Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Technologijos, Mokslas » 2022 » Spalio » 21

LETALINĖS INJEKCIJOS: 18 % galvijų miršta iš karto po mRNA "vakcinacijos"

Daug kalbų apie mRNA (messenger RNA) "vakcinas" sukasi apie jų poveikį žmonėms, tačiau kaip dėl visų gyvūnų, kuriems jos švirkščiamos?

Norite tikėkite, norite - ne, bet pranešama, kad šiuo metu galvijams yra įšvirkščiama šios medžiagos, o neseniai Australijoje vykdytos masinės "vakcinacijos" kampanijos metu 35 iš 200 gyvulių iš karto nugaišo.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę.

Mums buvo pranešta, kad pieno gamintojai ir kiti ūkininkai, norėdami išlikti versle, dabar yra priversti švirkšti savo gyvūnams Fauci gripo vakciną ir kad gyvūnai į ją reaguoja blogai.

Kaip ir žmonėms, švirkštai daro tokią didelę žalą, kad daugelis gyvūnų miršta iš karto, o kiti suserga ir miršta per ilgesnį laiką. (Susiję: mRNA spyglių baltymai išlieka širdyje ir smegenyse ilgą laiką po injekcijos).

Išgyvenusiems gyvūnams kyla klausimas, kas darosi su jų pienu, kuris perduodamas kaip maistas kitiems gyvūnams ir žmonėms. Ar saugu vartoti mRNA užkrėstą pieną ir sūrį iš "visiškai vakcinuotos" melžiamos karvės? Atsakymas: tikriausiai ne.

"Pieninių gyvulių bandos DNR yra pakitusi, - aiškinama vienoje ataskaitoje. "Pienas yra pakitęs, o jūs jį vartojate! Sviesto sudėtis, jogurtas ir sūris yra pakitę, mėsa yra pakitusi - ar vištiena ir kita mėsa bus kita?

Ar apskritai yra kokių nors įrodymų, kad gyvūnai "pagauna" kovidą?

Paslaptingai trūksta "mokslo" įrodymų apie priverstines mRNA injekcijas gyvūnams, kad gyvūnai suserga kovidu.

Žinoma, visi žinduoliai turi plaučius. Ir tikrai, tie plaučiai gali užsikrėsti kvėpavimo takų ligomis. Bet ar tai pateisina eksperimentinių injekcijų, kurios žudo gyvūnus lygiai taip pat, kaip ir žmones, skyrimą gyvūnams?

Australijos Naujojo Pietų Velso (NSW), kur pirmosioms mums žinomoms galvijų bandoms švirkščiama mRNA, vyriausybė teigia, kad oficialus pasiteisinimas dėl naujosios mRNA stūmimo yra tas, kad gyvulių bandas reikia apsaugoti ne tik nuo kovidozės, bet ir nuo snukio ir nagų ligos (Snukio ir nagų ligos) bei lūpų odos ligos. Buvo sudarytas sandoris su Jungtinėse Amerikos Valstijose įsikūrusia biotechnologijų bendrove Tiba BioTech, kuri, kaip ir Pfizer, BioNTech ir Moderna, dabar žarsto pinigus.

"Naujojo Pietų Velso nacionalinė vyriausybė į snukio ir nagų ligos grėsmę žiūri itin rimtai, o šis svarbus įvykis - tai dar vienas žingsnis į priekį ruošiantis galimam ligos protrūkiui", - paskelbė vicepremjeras ir Naujojo Pietų Velso regioninės vyriausybės ministras Polas Tulas (Paul Toole).

"Dabar raštu kreipiausi į vakcinų gamintojus, kad šie priimtų mano iššūkį iki kitų metų rugpjūčio 1 d. sukurti abi vakcinas, paruoštas naudoti ir gaminti NSW. COVID-19 mums parodė, kad kuriant vakcinas turi būti ištirtos visos įmanomos galimybės, ir mes nepaliksime akmens ant akmens."

Kitaip tariant, covid ir žmonių sukurta jo baimė dar kartą panaudojama, kad sparčiuoju greičiu būtų pagreitintos visų rūšių naujos mRNA injekcijos, skirtos naudoti ir gyvūnams, ir žmonėms.

"Labai svarbu, kad kuo greičiau sukurtume mRNA vakcinas nuo snukio ir nagų ligos, kad apsaugotume mūsų valstybės gyvulininkystės sektorių", - pridūrė žemės ūkio ministras Dugaldas Saundersas (Dugald Saunders), kuris pripažino, kad bendrovei "Tiba Biotech" suteikta laisva valia gaminti kuo daugiau mRNA injekcijų, kad neva būtų apsaugota 28,7 mlrd. dolerių vertės Australijos gyvulininkystės pramonė.

"Snukio ir nagų ligos grėsmė išlieka, be to, baiminamasi, kad artėjantį drėgnąjį sezoną į Australijos šiaurę gali patekti lūpų odos liga, todėl labai svarbu, kad ir toliau darytume viską, ką galime, kuo greičiau", - pridūrė jis.

"Dabartinėse vakcinose nuo snukio ir nagų ligos naudojamas pats virusas, o Australijoje dar nėra patvirtintos vakcinos, kurią būtų galima naudoti nuo lūpų odos ligos, todėl mRNA vakcinų sukūrimas kovai su bet kuria iš šių ligų pakeistų situaciją pramonėje. mRNA vakcinos yra pigesnės ir greičiau pagaminamos, labai veiksmingos ir labai saugios."

Ar australišką mėsą vis dar saugu valgyti?

Saundersas toliau savo pareiškime teigė, kad mRNA injekcijos iš tikrųjų yra saugesnės už tradicines injekcijas, nes jos yra "visiškai sintetinės ir joms nereikia jokių gyvūninių ar mikrobinių produktų".

"Jos nekelia tokios pat rizikos kaip tradiciškai gaunamos vakcinos", - tvirtina jis.

Tai nemaloni žinia žmonėms, kurie perka australišką mėsą ir kitus gyvūninės kilmės produktus iš Australijos, nes tiki, kad jie yra švarūs ir nesugadinti. Jei mRNA skiepai gyvūnams taps standartu, daugelis dukart pagalvos prieš pirkdami daugiau gyvūninės kilmės produktų iš Australijos.

"Tai gerokai už "Thunderdome" ribų - Pašėlęs Maksas ir jo priešai buvo kitaip sveiki, išgyvenę holokaustą", - apie šį klausimą savo puslapyje "Substack" rašo Piteris Halliganas (Peter Halligan).

"Panašu, kad Australijos vaksų-nacių pasaulyje žmonių judėjimas ir jų judėjimo gebėjimai taps praeitimi".

Daugiau informacijos apie mirtinas mRNA injekcijas ir kovidų spyglių baltymus galite sužinoti svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

PeterHalligan.substack.com

Principia-Scientific.com

Planet-Today.com

NexusNewsfeed.com

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite. O, mano nuomonė, tie kurie turi gyvūnus, nenaudokite jiems mRNA injekcijų.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2017 laikas 09:34 Receptai – Patiekalai Krienas gydo peršalimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Peršalimas, gerklės skausmas. Ingredientai: krieno , vandens, cukraus

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 14:02 Receptai – Patiekalai Arbata skatinanti prakaitavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: liepos žiedai, avietės vaisiai

Skaityti daugiau

26.07.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę?

Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę? Mišinys mažina ir naikina visceralinius riebalus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau