Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 16

Į ką vyrai pirmiausia atkreipia dėmesį sutikę moterį?

Moteris visada nori palikti gerą įspūdį nuo pat pirmojo susitikimo. Nesvarbu, ar tai būtų draugų susitikimas, pirmas pasimatymas, ar atsitiktinis susitikimas gatvėje. Norite, kad vyrui patiktumėte. Ypač jei tas vyras taip pat patinka. Tačiau norėdami jį pamėgti, turite žinoti, ant ko statyti. Į ką pirmiausia pažvelgia vyras? Iš tiesų per kelias sekundes žmogus užfiksuoja daugybę dalykų, apie kai kuriuos iš jų šiandien jums papasakosiu.

Veido oda. Tai daroma tiek sąmoningai, tiek pasąmoningai. Sąmoningai vyras žiūri į savo veidą, kad sužinotų, ar moteris jam patinka, ar ne. Taip, lemiamą reikšmę turi veidas, o ne kitos išvaizdos detalės. Vyras turi tam tikrą skonį ir nori suprasti, ar moteris jį atitinka.

Vyras pasąmoningai vertina ir savo veido odą. Juk moters sveikata dažnai būna užrašyta ant jos veido. Ar yra kas nors, kas gali pasakyti, kad yra problemų. Štai kodėl mus gali atbaidyti net ir laikinos kito žmogaus veido odos problemos. Mums tai signalas, kad žmogus gali turėti sveikatos problemų. Turėkite tai omenyje.

Moters stilius. Stilius daug ką pasako apie moterį. Nesvarbu, ar ji dėvi kostiumą, marškinėlius, ar suknelę. Tai, kaip apsirengėte. Tai tiesa, todėl vyras padarys išvadas iš pirmųjų sekundžių. Tačiau tai nereiškia, kad visada turėtumėte vilkėti savo geriausią suknelę.

Vieniems vyrams patinka griežtas stilius, kitiems - marškinėliai ir džinsai. Kai kuriems patinka moterys su laisvais drabužiais, pavyzdžiui, sportine apranga. Taigi turite žiūrėti, kokia proga, su kokiu žmogumi susitinkate ir koks tai žmogus. Galbūt tai verslo vakaras, yra aprangos kodas, todėl didelio pasirinkimo nebus. Bet kuriuo atveju vyras tikrai atkreips į tai dėmesį.

Vyro bruožai. Tai pats neaiškiausias, tačiau svarbiausias dalykas. Sutikite, kad ta pati moteris tuo pačiu metu gali labai patikti vienam vyrui, o kitam likti visiškai abejinga. Todėl svarbu pažinti vyro asmenybę. Ką jis mėgsta.

Jei galite, geriau pasikalbėkite su jo draugais arba peržiūrėkite jo profilį internete. Papasakosiu apie save, kad suprastumėte, ką turiu omenyje. Man patinka laisvalaikio stilius, labiau santūrus, bet su palaidais plaukais (tai patinka daugumai žmonių). Man patinka juodi plaukai, šypsena veide (tai patinka daugumai žmonių).

Todėl stenkitės atrodyti tvarkingai ir kartu būti malonaus charakterio. Daugumai vyrų patiksite iš pirmo žvilgsnio.

Patinka, komentuokite, prenumeruokite. Dėkojame už dėmesį!

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2018 laikas 07:38 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai išsiplėtusių venų gydymui
Išsiplėtusios venos liaudies medicinoje, išsiplėtusios venos, venos, venų gydymas, receptas venoms, vaistažolės venoms, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Tradicinis Apetitiškų Eklerų Receptas.
Eklerai magiškai ir stebuklingai veikia žmones – ir vaikus, ir senelius. Aš savo virtuvėje vis turiu sugalvoti kažką naujo. Esu žmogus be firminio torto, bet man taip smagu turėti svečiuose žmones, kurie ištobulinę savo vieną sald...

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 09:57 Receptai – Patiekalai Gardžių kokosinių sausainių receptas
Gardžių kokosinių sausainių receptas. Pasigaminkime kokosinius sausainukus namuose. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau