Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2022 » Spalio » 29

2 iš 10 karvių, kurioms buvo sušvirkšta mRNA preparatų, miršta iš karto

Australijos pieno gamintojai verčiami galvijams švirkšti pavojingas mRNA vakcinas, kurių sudėtyje yra spyglių baltymų, kad tik galėtų tęsti veiklą. Kaip ir žmonėms, daugeliui gyvulių šios injekcijos sukelia sunkias reakcijas ir didelė dalis jų miršta iš karto.

Remiantis pranešimais, 35 iš 200 karvių, suleidus joms toksiškos vakcinos, patyrė "staigią mirtį".

Uncanceled.news praneša: Analitikai mano, kad privalomas karvių skiepijimas yra tiesioginis išpuolis prieš maisto tiekimą. Daugelis jų klausia, ar piene ir kituose šalutiniuose produktuose nebus smailiojo baltymo, kuris iš tikrųjų pakenkė gyvuliams.

"Pieninių gyvulių bandos DNR yra pakitusi. Pienas yra pakeistas, o jūs jį vartojate. Sviesto sudėtis, jogurtas, sūris ir mėsa yra pakeisti. Ar vištiena ir kita mėsa bus kita?" Principia Scientific International (PSI), Jungtinėje Karalystėje teisiškai įregistruota bendrovė, įsteigta labdaros tikslais, teigė savo interneto svetainėje paskelbtame pareiškime.

Įmonės teigimu, visi turėtų būti atsargūs vartodami pieno produktus, taip pat jautienos produktus, pavyzdžiui, mėsainius. PSI taip pat siūlė patiems auginti savo maistą ir kurti privačias, neženklintas ir niekada neskiepytas bandas.

"Laikas įsteigti bendruomenės ūkių asociaciją, kurios nariai būtų ūkininkai, nepriklausantys sistemai, turintys bandas arba gyvulius, kurie nėra skiepijami ar ženklinami, kad privačių žmonių bendruomenė galėtų būti ekologiškai užaugintų gyvulių vartotojais", - pridūrė ji.

Privalomos COVID-19 mRNA injekcijos gyvūnams nėra moksliškai pagrįstos

Naujasis Pietų Velsas (NSW) buvo pirmasis, kuriame galvijų bandoms buvo įšvirkšta mRNA. Naujojo Pietų Velso vyriausybė motyvuoja, kad gyvuliai skiepijami siekiant juos apsaugoti ne tik nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19), bet ir nuo snukio ir nagų ligos (Snukio ir nagų ligos) bei gūžių/gumbų ligos.

Kaip teigia vicepremjeras ir Naujojo Pietų Velso regioninio departamento ministras Polas Tulas (Paul Toole), šis žingsnis yra svarbus etapas siekiant užtikrinti vakcinų technologiją, kuri apsaugos 28,7 mlrd. dolerių vertės Australijos gyvulininkystės pramonę.

"Naujojo Pietų Velso nacionalinė vyriausybė itin rimtai vertina snukio ir nagų ligos grėsmę, o šis žingsnis yra dar vienas žingsnis į priekį rengiantis galimam ligos protrūkiui", - sakė P. Toole'as. Jis pridūrė, kad jau parašė laišką vakcinos gamintojui, kad šis priimtų jo iššūkį iki kitų metų rugpjūčio 1 d. sukurti vakcinas, paruoštas naudoti ir gaminti NSW.

Kitaip tariant, pastaruoju metu vykdomoje mRNA vakcinacijos galvijų bandose akcijoje nėra jokio mokslo.

"COVID-19 mums parodė, kad kuriant vakcinas turi būti ištirtos visos įmanomos galimybės, ir mes nepaliksime akmens ant akmens", - sakė Tūlas, turėdamas omenyje, kaip buvo paspartintas vakcinos įgaliojimų patvirtinimas.

Žemės ūkio ministras Dugaldas Saundersas (Dugald Saunders) teigė, kad JAV biotechnologijų bendrovei "Tiba Biotech" buvo suteiktos laisvos rankos gaminti kuo daugiau mRNA injekcijų, kad neva būtų apsaugota daugiamilijardinė Australijos gyvulininkystės pramonė. Jis sakė, kad labai svarbu kuo greičiau sukurti mRNA vakcinas nuo snukio ir nagų ligos.

Žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą, kuriame daktarė Jane Ruby atskleidė sociopatus, besiruošiančius galvijams ir gyvūnams suleisti mRNA vakcinas.

Šis vaizdo įrašas yra iš "High Hopes" kanalo svetainėje Brighteon.com.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Taigi, turite savo augintinius, esate ūkininkas... pasidomėkite, ką savo augintiniams naudojate. O, gali būti taip, kad kitą ryte pabudę nebeturėsite savo pragyvenimo šaltinio... Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 12:39 Receptai – Patiekalai Purūs amerikietiški blyneliai pusryčiams
Nuostabiausias receptas, kaip pasigaminti purius amerikietiškus blynelius pusryčiams sau ir savo šeimai. Receptas ir video medžiaga.

Skaityti daugiau

30.08.2018 laikas 08:11 Receptai – Patiekalai Plaukų stiprinimas. Liaudiški patarimai plaukų gydymui

Plaukų stiprinimas liaudies medicinoje, Plaukų stiprinimas, receptai stiprinti plaukus, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

29.08.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Tik trys ingredientai ir jūs nustosite pirkti sūrį parduotuvėje!

Sūris – puikus produktas. Iš jo galite gaminti sumuštinius, karštą patiekalą, pridėti prie salotų. Parduotuvių sūrių kokybė pastaruoju metu norėtųsi, kad būtų geresnė. Kodėl, nenorite atsisakyti jo iš parduotuvės, galite ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau