Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Spalio » 30

5 ženklai, kad vyras jums skirtas

Kai kurie vyrai į jūsų gyvenimą ateina kaip iššūkis, o kiti - kaip tikra likimo dovana. Norėdami nustatyti, kad tai yra likimas, turėtumėte išmokti atkreipti dėmesį į ženklus. Jei pamatysite bent tris, kurie čia aprašyti, jis jums skirtas.

ŽENKLAS NR. 1: GYVENIMO SCENARIJAUS PANAŠUMAS

Vienas aiškiausių ženklų, kad vyras į jūsų gyvenimą atėjo likimo valia, yra panašumas su juo. Tai nereiškia, kad esate panašaus temperamento. Tai susiję su tuo, kad gyvenime patyrėte panašių išgyvenimų. Pavyzdžiui, abu turite liūdnos patirties iš ankstesnių santykių, mėgstate tuos pačius filmus arba turite bendrą hobį. Paprastai tokie sutapimai leidžia jums tapti artimesniems ir darnesniems su partneriu. Kuo daugiau panašių akimirkų jūsų gyvenime, tuo stipresnis bus jūsų ryšys su vyru ateityje.

ŽENKLAS NR. 2: PAGUODA TYLOJE

Dažnai mano klientai man sako, kad nori sutikti vyrą, su kuriuo būtų lengva kalbėtis apie viską.

"Kaip ilgai galite sėdėti vienas šalia kito tylėdami?"

Šis klausimas dažnai suklaidina moteris. Puiku turėti bendrų pokalbių temų. Tačiau, mano pastebėjimu, daug geriau, jei porai patogu būti tyliai. Taip nutinka retai, todėl paprastai žmonės nuolat ieško temų, apie ką pasikalbėti, kad užlopytų santykių "skyles" ir jaustųsi vieniši.

Tačiau jei vyras jums tikrai tinka, jums nereikės nuolat ieškoti temų pokalbiui, nesijausite nepatogiai tylėdami ir pradėsite suprasti vienas kitą be žodžių.

ŽENKLAS NR. 3: VISI YRA LAIMINGI, KAI PADARO SAVO PARTNERĮ LAIMINGESNĮ

Kai kuriuose santykiuose vienas partneris daro neigiamą įtaką kitam, slopindamas jo valią ar troškimus. Tokie santykiai vadinami toksiškais. Juose nėra meilės.

Kai sutiksite likimo siųstą žmogų, jūsų santykiuose nebus jokio negatyvumo. Su juo jausitės lengvai ir laisvai. Jis stengsis pagerinti jūsų gyvenimą, o jūs stengsitės papuošti jo gyvenimą. Tokie santykiai niekada nesubyrės ištikus sunkumams, todėl sąjunga taps dar stipresnė.

ŽENKLAS NR. 4: TAI NEBUVO MANO KALTĖ, JIS ATĖJO PAS MANE.

Kai kurios moterys, bijodamos vienatvės, vaikšto ant pirštų galiukų paskui kiekvieną, kuris joms skiria nors truputį dėmesio. Tokios merginos visuomet ieško. Kai jie randa vieną ir pasiima jį į savo šiltą lizdą, nusivilia savo pasirinkimu.

Kai žmogus bus atsiųstas iš aukščiau, jūsų susitikimas ir pažintis bus staigmena abiem. Jums nereikės jo ieškoti pažinčių programėlėse, restoranuose ar klubuose. Vyras atsiras jūsų gyvenime tuo metu, kai jums jo labai reikės.

ŽENKLAS NR. 5: DALYVAUKITE VIENAS KITO GYVENIME

Santykiai su jums skirtu vyru visada grindžiami pasitikėjimu ir pagarba vienas kitam. Poroje, kurioje partneriai yra skirti vienas kitam, visada yra abipusė pagalba, rūpestis ir empatija. Padėti žmogui ne tik materialiai, bet ir dvasiškai bei moraliai, kai partneris padeda savo mylimajai. Jis jūsų nenuvilia ir visada padrąsina. Toks vyras visada yra šalia, jei jums reikia jo paramos.

Tokie santykiai su žmogumi, žinoma, suartina partnerius, bet negarantuoja, kad atsikratysite visų sukrėtimų ir neramumų. Pagrindinis skirtumas - noras įveikti buitines situacijas ir išsaugoti santykius.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.12.2017 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (beržo, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: beržo lapų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

19.05.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui

Uždegimams mažinti liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

28.10.2019 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Mėsos Įdaru

Į mėsos faršą dedame prieskonius, tarkuotą svogūną, išspaustą česnaką ir išmaišome. Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame, šiek tiek nusunkiame ir apšlaktome citrinos sultimis (po nusunkimo pasilikusį krakmolą dedame atgal...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau