 

Vieną iš keisčiausių iš jų, kaip teigiama, matė vyras, vardu Abdulas Alhazradas (Abdul Alhazrad), kuris važiavo automobiliu ir pamatė kelio pakraštyje stovintį vyrą, kuris keliavo autostopu. Jis sustojo ir pasiūlė nepažįstamajam važiuoti, o šis įlipo, šiuo metu nieko ypatingai keisto ar grėsmingo nepastebėjęs. Abdulas užvedė automobilį ir važiavo toliau, o vyras sėdėjo keleivio vietoje. Kurį laiką jiedu važiavo tylėdami, tačiau vienu metu Abdulas pažvelgė į nepažįstamąjį ir pasibaisėjo pamatęs, kad jis staiga virto kažkuo mažiau žmogišku. Per kelias akimirkas nepažįstamasis virto humanoidu su į šunį panašia galva "su atlėpusiomis ausimis ir viena ciklopine akimi ilgo snukio viršuje". Išsigandęs liudininkas paspaudė stabdžius ir puolė bėgti, o kai sustojo atsigręžti, šunsnukis išlipo iš automobilio, žengė kelis žingsnius į priekį ir, regis, tiesiog išnyko ore. Įdomu tai, kad tą patį vakarą du arabai beduinai susidūrė su, kaip jie apibūdino, mutavusiu, šuns galvą turinčiu žmogumi, kuris persekiojo jų automobilį ir nušokęs 20 pėdų užlipo ant automobilio šono ir užlipo ant stogo. Abu liudininkai tvirtino, kad jie negalėjo išstumti žvėries iš savo automobilio ir kad jis kažkuriuo metu tiesiog išnyko ore. Sunku pasakyti, ar šie susidūrimai buvo kaip nors susiję su tą vakarą pastebėtu NSO, ar ne, tačiau bet kuriuo atveju jie velniškai keistoki. 

Taip pat 1996 m. Linda Godfrey parengė dar vieną bylą, šį kartą iš Amerikos vidurio vakarų. Šios keistos istorijos veiksmo vieta apibūdinama kaip "keista Vidurio Vakarų baptistų bažnyčia", į kurią vieną sekmadienio rytą atėjo vidutinio amžiaus moteris, kuri buvo naujokė ir atsisėdo tarp kitų maždaug 225 bažnyčios lankytojų. Moteris atrodė nerami ir labai nerami, o liudininkai vėliau ją apibūdino kaip "labai keistai pilką", tačiau tuo metu dauguma apie tai daug negalvojo. Pamokslas tęsėsi kaip įprasta, bet kai dvasininkas nuėjo nuo scenos ir praėjo pro moterį, ji staiga pašoko ant kojų ir išleido "kraują stingdantį riksmą", kuris sukėlė visų aplinkinių nuostabą. Tuomet moterį staiga ištiko kažkoks priepuolis ir ji, matant šimtams žmonių, pavirto į stambią, raumeningą humanoidinę "į vilką panašią būtybę" su pilkais plaukais ant viso kūno ir, kaip buvo apibūdinta, "į elnio kanopas panašiomis kanopomis". Keista, kad ši keista transformacija įvyko beveik akimirksniu, o moters drabužiai dingo.

Būtybė, matyt, užėmė "apsauginę poziciją" ir keletą minučių riaumojo ir riaumojo, o susirinkusieji išsigandę klykė. Ministras žengė į priekį, kad susidurtų su būtybe, bet ji, atrodo, atsitraukė ir apsidairė, tarsi spręsdama, ar pulti, ar bėgti. Tą akimirką keturi vyrai iš susirinkusiųjų puolė prie žvėries ir stengėsi jį sulaikyti, o jis priešinosi su antžmogiška jėga, dūsavo ir riaumojo iš įniršio. Kai jie jau manė, kad nebegali jo sulaikyti, jis tariamai vėl virto moterimi taip pat staiga, kaip ir pasirodė. Moteris buvo apibūdinta kaip apstulbusi ir sutrikusi, tarsi nesuprastų, kas jai nutiko. Tada ji buvo nuvesta ir neaišku, kas su ja nutiko vėliau. Kas čia vyko?

humanoidai, paslaptys, dogmenai, vilkolakiai, šunys-žmonės, būtybės

Pastarųjų metų atvejis iš Niujorko valstijos. 2015 m. birželį trys draugai išvyko stovyklauti į kalnus ir iš pradžių viskas vyko sklandžiai. Jie pasistatė stovyklą, leidosi į žygius, o vakare susėdo prie laužo pasikalbėti ir papasakoti istorijų. Sėdėdami ir kalbėdamiesi jie tvirtino, kad aplink juos esantis miškas staiga nutilo, visi įprasti naktinės laukinės gamtos garsai nutilo ir paliko juos keistoje tyloje. Jie nustojo kalbėtis, o klausydamiesi tos tylos ir bandydami suprasti, kas vyksta, pajuto, kad ore tvyro tarsi statinė elektra, ir iš tylos pasigirdo žemas dūzgiantis garsas. Paskui tolumoje pasirodė ryškus šviesos blyksnis, kuris, atrodė, nušvietė visą mišką. Vienas iš liudininkų apie tai pasakė:

