Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 10

BUM! Kinija atskleidžia CBDC su galiojimo terminu, todėl žmonės verčiami išlaidauti ir negali taupyti

Kinijos vyriausybė, naudodama Centrinio banko skaitmeninės valiutos (CBDC) prototipą, išleido "pinigus su galiojimo terminu", o tai reiškia, kad piliečiai yra priversti juos išleisti ir negali taupyti bei kaupti turto.

Keinso svajonė "padidinti pinigų greitį" Kinijoje tampa realybe, o skaitmeninis juanis - bandomuoju triušiuku, kuris tiesiogine prasme reiškia, kad jūsų pinigai arba pinigai, kuriuos jums duoda vyriausybė, nustos galioti, jei jų nepanaudosite per tam tikrą laiką.

Pasaulio ekonomikos forumo įkūrėjas Klausas Švabas (Klaus Schwab) yra pripažinęs, kad Kinija yra WEF politikos modelis, todėl įdomu stebėti, kaip Kinijos vyriausybė įgyvendina planus, kurie atspindi jo paties svajonę nuskurdinti mases ir panaikinti privačią nuosavybę. Pažadas, kad "nieko neturėsi ir būsi laimingas", nebuvo pokštas.

Nors šie pinigai bus naudojami ekonomikai skatinti, kai bus derinami su Kinijos distopine socialinių kreditų vertinimo sistema, tai taip pat reikš, kad jei nesielgsite arba neatitiksite tam tikrų valdžios nustatytų "kriterijų", jūsų pinigai gali tiesiog nustoti galioti, jei jie norės jus nubausti, taip suteikdami elitui dar vieną įrankį, kaip išlaikyti žmones paklusnius.

Skaitmeninis juanis (DCEP) neegzistuoja blokų grandinėje ar viešojoje knygoje, jį centralizuotai kontroliuoja valdžia, kuri jį keičia, jei ir kai to reikalauja politinės užgaidos. DCEP nėra lygiavertė kriptovaliuta, o reikalauja naudotis oficialiai reguliuojamais finansiniais tarpininkais. Skaitmeninis juanis taip pat neturi algoritminio protokolo, diktuojančio naujo turto gamybą - panašaus į pinigų kūrimą, - juo labiau nėra nustatyta galutinė data, kada jis nebebus kuriamas. Tai valiuta, kurios pinigų pasiūlą savo nuožiūra kontroliuoja tik vyriausybė.

Jokių santaupų, jokios laisvės, jokio privatumo

Be to, Kinijos vyriausybei tai suteikia naują būdą stebėti gyventojus, sukuriant naujus duomenis, kuriuos gali sekti valdžios institucijos, o tai gali būti ypač naudinga, nes kitos kriptovaliutos, pavyzdžiui, bitkoinas, turi pseudonimų apsaugą, užtikrinančią naudotojų privatumą.

Kinija ir jos distopinė socialinė politika veikia kaip Naujosios pasaulio tvarkos bandymų poligonas. Pasaulio ekonomikos forumo įkūrėjas Klausas Švabas, neseniai dalyvaudamas Kinijos televizijos laidoje, gyrė Kiniją kaip pasaulio transformacijos modelį.

Švabas kalbėjosi su Pekine įsikūrusio Kinijos pasaulinio televizijos tinklo "China Global Television Network" laidos "Pasaulio įžvalgos" vedėju Tian Wei apie neseniai Balyje (Indonezija) vykusį Didžiojo dvidešimtuko (G20) aukščiausiojo lygio susitikimą. Paklaustas, kokį įspūdį jam paliko šis aukščiausiojo lygio susitikimas, Švabas liepė išrinktiems pasaulio lyderiams žengti dar toliau.

"Turime būti strategiškai nusiteikę, - sakė jis, - turime kurti rytojaus pasaulį". Tai sisteminė pasaulio transformacija". Pasak jo, lyderiai turi "apibrėžti", kaip pasaulis "turėtų atrodyti" po "šio transformacijos laikotarpio".

Švabo pagyrimai Kinijai atkartoja Džordžo Soroso (George Soros) žodžius, išsakytus interviu laikraščiui "Financial Times".

Džordžas Sorosas interviu metu išdėstė pasaulio elito planą, kaip įvesti vadinamąją "naująją pasaulio tvarką". Soroso teigimu, Kinija turi vadovauti šiai naujajai pasaulio tvarkai, "ją sukurti ir valdyti" taip, kaip Jungtinės Valstijos "valdo dabartinę tvarką".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.12.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis svarainiais

Svarainiai liaudies medicinoje, svarainiais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina. Liaudies medicinos specialistai rekomenduoja vartoti svarainius sergant skrandžio arba žarnyno veiklos sutrikimai...

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 18:11 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai dermatito gydymui

Dermatitas liaudies medicinoje, dermatitas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:47 Receptai – Patiekalai Purūs kotletukai vakarienei iš cukinijos
Tokį skanėstą iš cukinijos tu vargu ar kada ragavai! Purūs kotletukai vakarienei. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau