Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Gruodžio » 3

5 paslaptys apie meilę, kurias žino brandžios moterys, o jaunesnės - ne

1. Jaunas kūnas nėra amžinas, todėl turite išmokti jį mylėti bet kokiame amžiuje, įskaitant nepageidaujamus plaukus ir pan.

Vyresnė moteris supranta, kad jai nebūtina stengtis, jog jos kūnas būtų tobulas. Arba apsirengti drabužiais, kurie maksimaliai išryškintų jo privalumus.

Kūnas yra ištikimas jūsų pagalbininkas šioje kelionėje, vadinamoje gyvenimu. Nepriimkite jo kaip savaime suprantamo dalyko ir stenkitės įsiklausyti, ką jis nori pasakyti. Ar norite užkariauti visus? Tada apsivilkite raudoną suknelę ir aukštakulnius. Norite perkrauti? Tada reikia suvalgyti ką nors skanaus ir dėl to savęs nekankinti. Ką nors skauda? Laikas sulėtinti tempą ir padaryti pertrauką. Atleiskite sau už netobulumus.

Suaugęs supranti, kad tavo kūnas priklauso tau, o ne visuomenei. Ir koks džiaugsmas, kad jis leidžia paragauti, paliesti, pamatyti, pajusti ir gyventi gyvenimą.

2. Brandžios moterys žino, kad vyrai gali ateiti ir išeiti, bet draugės yra amžinos.

Net ir tada, kai randame sau vyrą, mums reikia draugių. Su jomis patiriame tokį artumą, kokio niekada negalėtume patirti su vyrais.

Vyrai dažnai nėra pasirengę kalbėti apie jausmus. Jie nenori aiškintis kiekvieno pokalbio, žinutės, žodžio prasmės.

Be to, moterys paprastai gyvena ilgiau nei vyrai, todėl po jų mirties mums tikrai reikės draugių.

3. Geriau įsimylėti gerą vyrą nei seksualų.

Jauname amžiuje už mus dažniau sprendžia mūsų lidibo, o ne smegenys. Galų gale gauname nuostabų intymumą, bet emocinį skausmą.

Vyresnio amžiaus moterys pirmiausia siekia patenkinti savo emocinius poreikius. Tuomet padidėja ir lytinis potraukis!

4. Kova ir skandalas nėra santykių pabaiga.

Kai buvome jauni, retai kada išgyvenome sunkius santykių periodus - išsiskirdavome iš karto. Su amžiumi išmokome, kad nereikia iš visko daryti didelės problemos ir į kiekvieną ginčą žiūrėti kaip į pasaulio pabaigą.

Brandžios moterys žino, kad santykiuose būna pakilimų ir nuosmukių, todėl nereikia panikuoti dėl kiekvieno kritimo.

5. Brandžios moterys save myli daug labiau.

Taip, kartais jie taip pat pasiduoda savikritikai, bet apskritai jie jau supranta, kad santykis su savimi yra svarbiausias ir skirtas visam gyvenimui. Visus nepageidaujamus plaukelius galima tiesiog pašalinti.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.06.2019 laikas 15:05 Receptai – Patiekalai Skanūs žuvies kotletai

Batono riekeles užpilame pienu ir paliekame pamirkti. Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir sumalame mėsmale kartu su svogūnu, bei nuspaustu batonu. Paskaniname druska, pipirais ir gerai išmaišome. Formuojame kotletus, apvolio...

Skaityti daugiau

11.07.2019 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Sūrio rutuliukai su česnaku
Gaminame namuose. Sūrio rutuliukai su česnaku. Iš gautos masės formuojame nedidelius rutuliukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Aliejaus turi būti tiek, kad sūrio rutuliukai jame pl...

Skaityti daugiau

26.08.2018 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai skrandžio negalavimams gydyti
Skrandžio negalavimai liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai Skrandžio negalavimams gydyti, receptai nuo skrandžio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
09.05.2024 laikas 08:45 Mokslininkai siūlo naują Žemės žemynų susidarymo teoriją
Amerikiečių mokslininkai iš Pensilvanijos universiteto aprašė kratonų - senų ir plačių žemynų plutos plotų, užtikrinančių žemynų stabilumą - susidarymo mechanizmą.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:34 Nustatytas išorinis moterų psichopatijos požymis
Amerikiečių psichologai iš Naujosios Meksikos universiteto Albukerkėje atrado išorinį požymį, rodantį moterų psichopatiją.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:21 Išspręstas senovės šumerų šifras
Dublino Trejybės koledžo (Airija) mokslininkas daktaras Martinas Worthingtonas paskelbė tyrimą, kuris gali visiškai pakeisti senovės Mesopotamijos ikonografijos suvokimą. Jis pasiūlė labai tikėtiną ir paprastą senovės šumerų simbolių, kurie nuo XIX a...

Skaityti daugiau