Jis atrodė taip, tarsi sprogtų tikras didelis fejerverkas, tačiau tai truko apie minutę, kol išsiskirstė į 3 ar 4 kitas šviesas ir nuskriejo atgal į medžius. Mes matėme, kaip žibintai švyti miške, o tada pasigirdo didelis vėjo gūsis ir jis dingo. Viskas kvepėjo taip, tarsi ką tik būtų lijęs lietus, bet lietaus taip ir nebuvo.

Tuo metu vyrai manė, kad tai tikriausiai buvo meteoras, bet tą naktį viskas darėsi dar keisčiau, kai vienas iš jų pažadino kitus ir pasakė, kad miške yra kažkokia didelė būtybė, kuri stebi jų stovyklą. Iš pradžių jis manė, kad tai meška, bet paskui suprato, kad ji vaikšto ir stovi ant dviejų kojų ir atrodo labiau beždžionė nei beždžionė. Visi trys vyrai skrodė mišką, bandydami jį įžiūrėti, ir dabar jie galvojo, kad tai galbūt sniego žmogus, bet viskas dar keisčiau pasidarys, kai pamatys jį stovintį netoliese ir supras, kad jis labiau panašus į vilkolakį, plaukuotu humanoidiniu kūnu ir "šuns galva", tamsiai pilku visu kūnu, išskyrus priekį, kur plaukai buvo balti arba geltoni. Būtybė akimirką piktai žvelgė į juos, o paskui išleido garsų, ausis rėkiantį riksmą, kuris skambėjo tarsi "skerdžiama kiaulė", po kurio prie jos prisijungė dar trys būtybės. Tuomet šie "šunsnukiai" pribėgo prie palapinės, kad ją sunaikintų, o liudininkai kuo greičiau nubėgo link savo sunkvežimio. Važiuodami jie susidūrė su viena iš būtybių, stovinčia viduryje eilės išpūsta krūtine, ir jiems teko pasukti, kad jos išvengtų. Ryte grįžę į stovyklavietę jie pamatė, kad visi jų stovyklavimo reikmenys dingo. Visi vyrai atkakliai tvirtino, kad tai buvo ne sniego žmogus, o kažkas kitas, ir sakė, kad, jų manymu, jie atėjo iš to, kas sukūrė tą šviesos šou, kurį jie matė anksčiau vakare. Šunys iš NSO ar dar kas nors?

Šie ir kiti panašūs atvejai yra tie, kurie iš tiesų yra ties išorine keistumo riba ir tvirtai priklauso tikro didelio keistumo sričiai. Ką mes manome apie tokius dalykus ir kaip visa tai klasifikuoti? Šie atvejai tokie keistoki, kad atrodo, jog jie beveik prieštarauja bet kokiam galimam paaiškinimui. Vaiduokliai, demonai, ateiviai, vaizduotės vaisiai - kaip galime pradėti aiškinti tokias anomalijas? Šiuo metu jie lieka įtraukti į išties siurrealistinių atvejų, kurie galbūt amžinai liks paslaptimi, pasaulį. 

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.08.2019 laikas 18:03 Receptai – Patiekalai Virtiniai su mėsos ir dilgėlių įdaru
Virtiniai su mėsos ir dilgėlių įdaru receptas. Pasiruoškite įdarą: svogūną susmulkinkite ir apkepkite aliejuje, kad pagelstų, atvėsinkite ir sumaišykite su faršu, prieskoniais, smulkintom arba pertrintom dilgėlėm bei druska....

Skaityti daugiau

12.11.2019 laikas 20:29 Receptai – Patiekalai Avižiniai sausainiai su bananais ir šokoladu

Dubenyje sumaišykite avižų dribsnius, smulkintus riešutus, kokosų drožles, visas sėklas, smulkiais gabaliukais smulkintą šokoladą, razinas, cinamoną, cukrų ir žiupsnį druskos. Atskirame inde šakute sutrinkite bananą. Įmuškite k...

Skaityti daugiau

10.10.2019 laikas 21:50 Receptai – Patiekalai Tarkuotų Bulvių Blyneliai Su Sūriu (Video)
Bulves nulupkite, nuplaukite i sutarkuokite burokine tarka. Sudėkite tarkuotas bulves į virtuvinį rankšluostį ir gerai nusunkite.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau